Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359452 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 5800
caos svima...
ja sam neki dan kupio nokiu 5800...nadam se da se necu pokajati...ubacio mi je rodjak garmina...koji je predobar Smile
a sada me zanima,posto je sve fabricki,osim garmina...
potrebne su mi neke aplikacije i ne znam ni ja sta vec...sto preporucujete(naravno propratiti linkovima za download  Smile )...
jer je meni ovo prvi telefon na dodir i sa symbianom Smile
unapred hvala svima koji ce pomoci... Wink
IP sačuvana
social share
Is that because I'm black ???
ZMAJ OD BRCKOG ! Smiley
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC dezire HD, 5800
caos svima...
ja sam neki dan kupio nokiu 5800...nadam se da se necu pokajati...ubacio mi je rodjak garmina...koji je predobar Smile
potrebne su mi neke aplikacije i ne znam ni ja sta vec...sto preporucujete(naravno propratiti linkovima za download  Smile )...
pa ako ti trebaju samo aplikacije onda ti je dovoljno da uzmeš certifikate na opda.cn i snimiš neki sissign. željenu aplikaciju na računaru certifukuješ svojim certifikatima i instaliraš. postoji gomila aplikacija koje treba certifikovati da bi se instalirale. pogledaj na ipmartforum.com
ako pak želiš da hakuješ telefon i izbegneš podpisivanje zauvek onda otidi na dailymobile.se i tu imaš sve o tome. kad se odlučiš šta ćeš a ti se javi pa ćemo pomoći mada za sve možeš da se vratiš na početak teme i tu vidiš kako se to radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
    Ii ja sam  nedavno uzeo 58cu I veoma sam zadovoljan, nisi pogresio. Imao sam problem u pocetku oko wi-fija pa sam se obratio na ovu temu gde su mi dosta pomogli jer je i meni to prvi touchscreen fon. Odmah da ti kazem ako si postpaid korisnik iskljuci dual mode mrezu u podesavanjima kako ti ne bi nakucali racun kao meni prvi mesec. Sajtovi koje ti ja preporucujem za skidanje aplikacija, igara, muzike...(sta te vec interesuje) su sledeci:
www.ovi.com - zvanican nokia site
www.dailymobile.se  
www. ipmartforum
www.mobile9.com
     Sa nih mozes aplikaciju da saljes na fon ili da sacuvas na comp pa preko USB prebacis na fon. Oko prvih dilema dosta mi je pomogao Goran ( koji te vec vidim savetuje) i Zmaj koji ce se sigurno javiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Jos nesto u vezi programa trazi samo da je program ... za simbian ... s60 v5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
caos svima...

ako ti trebaju certifikati i način kako ih upotrabljavati pošalji mi ne PM IMEI tvog telefona ja ću ti pribaviti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC m9
poz
jel izaso ikakav novi custom fw za ovaj tel.a za ove sto su kupili skoro tel. ja koristim tel. oko 2 god i jos me nikad nije razocarao ako ga ikad budem mijenjao to ce biti za n9oo  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
poz
jel izaso ikakav novi custom fw za ovaj tel.a za ove sto su kupili skoro tel. ja koristim tel. oko 2 god i jos me nikad nije razocarao ako ga ikad budem mijenjao to ce biti za n9oo  Smile
postoji veliki broj CFW za 5800, zavisi druže Mile šta te interesuje. najnovije je portovanje C6 v20 i varijacije na tu temu
http://forum.pnht.pl/forumdisplay.php?26-Custom-Firmware-Releases
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
HTC m9
znam to za portovanje c6 na 5800,a interesuje me nekakav poput xtension legacy koji se odnosi na brzinu tel. i tak takve  nekakve gluposti i sto je najvaznije da baterija traje skoro kao na orginalnom.ako je neko skontao
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
mile ja sad trenutno koristim >(izašao skoro) expertti_V2_C6V042-5800V52 i jako sam zadovoljan. svaki dan se pojavljuje nešto novo ali ja gledam da ima dobro trajanje baterije a sve ostalo ako mi nedostaje sa NEFstd editorom dodam sam( font, grid, efekte tema....) inače nemam sad toliko vremena sa 5800 jer sam kupio desire HD i na njemu vežbam android platformu. ako ti treba nrka pomoć oko pravljenja sopstvenop CFW tu sam samo pitaj.

za 23brcko23: ukucaj u telefon *#06# i pošalji mi seriski broj (to ti je IMEI)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC m9
e nacuo sam nesto za to pravljene vlastitog fw.al nikad nisam probavo pa ako moze neki tutorial kako se to radi da sam nesto probam napravit
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.