Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359360 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC dezire HD, 5800
Voleo bi da ucinim da mi igrica radi glatko kao sto je na snimku a ne ovako da secka...E sad jbg ne znam kako je drugacije to izvodljivo...Koliko vidim mnogo je dobra igrica pa kad sam na poslu da je prelazim Smile Smile
valjda smem postaviti adresu. ako ovo nije dozvoljeno neka zaduženi za to obrišu
unapred se izvinjavam ako grešim
 evo ovde ćeš naći i opis i način kako ubrzati grafiku i  download. samo se registruj!

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=21074.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.22783
mob
Ericsson Galaxy Note
kako da stawin na home screen da mi ispod ikonica stoji i e-mail adresa,na proslom tel mi je to bilo,fw je 52..owaj poslednji..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
kako da stawin na home screen da mi ispod ikonica stoji i e-mail adresa,na proslom tel mi je to bilo,fw je 52..owaj poslednji..
najverovatnije u podešavanju homskrina. trenutno koristim CFW v52.0.007 tako da nemogu da vidim ali znam da 100% može.

Inače kad smo kod homskrina i prečica na njemu sa CFW (neznam jesi li probao neki CFW) možeš to elegantno da uradiš kao i na  N97 ili njemu sličnom. trenutno koristim CFW 5800-2 koji je stvarno odličan. Koristi CORE od C6 najnovija verzija, unapređen mu je dajler jer pored tastature otvara i dnevnik (slično kao na androidima), brzina odlična i kamera malo poboljšana koliko je moglo i uopšte sve je kompletnije nego inače.
preporučujem svakom.

edit
evo ovako ćeš dobiti e-mail na homskrinu: meni>podešavanja>lični>početni ekran>tema početnog ekrana>traka sa kontaktima ili traka sa prečicama. E tu imaš opciju prikaži e-mail.  u drugim temema početnog ekrana ih nemaš pa zato nisi ni mogao naći e-mail u njima
« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 22:06:18 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.22783
mob
Ericsson Galaxy Note
ok,uspeo sam,hwala! I jos nesto:jel moguce da owzj telefon nema stopericu kao fabricki ugradjenu ili je ja jednostawno ne widim?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.22783
mob
Ericsson Galaxy Note
ok,uspeo sam,hwala! I jos nesto:jel moguce da owzj telefon nema stopericu kao fabricki ugradjenu ili je ja jednostawno ne widim?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
kolko znam nema štopricu ili ja nisam ni tražio ali znam da postoji aplikacija . pitaj čika google sta on kaže na to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Jel postoji neki FW kao iPhone, nesto slicno, dosadio mi C6.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
nažalost nema u tom obliku.  potraži neki osnovni FW koji ima modifikovan homskrin da izgleda kao iPhone ili instaliraj Gdesk (opet na osnovnomFW) i sam osmisli svoju iPhone Nokiju.
P.S. upravo sam naleteo na našto što bi odgovaralo tvojim zahtevima
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=24834.0
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 23:38:11 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N8
jel probao neko da instalira S^3 i kakvi su utisci?
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC dezire HD, 5800
jel probao neko da instalira S^3 i kakvi su utisci?
postoji nekoliko pokušaja da se portuje symbian 3 na 5800 međutim očigledno je da postoji hardverska prepreka koja nemože da se prevaziđe. do sada je urađeno dosta na portovanju pojedinih elemenata kao što su ikone homskrin (normalno ne originalni) muzički plejer i čini mi se tastatura.
PNHT ekipa je nagovestila novi port i ja mislim da se upravo radi o nekoj poprilično modifikovanoj varijanti symbiana 3 koja će sa opet svesti samo na izged a da nešto funkcionalno novo neće doneti više nego C 6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.