Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359549 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
Kako da instaliram expertti_V3_Final_rofs2, raspakovao sam rar i unutra imam samo jedan file RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V19
podrazumeva se da već u RM-356 folderu imaš i ostalo. ako nemaš nađi na forumu gde si našao i experti modifikovani "core" za C6 port a ovi ostali failovi su ti isti kao i na redovnom V52 FW za 5800 (snimi ih ako nemaš sa navifirm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Uh.. Ja u kompu nemam nista instalirano osim Navifirm, telefon sam restartovao preko dirki za javljanje, prekidanje, kamere i paljenje, pise mi da Custom version 52.0.007.C01.01 jel sad preko navifirm skidam za nokiju 5800 fajlove, sve normalno?

I kako da znam koji file da skinem, ovo variants u navifirm.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 22:53:59 od MoetChandon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
snimi experti V2 i tamo koliko vidim imaš svih 6 falova. posle toga umesto ROFS2 iz experti V2 stavi taj koji imaš snimljentj. V3 rofs2
što se variants tiče biraš varijantu sa tvojim produkt kodom.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

struktura.jpg
(280.9 KB, 1046x635)
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 23:36:29 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Nema mog Coda gledao sam, 0593493

Dva puta sam menjao FW i ne secam se sta sam skidao, neverovatno..
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 23:27:34 od MoetChandon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
Nema mog Coda gledao sam, 0593493

Dva puta sam menjao FW i ne secam se sta sam skidao, neverovatno..
svakako u experti nemaš srpski (engleski i vijetnamski) ako sam ne ubaciš jezik sa NFEstd zbog toga idi na stranicu gde si snimio experti V3 i tamo ćeš naći i isto to samo neapdejtovano pa ga snimi i promeni ovako kako sam ti napisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Nismo se razumeli, to sam odradio, zamenio sam taj file, nego u navifirm ne znam sta da izabere da skinem originalne fileove za moju 5800.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
elem mile da nastavim
sledeća stvar koja ti treba je siscontent
koristi ti da svaku aplikaciju otvoriš i vidiš gde se nalaze njeni elementi u rofs-u. po tom rasporedu i toj poziciji ip preneseš u rofs (koji stoji otvoren iz NFEstd. kada sve završiš klikneš na repack i sačekaš da se završi proces. rako sređen FW tj.CFW sada flešuješ pomoću JAF-a u telefon

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
siscontents165.zip (851.68 KB)
*
siscontents.zip (722.42 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
Nismo se razumeli, to sam odradio, zamenio sam taj file, nego u navifirm ne znam sta da izabere da skinem originalne fileove za moju 5800.
moraš naći svoj produkt kod inaće nećeš moći skinuti failove za svoj telefon. dobro pregledaj mada sam ja siguran da ako imaš srpski jezik tvoj produkt kod je promenjen tako da je neki od balkans na spisku variannts
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Nema ga, a nemam ni srpski u telefon, ne znam da li je bitno moj i nije xpressmusic vec NE, na poklopcu pise T Mobile, unutra made in hungary, sta da izaberem, bolje znas  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
Nema ga, a nemam ni srpski u telefon, ne znam da li je bitno moj i nije xpressmusic vec NE, na poklopcu pise T Mobile, unutra made in hungary, sta da izaberem, bolje znas  Smile Smile
šta da ti kažem? koji god od RM-356 snimiš i instaliraš sa JAF-om tako će ti i biti u telefonu. ako baš hoćeš experti (koji je inače odličan) onda ga nemoj tražiti na navifirm nego na sajtu gde si snimio i vv3 rofs2. rekoh ti i ponoviću još jednom snimi experti V2 (on ina sve potrebne fajlove ) zatim zameni njegov rofs sa rofs-om za V3. da ne bude nejasnoća v3 ti je samo update od v2 tako da je to u stvari isto.
u celoj priči sad zaboravi navifirm, jezičke pakete i skoncentriši se da pravilno uradiš fleš da nebi brikovao telefon.a za ostalo kad savladaš ovaj prvi i najvažniji korak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.