Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo divljanje pripadnika MUP-a  (Pročitano 10350 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Не знам да ли си ти некада видео како изгледају ликови из интервентне јединице Београда?

И да ли ти стварно мислиш да њима може да било како науди клинац од 16 година?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Не знам да ли си ти некада видео како изгледају ликови из интервентне јединице Београда?

И да ли ти стварно мислиш да њима може да било како науди клинац од 16 година?

Kao sto sam video kako izgledaju neki likovi iz interventne,tako sam video i kako izgledaju neki 16-godisnjaci.  Smile

Pa sta ako ima "samo" 16 godina? Ima bezbroj propaliteta od "samo 16 godina" koji su vec nekoga rasporili ili isprebijali.  Smile

Tako da meni te price "ima samo 16 godina" nista ne znace.  Smile Situacija je,nazalost,takva da je zemlja danas puna raznoraznih dileja,propaliteta i sljama,i da sve vise klinaca postaje nenormalno.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 15:00:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Матори да је овај хтео да их распори, они би били распорени. А колико видим прича је да је дечко напушио пандура и да га је овај зато ударио. Ја причам на конто тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Матори да је овај хтео да их распори, они би били распорени.
Aaaaaa,znaci,oni treba da budu zahvalni sto ovaj imbecil nije bas toliki propalitet,i sto im je postedeo zivote...?  Smile

Pa,naravno da ce da ga zvekne ako ovaj zajebava.Bre,meni je vise pun ku*ac tih propaliteta,a mogu tek da zamislim kako je njima koji moraju svakog dana da se bakcu s njima.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 15:05:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Не разумем како можеш да причаш да је сваки лик који има проблем са свињама пропалитет. И не разумем зашто причаш да је овај клинац пропалитет, када га нити познајеш нити знаш шта се заправо десило.

Citat
Aaaaaa,znaci,oni treba da budu zahvalni sto ovaj imbecil nije bas toliki propalitet,i sto im je postedeo zivote...?

Наравно да треба да буду захвални. Јер, када они некога убију (у буквалном смислу лише живота) или испребијају некога а после кажу како се људи бацају сами низ степенице у станици, да треба да буду срећни што клинац није извадио нож и поклао их.

Citat
Pa,naravno da ce da ga zvekne ako ovaj zajebava.Bre,meni je vise pun ku*ac tih propaliteta,a mogu tek da zamislim kako je njima koji moraju svakog dana da se bakcu s njima.

Па ако ти је пун курац пропалитета, што се онда не пријавиш у обор да радиш са свињама и решаваш случајеве попут овог?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Па које срање може да направи дете од 16 година? Smile

Притом, интервентој полицији је забрањено малерисање и малтретирање људи, сем ако не дође до физичког контакта између свиње и у овом случају, клинца.
Sa 16 godina nije to više dete,dete,a mrtav pijan. Smile

Drkali komšiluk ,ovi zvali policiju,pijana goveda ne jebe dva posto što je došla policija i eto batina.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Motorola 
Jede moj drug burek oko dva ujutru i naisao pandur mlad nakurcen i pita ga sto ti tata ne napravi burek a moj drug mu rekao tata prca mamu i pandur odma trazio licnu kartu. Sta njega boli uvo sto on jede burek u dva ujutru pandurcine glupave.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Глупе свиње, шта друго знају сем да бију децу. Нормално када су то људи који немају два грама мозга.

а деца све мирна,тиха,поштена и вредна Smile

Ja bi njih kod Mrgija na njivu, nek se pokazu jedno desetak dana kad upece zvezda, par zandara na konjima da malo motre na njih i to je to  Smile

Па које срање може да направи дете од 16 година? Smile

Da ne pocnem da nabrajam sta sam ja radio sa 16 godina pa i manje  Smile
Sada, umetnost je da ne budes uhvacen. Hebi ga, ako popijes samarcinu ili pendrek, ne kukas babama u crnom vec si opet glavni frajer u drustvu. Ako oces miran zivot , znas sta ne treba da radis i znas sa kojim drustvom se ne kreces, a ako oces da budes faca, onda hebi ga, ne kukash.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 17:28:50 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Не разумем како можеш да причаш да је сваки лик који има проблем са свињама пропалитет. И не разумем зашто причаш да је овај клинац пропалитет, када га нити познајеш нити знаш шта се заправо десило.

Isto kao sto ti mozes da pricas da je svaki pandur svinja,bez obzira dal ga poznajes,ili ne.

Mislim,mene zabole da pljujem pandure koliko me zabole i da ih volim.
Ima gomile ludaka i kretena,ali ima i ok likova.Licno poznajem bar trojcu.Doduse,nisu svi prasinari,ali,jelte,rade u policiji.

I nema sta ja da poznajem ili ne poznajem ovo malo govedo-takve vidjam svako vece. Smiley Il su oni,il su tatini sinovi u dzipcinama.Isti sljam,samo se odeca i novcanik razlikuju. Smiley
Па ако ти је пун курац пропалитета, што се онда не пријавиш у обор да радиш са свињама и решаваш случајеве попут овог?

Zato sto su normalnim ljudima,svugde,pa i u policiji,ruke obicno vezane.A i drugi je razlog taj sto ne zelim to.
Ne zelim da provedem zivot bakcuci se sa sljamom i gmizavcima.  Smile
Mada,priznajem,nekad mi rado dodje da uzmem i isprebijam takve.  Smile Pogotovu kad se ponasaju kao da su licno podigli celu zemlju,a zajedno ne mogu 10 godina u skoli da skupe.  Smile

Ja bi njih kod Mrgija na njivu, nek se pokazu jedno desetak dana kad upece zvezda, par zandara na konjima da malo motre na njih i to je to  Smile

Pa,tako je to nekad i bilo.U nekim zemljama je i dalje tako.
Al,jbg,sad ti je u trendu biti mangup,ono,air-ljaks,tresa,kajlica,kurac palac,3 padeza,2 razreda...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 22:01:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49972
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Чињеница је да постоје ликови које једва чекају да се туку са неким... Па кад налете на јаче од себе и добију батина обично се смире што ће се можда и са овима десити.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 22:09:21 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.