Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo divljanje pripadnika MUP-a  (Pročitano 10351 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Чињеница је да постоје ликови које једва чекају да се туку са неким... Па кад налете на јаче од себе и добију памета обично се смире што ће се можда сад десити.

amin.

Samo sto bih jedno ispravio-ne "da postoje",nego "puna ih je zemlja".

Kako vreme vise tece,to vise ludaka vidjam na ulicama.  Smile

Bukvalno ko mali pit bul terijeri-mali,ruzni,glupi ko kurac,al zato uvek udareni u glavu,i raspolozeni za kavgu.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 22:11:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Oko ponoći verovatno smo smetali nekom od starijih komšija, pa su zvali policiju.
Verovatno  Smile

Pošto nisam video da je patrola već stigla, malo glasnije sam upitao gde je pandur.
U prevodu: Primetio je da je patrola stigla i da bi ispao smeker pred ortacima doviknuo je nesto u fazonu alo bre gde su te plave svinje!?

Ne bih da stajem ni na jednu stranu jer ko zna sta se tu stvarno desilo ali mi je smesno kako uvek odredjena grupa ljudi ima problema sa policijom. Evo mene je dosta puta "startovala" i obicna policija i interventna i nikada nisam ima nijedan problem. Ne pravim se pametan i odgovaram sto krace na pitanja i to je to. Evo npr slucaj jedno lika koji se pravio pametan pa je na pitanje ime oca odgovorio a ime cijeg oca i popio samar. Ne opravdavam postupke policije ali ako vec znas kakva je situacija sa njima bolje je praviti se fin nego glumiti neko ludilo pa posle traziti neku pravdu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ne bih da stajem ni na jednu stranu jer ko zna sta se tu stvarno desilo ali mi je smesno kako uvek odredjena grupa ljudi ima problema sa policijom. Evo mene je dosta puta "startovala" i obicna policija i interventna i nikada nisam ima nijedan problem. Ne pravim se pametan i odgovaram sto krace na pitanja i to je to. Evo npr slucaj jedno lika koji se pravio pametan pa je na pitanje ime oca odgovorio a ime cijeg oca i popio samar. Ne opravdavam postupke policije ali ako vec znas kakva je situacija sa njima bolje je praviti se fin nego glumiti neko ludilo pa posle traziti neku pravdu.

Potpisujem. Murija je murija, nisu bas preterano pametni pa ne treba se upustati u neku "dubokoumnu" diskusiju sa njima, ionako nisu tu da diskutuju sa pijanim klincima vec da omoguce ljudima da spavaju i da se osecaju sigurni. I mene je startala pre murija i kad krenu prvo im kazem "dobro vece" pa su onda malko uljudniji. Kad vide da sam cist "dovidjenja", "laku noc" i to je to. I nikad problema.
A ako pravis neke pizdarije, il se zabode crta il se popije pendrek, al se onda ne zalis, sam si cacko mecku. Isto tako ako stojis sa nekim "poznatim" likovima negde posle ponoci pa naidje murija, startovace i tebe naravno jer ti ne pise na celu dal muljas nesto sa njima il se cisto "druzis".
Dobio mali malo batina, ko sto je pre rata bila praksa i nikom nista, idemo dalje. Mali ce se valjda smiriti, ako ne, onda opet vaspitno-popravna mera.

Oko ponoći verovatno smo smetali nekom od starijih komšija, pa su zvali policiju.
Verovatno  Smile

I to sigurno uz bacanje flasa, deranje iz sveg glasa i povicima "matori, ebacemo ti kevu ako se bunis"  Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 02:24:53 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Pošto nisam video da je patrola već stigla, malo glasnije sam upitao gde je pandur.
Verovatno ne tim recima posto sumnjam da bi ga udarili zbog ovoga  Smile

U svakom slucaju, ne odobravam. Ako je bas pravio buku, uvek su mogli da mu napisu kaznu za ugrozavanje javnog reda i mira i da sve prodje bez batina.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
Verovatno ne tim recima posto sumnjam da bi ga udarili zbog ovoga  Smile

U svakom slucaju, ne odobravam. Ako je bas pravio buku, uvek su mogli da mu napisu kaznu za ugrozavanje javnog reda i mira i da sve prodje bez batina.

Pa to ide tamo gde su ljudi normalni. I da mu ovaj napise kaznu ili na sud, klinac kao ima kintu da tipla kaznu. Nije to Nemacka gde nek zaradi 1600 evra pa ga ozeze sa nekih 200-300 evra kazne pa to boli. Ovaj ionako nikad ne bi platio tu kaznu jer eto ne radi nigde (al zato ima za pice i moze da galami oko ponoci).
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Verovatno ovako nesto...

"Gde su svinje/picke pandurske/kerovi!? "

Smile

Decica...  Smile Mukice...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 02:41:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Pa to ide tamo gde su ljudi normalni. I da mu ovaj napise kaznu ili na sud, klinac kao ima kintu da tipla kaznu. Nije to Nemacka gde nek zaradi 1600 evra pa ga ozeze sa nekih 200-300 evra kazne pa to boli. Ovaj ionako nikad ne bi platio tu kaznu jer eto ne radi nigde (al zato ima za pice i moze da galami oko ponoci).
Ima i ovde, meni su pisali jednom doduse zbog buke tj glasne muzike u stanu Smile Nije ni mnogo velika posto je 1000 dinara(tada bila a mislim da je i sada toliko) ali u svakom slucaju za klinca koji verovatno bleji u skolskom i pije pivo u plasticnoj ambalazi od 2L sa ortacima jeste dosta.

Verovatno ovako nesto...

"Gde su svinje/picke pandurske/kerovi!? "

Smile

Decica...  Smile Mukice...  Smile Smile
Verovatno nesto tako  Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 03:37:43 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Otkud maloletniku alkohol na ulici oko ponoci? Jos fore iz americkih serija o advokatima: "Verovatno smo smetali i malo glasnije sam pitao"...

Idiotski je nekoga tako istuci, trebalo bi da postoji neki zakon za regulisanje ovakvih situacija. Primera radi, da su ga fino strpali u auto, pa stanica, pa malo batina, pa mesec dana rada u padinjaku na poljima kukuruza ili neke slicne poljoprivredne kulture i to je to. Rad oslobadja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Novi Sad 29. 04. 2011

PRESS

SKANDALOZNA REAKCIJA POLICIJSKOG SINDIKATA
Zakon jačeg: Policajci štite kolege batinaše!

Policijska verzija - Sindikat tvrdi da je Slobodan Zarić (16) iz Futoga pijan nasrnuo na policajca, udario ga i pocepao mu uniformu, a kada ga je ovaj gurnuo, „pao je i sam se povredio" Lekari tvrde suprotno Zarić je zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu!

Policijski sindikat na skandalozan način štiti kolege batinaše! Umesto da osude brutalno prebijanje učenika Slobodana Zarića (16) kom je policajac nogom razbio vilicu, sindikalci su stali u njegovu odbranu!

ako su lekari utvrdili da je maloletnik zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu, policajci tvrde da je Zarić pao na beton i povredio se!

Radovan Ćendić, portparol Sindikata srpske policije, optužio je novinare Pressa da su sami doneli zaključke i presudu u slučaju Slobodana Zarića.

- Niko ne sme da tuče policiju! Ako neko to pokuša, mi imamo pravo da štitimo sebe. Vi novinari ste već doneli zaključak i presudu, a pitanje je šta se odigralo te večeri. Proverite da li je jedan od kolega povređen i da li mu je pocepana uniforma? Da li je tako postupio u nameri ili da zaštiti kolegu? Da li je taj momak bio pod dejstvom alkohola? Ovaj sindikat osuđuje prekomernu upotrebu sile, ali ćemo zaštititi svakog ko je nepravedno optužen - kaže Radovan Ćendić, portparol Sindikata srpske policije. Prema njegovim rečima, obojica policajaca koja su učestvovala u incidentu u Futogu su članovi ovog sindikata i imaće potpunu pravnu zaštitu sve dok se ne dokaže njihova eventualna krivica.
Maloletnik bio pijan

Sagovornik Pressa iz jednog od policijskih sindikata takođe je stao u zaštitu kolege.

- Maloletnik je pijan napao patrolu koja je došla na poziv građana koji su prijavili buku. Većina njegovih drugara se razbežala, ali je on ostao sa nekoliko njih. Policajci su mu prišli da bi ga legitimisali. Međutim, on je udario jednog pripadnika MUP-a. Drugi kolega iz patrole je odmah reagovao i gurnuo mladića koji je pao na zemlju i tom prilikom povredio vilicu. Zašto ne napišete i da je policajac prvi napadnut i da je taj mladić bio mortus pijan - pita naš sagovornik.

Slobodan Zarić juče je sa majkom Dragicom bio u Unutrašnjoj kontroli MUP-a.

- Savetovali su nas da napismeno napišemo događaj sa tačnim vremenom i sledom događaja i da ga zajedno sa medicinskom dokumentacijom pošaljem u centar službe u Beogradu - kaže dečakova majka Dragica Zarić. Ona je ponovila da je šokirana izjavama da je njen sin sam pao.
Policajac pod istragom

- Moj sin je imao tešku operaciju. Lekari su na osnovu izveštaja rekli da je zadobio dvostruki prelom vilice jer je udaren u glavu. Zato je strašno što u policiji i dalje tvrde da je sam pao i povredio se - kaže Dragica.

Juče se oglasila i novosadska policija.

- Pokrenuta je istraga i ispitujemo sve činjenice vezane za ovaj slučaj. Zaključci policijskih komisija biće doneti u narednih 15 dana. Policajac Borislav Zorić do završetka interne istrage neće izlaziti na teren, već će biti zadužen za druge poslove. Inače, kod maloletnika povređenog prilikom intervencije alkotestom je utvrđeno 1,6 promila alkohola u krvi - kaže za Press Miroljub Jojić, glavni policijski inspektor u novosadskoj policijskoj upravi.

Istraga... Čelnici srpske policije najavljuju opsežnu istragu o slučaju prebijenog mladića
Dačić: Sve ćemo ispitati i preduzeti mere

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i direktor policije Milorad Veljović izjavili su juče za Press da je policija započela detaljnu proveru svih činjenica u vezi sa slučajem Slobodana Zarića.

- Sve će biti provereno, već su preduzete određene radnje - rekao je ministar Ivica Dačić koji se nalazi na službenom putu u Atini.

Direktor policije Milorad Veljović kaže za Press da je policija započela detaljne provere i počela da postupa po pritužbi roditelja, te da su započete konsultacije sa nadležnim tužilaštvom.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/159397/Zakon+ja%C4%8Deg%3A+Policajci+%C5%A1tite+kolege+batina%C5%A1e!.html
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Rad oslobadja.
Nego sta 

Olos ne zasluzuje bolje od prinudnog rada. A batine su samo za one koji ih zele.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.