Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 22:00:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nicolas Anelka primio Islam  (Pročitano 31654 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Citat
Dobro govoris! Ali, ja sam rekao ne da je islam zaista agresivna, nego da se doima da je agresivna zbog nekih stvari. Ako si pravoslavac ne govori u ime celog hriscanstva da se ono kroz istoriju najvise poakzalo kao agresivno, jer pravoslavan religija nikada nije bila vojna niti osvajacka relgija. Nezaboravi arapska osvajanja u 11 i 12 veku. Dosli su bili cak do Spanije, i da srecom nije bilo jakog udruzenog katolicanstva, i Srba sa druge strane, danas bi Evropa bila kompletno zelena. Poredis Svetu Goru i Meku i Medinu. To se ne moze porediti! Sveta Gora je zaista sveta, gde vlada boziji mir, dok u Medini policija juri teroriste i puskara. Kakav je to sveti grad u kome ljudi gube zivote na takav nacin?? Uostalom, zena koja bi korcila na svetu goru, ne bi sigurno bila ubijena, naprotiv u Medini i Meki, svako moze legalno da likvidira svakog nemuslimana koji se nadje u tom trenutku.

Izvini molim te ali daj procitaj malo nesto pre nego sto kazes.Koliko je Sveta Gora nama sveta toliko je Medina njima ,a ko si ti da odlucujes ko je bolji a ko ne.Niko nece da te ubije sto si nemusliman a boravis u medini......ja sam ziv.Imaju svoje obicaje kao i mi ,pravila kao i mi i u cemu je problem.Najveca glupost koju si poredio to je jurenje terorista po Saudijskoj Arabiji.Jer ako njih nazivas teroristima onda je OVK legitimna organizacija,kao i Cecenski "Oslobodioci" i sta ti ja znam.Ja naprotiv ne pricam u ime Hriscanstva pricam u svoje ime kao coveka koji je proputovao skoro ceo svet sa svojih 30 godina ,koji je radio i sa muslimanima i sa hriscanima ....ali nije poenta u tome.Pricas o Arapskom osvajanju ....jeste bili su u Spaniji 7 Vekova ......ali pre toga su Spanci njih napali ,kao i Britanci,Francuzi itd ....njihov odgovor je bio opravdan dok EVROPSKI nije !!!Ta slika koji imas u glavi je totalno nepravilna .......i jedini nastup koji je bio agresivan u ovom topiku jeste bio tvoj ...jer ofrlje pricas ,a blage veze nemas.To sto si lupio da ubijaju legitimno nemuslimane u meki i medini ........ Smile  sramota.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
....jeste bili su u Spaniji 7 Vekova ......ali pre toga su Spanci njih napali ,kao i Britanci,Francuzi itd ....njihov odgovor je bio opravdan dok EVROPSKI nije !!!

Hmmm, Arapi i Turci su macem i jedino macem sirili islam, stvarno ne znam sta pricas. Mozda je njima pravilo da ne bi smeli, ali u praksi se to ne sprovodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
@Herros

Ja sam neko ko se nakon godina lutanja vratio na pocetak, na ono sto mu je dato, na put prave i jedine istine, a to je put pravoslavlja. Ja nisam tvrdio sta je bolje sta je losije. Arapski odgovor na zlo je bilo zlom. Sta je tu bilo opravadano sto su hteli pokoriti celu Evropu i svet i jos imaju tu pretenziju? Sta je tu opravdano sto su islam sirli macem, a ne recima? Dakako da su ljudi koje saudijska policija juri terorirsti, kao i OVK, kao i cecenski oslobodioci! Srbi su oduvek bili pokoreni narod, narod koji je trpio 500 godina islamskog fanatizma, pa opet niko nije podivljao kao danas "Allahovi mucenici"! To sto si video sveta, nista ne znaci, mnogi su videli i vise od tebe pa su bili i ostali u zabludi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Da si vaspitavan u pravoslavnom duhu ne bi ti mogao da ostavis veru.Pa nije bre vera pusenje ....pa sad resio sam da ostavim.Ti to istinski nisi nikad ni imao onda bezobzira u kom si duhu vaspitavan.Vera je u srcu,mozgu....dusi ona je deo tebe ako to nisi osetio onda nisi nikad ni bio vernik.E to je o cemu ja pricam sto vecina nas i jesu Ateisti ,a u ubedjenju su da su vernici i onda polemika staje.
Vidis mozda ti ne bi mogao, ja bih.Jednostavno sam se jednog dana zapitao u sta ja to verujem i malo se raspitao,procitao neke stvari,razmislio i dosao do toga da mi cela stvar zvuci kao neka propaganda i resio da prestanem da verujem u to.Mozda tebi nije jasni kako i zasto bi neko preispitivao taj kako ti kazes deo sebe,ali ja stalno prispitujem sve cega se setim i uvek iznova...nista ne prihvatam kao apsolutno i kao nesto o cemu se ne moze polemisati u buducnosti.

@costa
Vidis problem je u tome sto ti mislis da sam ja napustio veru zato sto mi ona ne dozvoljava da se izivljavam u ovom fizickom zivotu,pa onda kao ajd da ne verujem pa cu moci da radim sta hocu...heh ko da sam ja postao zivotnja ako ne pripadam nekoj religiji.Kao da ne postoje moralne norme koje se prilicno poklapaju sa religijskim.Kao da sad ja ne mogu da budem svoj covek i da se osecam ispunjenim ako ne volim boga.
Predrasude,sve same predrasude prijatelju moj...tebi je ateizam=materijalizam
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Citat
Hmmm, Arapi i Turci su macem i jedino macem sirili islam, stvarno ne znam sta pricas. Mozda je njima pravilo da ne bi smeli, ali u praksi se to ne sprovodi.
Za Arape se ne slazem ali za Turke da.Jeste bolna je istina sta su radili i sta ce raditi u ime boga vere  itd.Poenta je da su i oni na krivom putu jer to sto rade nije pravilno,kao ni Krstaski ratovi i sta ti ja znam.Ono o cemu ja pokusavam da vam kazem da kad optuzite nekoga za neki cin koji je uradio "Ubistvo,samoubistvo itd" to ni u jednoj religiji nije dozvoljeno to su obicni "Papci" kojeg treba po kratkom postupku,ali nijedna religija nije agresivna ....to su ljudi koji rade naopako u ime religije.Kada ja mislim o Hriscanstvu ,Islamu itd ja mislim na ono na cemu se zasniva ta vera ,a ne na ljudima koji u ime nje sprovode sopstveni interes.
Ja na primer ne mrzim Muslimane vec Arape,Cecene itd koji dizu sebe i druge u vazduh.........medjutim njih ne vole ni sami muslimani.
Evo tokom ovog mog boravka u Jordanu ,desio se prvi napad na njihovom tlu kada su kacusama iz sred Aqabe budale gadjale i ubile jednog Jordanca ......javnost bi ih lincovala ...kada su ih uhvatili imali su takvu policijsku pratnju koju nema ni sam kralj ..........

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
@Herros

Niko netreba da mrzi nikoga. Jer mrznja izaziva drugu mrznju. Ali cinjenica da se iz islama radjaju toliki fanatici ne govori u prilog o verodostojnosti te religije. Jer ipak religija koja u raju obecava 70 i kusur zena i potoke meda, ne moze biti ispravna. Arapi jesu bili osvajaci. Ako si pravoslavac, onda upravo suprotno treba da mislis. Arapi su narod, a narod ima svoje specificnosti koje se ili mogu voleti ili mrzeti. A islam treba da odbacis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Citat
Niko netreba da mrzi nikoga. Jer mrznja izaziva drugu mrznju. Ali cinjenica da se iz islama radjaju toliki fanatici ne govori u prilog o verodostojnosti te religije.
Potpuno se slazem sa tobom do dela sa religijom.....on to nije uradio zbog vere nego zbog nekog samo njemu poznatog razloga.Jeste on musliman ,ali je pre svega covek kao ti i ja.Koji normalan mozak moze sebe da ubije i druge sa njim .....kretenizam.

Citat
Jer ipak religija koja u raju obecava 70 i kusur zena i potoke meda, ne moze biti ispravna
A ti ne bi voleo ?? Smile Smile
Mada nisam procitao o tome nista ,ali nisam siguran pa necu da tvrdim.

Citat
Ako si pravoslavac, onda upravo suprotno treba da mislis. Arapi su narod, a narod ima svoje specificnosti koje se ili mogu voleti ili mrzeti. A islam treba da odbacis.

Tacno lepo receno,nikad se necu odreci svoje religije , ali zasto ne procitati i o drugim.Sto se mene direktno tice meni 
se najvise svidja Hundizam .....iako je to vise filozofija ali ipak.Volim da znam o drugim obicajima(mozda i preterujem) ali to mene ne cini nista manjim hriscaninom nego sto jesam.Islam nikad nisam primio tako da nemam sta da odbacim,ali mi se dopada ideja same religije (koja je ipak nacinjena od hriscanske) tako da sticajem okolnosti(Da si ti inzinjer i da radis na +50 stepeni sa Arapima kao ja ) moras bre da udjes u neki kontakt sa njima.Pa ja sam mrzeo sve sto je  "A" od Arapskog i "M" od muslimanskog dok nisam video da su to samo obicni ljudi kao mi ,zele iste stvari kao mi ......nisu to (Moja slika o njima pre) koljaci iz Bosne itd.

Samo ih treba razumeti i ne verovati sarenim lazama kojim nas mediji svakodnevno bombarduju, jer i mi smo za vreme rata 1999 te bili pljuvani svakakvim sranjima.

Peace ....toliko od mene necu se vise javljati na ovu temu.

Aj uzdravlje !!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
A ti ne bi voleo ??

Naravno da ne jer takav raj je zabluda. Strasti i uzivanje su ovozemaljski pojmovi, a ako je i takav Bog islamski onda je on oduran, gori i od djavola. Islam je jedna velika zabluda, jer kakva je to religija koja ne dozovoljava verniku ni da pomisli na Boga u toku molitve, nego mu se mora pokorno klanjati. Imali taj Bog ljubavi? Moze li ijedan musliman sa placom pomisliti na svog Boga, a da se neogresi? Naravno da ne moze jer takav Bog nepostoji! Muslimani se klanjau liku nepostojecem. Jer vrh vrhova islama su islamski zakoni. U hrisacanstvu nemaju hriscanski zakoni kaznjavanje. Hriscanin koji se kaznjava, kaznjava se sa pokajanjem i to njemu prestavlja radost jer se ispravio o Boga, ne pad i mucenje. Islamski zakoni koji dozvoljavaju smrtnu kaznu, odsecanje ruke, kamenovanje (Saudijska Arabija), lincovanje (Malezija), odricanje svog bliznjeg... Naravno nije obavezno, ali dozvoljeno. Kakav to Bog dopusta, Bog ljubavi ili Bog patnje!? Zato da se covek upita sta je Anelka vidio u Islamu?

Citat
Tacno lepo receno,nikad se necu odreci svoje religije , ali zasto ne procitati i o drugim.Sto se mene direktno tice meni se najvise svidja Hundizam
.

Hinduizam je jedna velika zabluda, ne kao islam, ali zabluda. Ja sam osam godina lutao kao izgubljena dusa, koja i jeste izgubljena u hinduizmu. Dok se, hvala Dobrome Gospodu preobratih na ispravan put, jedini put Isusa Hristosa. Ako se drzis pravosljavlja i Hrista, i ako to u tebi stvara strahoposotvanje i ljubav, onda ne bi smeo ni da pomislis na hinudizam, jer se to sve gnusno cini u odnosu na jedino ispravno pravoslavlje. A zasto je pravoslavlje ispravno, jer je Bog pravoslavni pravedan? Gospod te netjera da robijas, nego da ga iskreno ljubis. Gospod koji toliko voli svoju decu, trazi to isto i od tebe da ga volis i ljubis svim srcem svojim i svom dusom svojom, jer je On, Zivot, Put, Istina i Ljubav Vecna. Ima li lepseg blazenstva od pravoslavnog? Mani se hinduizma!

« Poslednja izmena: 25. Avg 2005, 16:03:51 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Citat
A ti ne bi voleo ??

Naravno da ne jer takav raj je zabluda. Strasti i uzivanje su ovozemaljski pojmovi, a ako je i takav Bog islamski onda je on oduran, gori i od djavola. Islam je jedna velika zabluda, jer kakva je to religija koja ne dozovoljava verniku ni da pomisli na Boga u toku molitve, nego mu se mora pokorno klanjati. Imali taj Bog ljubavi? Moze li ijedan musliman sa placom pomisliti na svog Boga, a da se neogresi? Naravno da ne moze jer takav Bog nepostoji! Muslimani se klanjau liku nepostojecem. Jer vrh vrhova islama su islamski zakoni. U hrisacanstvu nemaju hriscanski zakoni kaznjavanje. Hriscanin koji se kaznjava, kaznjava se sa pokajanjem i to njemu prestavlja radost jer se ispravio o Boga, ne pad i mucenje. Islamski zakoni koji dozvoljavaju smrtnu kaznu, odsecanje ruke, kamenovanje (Saudijska Arabija), lincovanje (Malezija), odricanje svog bliznjeg... Naravno nije obavezno, ali dozvoljeno. Kakav to Bog dopusta, Bog ljubavi ili Bog patnje!? Zato da se covek upita sta je Anelka vidio u Islamu?

Citat
Tacno lepo receno,nikad se necu odreci svoje religije , ali zasto ne procitati i o drugim.Sto se mene direktno tice meni se najvise svidja Hundizam
.

Hinduizam je jedna velika zabluda, ne kao islam, ali zabluda. Ja sam osam godina lutao kao izgubljena dusa, koja i jeste izgubljena u hinduizmu. Dok se, hvala Dobrome Gospodu preobratih na ispravan put, jedini put Isusa Hristosa. Ako se drzis pravosljavlja i Hrista, i ako to u tebi stvara strahoposotvanje i ljubav, onda ne bi smeo ni da pomislis na hinudizam, jer se to sve gnusno cini u odnosu na jedino ispravno pravoslavlje. A zasto je pravoslavlje ispravno, jer je Bog pravoslavni pravedan? Gospod te netjera da robijas, nego da ga iskreno ljubis. Gospod koji toliko voli svoju decu, trazi to isto i od tebe da ga volis i ljubis svim srcem svojim i svom dusom svojom, jer je On, Zivot, Put, Istina i Ljubav Vecna. Ima li lepseg blazenstva od pravoslavnog? Mani se hinduizma!

Daj bre lupas i laprdas ko maksim po diviziji.Mislim aj procitaj svoje postove ....pa mi kazi na sta lice.Veruj u sta ti je volja ,al nemoj ubedjivati i druge u to .....samo iznesi svoje misljenje....mislim da se slican topik vec zatvorio.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Reci Isus: "Blago onima koji trpe i sramote se zbog imena Mojega".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 22:00:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.