Patriša Brigs "Zmajeva krv"; u pitanju je žanr "mača & vrača", tj. epska fantastika. Tipičan predstavnik žanra, koji baš i ne teži da bude originalan po nečemu.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Nešto se smaram na fax-u i počeh da tražim šta zanimljivo za ubijanje vremena. I izvadim iz police Krležu - Povratak Filipa Latinovića...na hrvatskom ...reko' 'izgleda zanimljivo'. Pročitao sam prve dve strane i vratio knjigu tamo gde sam je i našao. Nije to štivo za fax... To je za starost. I gledaše me roditelji kako uzimam i vraćam knjigu i kroz smeh: -Ti ćeš da čitaš Krležu?!
Ništa, uzeh Autobiografiju Nušića i počeh nešto sad da listam... Svariću je na faxu
"more jebem li ti... ti ćeš da se ženiš"
« Poslednja izmena: 13. Okt 2009, 22:14:35 od qcko »
Patriša Brigs "Zmajeva krv"; u pitanju je žanr "mača & vrača", tj. epska fantastika. Tipičan predstavnik žanra, koji baš i ne teži da bude originalan po nečemu.
ako hoces sta malo manje predvidivo pricekaj do novembra,tad valjda izlazi zadnja knjiga WoT-a
Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'