Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo divljanje pripadnika MUP-a  (Pročitano 10287 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
Mada,priznajem,nekad mi rado dodje da uzmem i isprebijam takve

jeben si igrac Smile  sta da ti kazem drugo na ovu recenici Smile Treba ti uniforma i palica da bi prebio nekoga. Sta to govori o tebi?

Pandursko govno radi onako kako je nauceno.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 
Svaki pandur bi trebao da dobije kameru  i da se snima sve što radi dok je na dužnosti. Stopa kriminaliteta bi drastično pala kad bi panduri radili svoj posao mesto što piju po kafanama, ašikuju po trafikama, drkaju klince i sakrivaju se od žestokih tipova.

Ja se ne osećam nimalo bezbednije sa policijom koja nekontrolisano divlja i sudstvom koje poklanja poverenje bez dokaza i nikad nije u pravo vreme na pravom mestu.

Osim toga tipujem da je prijavu poslao nadrkani tast komandira smene jer na poziv običnih građana patrola ne bi ni došla, a poslebno ne bi osećali potrebu da biju klince.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
Pandursko govno radi onako kako je nauceno.

Posle petog oktobra, americka policija im je nudila da pomogne u obuci zbog brutalnosti nase policije. Nasi su odbili pomoc, uz obrazlozenje da im je dobra obuka.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Novi Sad 29. 04. 2011

PRESS

SKANDALOZNA REAKCIJA POLICIJSKOG SINDIKATA
Zakon jačeg: Policajci štite kolege batinaše!

Policijska verzija - Sindikat tvrdi da je Slobodan Zarić (16) iz Futoga pijan nasrnuo na policajca, udario ga i pocepao mu uniformu, a kada ga je ovaj gurnuo, „pao je i sam se povredio" Lekari tvrde suprotno Zarić je zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu!

Policijski sindikat na skandalozan način štiti kolege batinaše! Umesto da osude brutalno prebijanje učenika Slobodana Zarića (16) kom je policajac nogom razbio vilicu, sindikalci su stali u njegovu odbranu!

ako su lekari utvrdili da je maloletnik zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu, policajci tvrde da je Zarić pao na beton i povredio se!

Radovan Ćendić, portparol Sindikata srpske policije, optužio je novinare Pressa da su sami doneli zaključke i presudu u slučaju Slobodana Zarića.

- Niko ne sme da tuče policiju! Ako neko to pokuša, mi imamo pravo da štitimo sebe. Vi novinari ste već doneli zaključak i presudu, a pitanje je šta se odigralo te večeri. Proverite da li je jedan od kolega povređen i da li mu je pocepana uniforma? Da li je tako postupio u nameri ili da zaštiti kolegu? Da li je taj momak bio pod dejstvom alkohola? Ovaj sindikat osuđuje prekomernu upotrebu sile, ali ćemo zaštititi svakog ko je nepravedno optužen - kaže Radovan Ćendić, portparol Sindikata srpske policije. Prema njegovim rečima, obojica policajaca koja su učestvovala u incidentu u Futogu su članovi ovog sindikata i imaće potpunu pravnu zaštitu sve dok se ne dokaže njihova eventualna krivica.
Maloletnik bio pijan

Sagovornik Pressa iz jednog od policijskih sindikata takođe je stao u zaštitu kolege.

- Maloletnik je pijan napao patrolu koja je došla na poziv građana koji su prijavili buku. Većina njegovih drugara se razbežala, ali je on ostao sa nekoliko njih. Policajci su mu prišli da bi ga legitimisali. Međutim, on je udario jednog pripadnika MUP-a. Drugi kolega iz patrole je odmah reagovao i gurnuo mladića koji je pao na zemlju i tom prilikom povredio vilicu. Zašto ne napišete i da je policajac prvi napadnut i da je taj mladić bio mortus pijan - pita naš sagovornik.

Slobodan Zarić juče je sa majkom Dragicom bio u Unutrašnjoj kontroli MUP-a.

- Savetovali su nas da napismeno napišemo događaj sa tačnim vremenom i sledom događaja i da ga zajedno sa medicinskom dokumentacijom pošaljem u centar službe u Beogradu - kaže dečakova majka Dragica Zarić. Ona je ponovila da je šokirana izjavama da je njen sin sam pao.
Policajac pod istragom

- Moj sin je imao tešku operaciju. Lekari su na osnovu izveštaja rekli da je zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu. Zato je strašno što u policiji i dalje tvrde da je sam pao i povredio se - kaže Dragica.

Juče se oglasila i novosadska policija.

- Pokrenuta je istraga i ispitujemo sve činjenice vezane za ovaj slučaj. Zaključci policijskih komisija biće doneti u narednih 15 dana. Policajac Borislav Zorić do završetka interne istrage neće izlaziti na teren, već će biti zadužen za druge poslove. Inače, kod maloletnika povređenog prilikom intervencije alkotestom je utvrđeno 1,6 promila alkohola u krvi - kaže za Press Miroljub Jojić, glavni policijski inspektor u novosadskoj policijskoj upravi.

Istraga... Čelnici srpske policije najavljuju opsežnu istragu o slučaju prebijenog mladića
Dačić: Sve ćemo ispitati i preduzeti mere

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor policije Milorad Veljović izjavili su juče za Press da je policija započela detaljnu proveru svih činjenica u vezi sa slučajem Slobodana Zarića.

- Sve će biti provereno, već su preduzete određene radnje - rekao je ministar Ivica Dačić koji se nalazi na službenom putu u Atini.

Direktor policije Milorad Veljović kaže za Press da je policija započela detaljne provere i počela da postupa po pritužbi roditelja, te da su započete konsultacije sa nadležnim tužilaštvom.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/159397/Zakon+ja%C4%8Deg%3A+Policajci+%C5%A1tite+kolege+batina%C5%A1e!.html

Ja se nadam da će policija posle ovakvog saopštenja njihovog sindikata podneti krivičnu prijavu protiv Slobodana Zarića zbog ometanja javnog reda i mira, protivljenja legitimisanju, napada na službeno lice i pokušaja obmane javnosti tvrdnjom da je tučen od strane organa reda i sigurnosti.

Svaki pandur bi trebao da dobije kameru  i da se snima sve što radi dok je na dužnosti. Stopa kriminaliteta bi drastično pala kad bi panduri radili svoj posao mesto što piju po kafanama, ašikuju po trafikama, drkaju klince i sakrivaju se od žestokih tipova.

Ja se ne osećam nimalo bezbednije sa policijom koja nekontrolisano divlja i sudstvom koje poklanja poverenje bez dokaza i nikad nije u pravo vreme na pravom mestu.

Osim toga tipujem da je prijavu poslao nadrkani tast komandira smene jer na poziv običnih građana patrola ne bi ni došla, a poslebno ne bi osećali potrebu da biju klince.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Jao Futozani bre...ma dajte molim vas pijana kretenska masa nenormalne dece...mali ima facu buducegprestupnika huligancine to sevidi jasno kao dan...sem toga mozda je pandur bio 6 puta a mozda a to je najverovatnije, mali kurcio cika policajcu...ako, ako samo nekalome, i treba da lome kad ih mame i tate ne vaspitaju...sve ih je trebao polomiti ane jednog...pa da vidimo ko ce sledeci da se kurci...

samo da docekamo izjavu milicije ,koje mozda nece ni biti, a i zasto bi sepravdali iovako ih 90% Srbije podrzava.

Opaaaaq klinac napao patrolu. Dobro je prosao.Trebali su mu slomiti i ruke i noge.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 10:56:52 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ma kazem ja ovaj klinac je pravi kriminalac, na takvima treba policija da pogaze sve organizacione sposobnosti kao i vestine. To treba satrti u korenu. Kakav sud, kavo pravosudje. Mi smo policijska drzava, sav zakon i treba da bude u rukama policije. Oklizno se mali na bananu i polomio vilicu, Seseljev recept nasilja.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Posle petog oktobra, americka policija im je nudila da pomogne u obuci zbog brutalnosti nase policije. Nasi su odbili pomoc, uz obrazlozenje da im je dobra obuka.

Hteli amerikanci da im pokazu kako da postanu brutalniji ili sta?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0

Hteli amerikanci da im pokazu kako da postanu brutalniji ili sta?  Smile

Zar ne vidis da su polomili samo vilicu, nisu ga razbili i poslali na aparate, to nije dovoljno. Kriminalce ce da hapse bez ogrebotine, a decu samo prebiju, nije to ono pravo. Treba klice slati u sok sobu, stanje kome je pravi lek za ovu kriminogenu omladinu.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Prvi stih je presudan za nastavak slusanja.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Stoka!!!

Mene je bas pre odredjenog vremena iz cista mira pandur na ulici zaustavio i pretreso, ja isao u skolu sa rancem i on u prolazu iz cista mira ,,Mali, sta ti nosis u tom rancu,, ja mu kazem knjige on kaze ae otvaraj ja otvorim ono koja sveska i tako i on nista produzi, a sve mislim da je zbog duksa koji sam nosio ali mislim da to ne opravdava ove stvari, i da je stoka mnogo osilila!
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 13:01:44 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.