Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359373 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia X6 16gb
pa instalirao sam neku igricu 3d relly koji je bolji nego na sony dvojci ali secka ubija i ne moze da se igra tako,pa bi ga zbog toga klokovao...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC dezire HD, 5800
pa instalirao sam neku igricu 3d relly koji je bolji nego na sony dvojci ali secka ubija i ne moze da se igra tako,pa bi ga zbog toga klokovao...
jesi li sa ponuđene liste izabrao željenu frekvenciju?
P.S. stavi neki shoot da vidim dali pričamo o istom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Nije bilo nista ponudjeno,znam da secka ubija od seckanja i nemoze lepo da se igra...u tipanju je ova igrica

http://smart60.ru/files/1256662534_rally_master_pro.html

« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 16:50:28 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC dezire HD, 5800
Nije bilo nista ponudjeno,znam da secka ubija od seckanja i nemoze lepo da se igra...u tipanju je ova igrica

http://smart60.ru/files/1256662534_rally_master_pro.html

ok. ti praktično i nisi overklokovao cpu. dali imaš instaliran rom patcher? ako imaš onda ti se snimljena aplikacija (patch) nalazi u njemu. kada otvoriš rom patcher i nađeš patch sa tim imenom  tapni na njega i dobićeš ponudu na koliko hoceš da uradiš overclock. izaberi i resrartuj telefon.
P.S: radiš to na sopstvenu odgovornost, ne preteruj da ne "spržiš" telefon!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia X6 16gb
ma nisam ja ni nasao taj program,nego mi nije jasno zasto su napravili ovu igricu da moze na 5800 i na X6 kad secka nenormalno?i da li bi overklok pomogao da ona radi glatko kao na snimku koji sam postavio?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC m9
poz
ja imam sve instalirano al nigdje ne mogu da biram brzinu cpu da nije sto koristim xtension legacy fw  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC dezire HD, 5800
ma nisam ja ni nasao taj program,nego mi nije jasno zasto su napravili ovu igricu da moze na 5800 i na X6 kad secka nenormalno?i da li bi overklok pomogao da ona radi glatko kao na snimku koji sam postavio?
verovatno ali nemogu ti oko toga nešto više pomoći zato što nemogu na računaru da nađem aplikaciju. overklok svakako pomaže samo ako se ne preceni cpu. navodno može do 800MGh ali ja sam to radio samo do 600MGh. inače da bih pomogao da kažem da se ta aplikacija pojavila negde u novembru prošle godine. probaću da je nađam a i ti potraži. valjda će neko uspeti.
  za mile-jafa: evo gore komentarišemo o tome. bez obzira na CFW za overklok ti treba aplikacija (dailymobile.se)
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 22:30:03 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Pa sobzirom da je po defoltu 400mhz tih 600mhz se sigurno dosta oseti...Ipak je to za 50% snage ubrzan procesor a telefon je u pitanju a ne komp...Videcu sta cu,ne bi da mi zbog jedne igrice krace traje baterija...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC dezire HD, 5800
Pa sobzirom da je po defoltu 400mhz tih 600mhz se sigurno dosta oseti...Ipak je to za 50% snage ubrzan procesor a telefon je u pitanju a ne komp...Videcu sta cu,ne bi da mi zbog jedne igrice krace traje baterija...
od prilike si u pravu. kada sam instalirao drugi CFW ni ja nisam ponovo uradio overklok jar objektivno ne vidim potrebu . u samom radu telefona primeti se ako koristiš efekte tema i tu je telefon živahniji ali ostalo je od prilike slično. ipak je trajanje baterije bitnije. na desire HD to nije uticali na bateriju ( podignuto sa 1GHz do default na 1,22GHz) jer mu baterija inače traja oko dan, dan ipo.
P.C. mislim ali nisam potpuno siguran da za igrice možeš koristiti ubrzanje na grafičkom aceleratoru za N-gage prilagođeno za 5800. nisam probao ali na TOM forumu sam video neke komentare na tu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Voleo bi da ucinim da mi igrica radi glatko kao sto je na snimku a ne ovako da secka...E sad jbg ne znam kako je drugacije to izvodljivo...Koliko vidim mnogo je dobra igrica pa kad sam na poslu da je prelazim Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 14:29:32 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.