Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ni policija ne zna ko je rušio u Savamali  (Pročitano 123134 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 25. Nov 2016, 00:51:57
Pitaj se šta službenoco američke ambasade rade na ptotestu i šta tu traže arbanasi iz Bujuanovca.

albanci iz bujanovca su gradjani srbije sovinisto.

da su dosli iz prizrena pa da bude malo cudno

Smile Smile Smile

Dž.Ramadanovski, Rom rođen u Beogradu. Posle izlaska iz doma za maloletnje delikvente bavio se svim i svačim da bi na kraju završio kao kafanski muzikant.

Po tvojoj logici ja sam šovinista (to se podrazumeva), rasista i možda ksenofob.

Nadam se da si svestan šta si odvalio i šta odvaljuješ kada nemaš argument. Napad nije uvek najbolja odbrana. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 04. Dec 2016, 19:25:24
Pitaj se šta službenoco američke ambasade rade na ptotestu i šta tu traže arbanasi iz Bujuanovca.

Smile Smile Smile

Dž.Ramadanovski, Rom rođen u Beogradu. Posle izlaska iz doma za maloletnje delikvente bavio se svim i svačim da bi na kraju završio kao kafanski muzikant.

Po tvojoj logici ja sam šovinista (to se podrazumeva), rasista i možda ksenofob.

Nadam se da si svestan šta si odvalio i šta odvaljuješ kada nemaš argument. Napad nije uvek najbolja odbrana. Smile Smile Smile
po mojoj logici nisi narocito inteligentan.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 04. Dec 2016, 19:25:24

Smile Smile Smile

po mojoj logici nisi narocito inteligentan.

Smile Smile Smile

Ne zanima me šta o tvom intelektu misle drugi i koliko cene tvoje mišljenje. Svoje mišljenje o tebi zadržaću za sebe. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
slobodno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Petrušić: Fantomi ruše, novinare tuže

Meni još nije jasno zbog čega me je tužio Nebojša Stefanović, i to ne kao ministar, nego kao privatno lice, kaže za RSE Sandra Petrušić, novinarka NIN-a. Suđenje protiv Petrušićeve i glavnog urednika nedeljnika NIN Milana Ćulibrka i NIN doo zbog teksta "Nebojša Stefanović, glavni fantom iz Savamale" završeno je na Višem sudu u Beogradu pre nekoliko dana, a presuda se očekuje do kraja godine. Petrušićeva kaže da je Stefanović u tužbi naveo da su u tekstu iznete laži, ali da to ne može da dokaže. Ističe da nikada nije pisala o Nebojši Stefanoviću kao o privatnom licu već kao o ministru policije. On je, međutim, tužbu podneo u svojstvu privatnog lica. Video: Dragan Kostić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Ne da(vi)mo Beograd tužio list Informer

Aktivisti inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" podneli su danas Višem sudu u Beogradu tužbu protiv dnevnog lista "Informer" za nadoknadu nematerijalne štete zbog, kako smatraju, objavljivanja neistinitih informacija o aktivnostima te organizacije.

Kako se navodi u saopštenju, tužbe su pokrenute protiv osnivača i direktora Damira Dragića i glavnog i odgovornog urednika tih novina Dragana Vučićevića.

"U proteklih nekoliko meseci, a posebno tokom protesta u kojima su učestvovale desetine hiljada gradjana, 'Informer' sprovodi kontinuiranu organizovanu kampanju u vidu serije članaka sa ciljem da diskredituje aktiviste inicijative 'Ne da(vi)mo Beograd', prikazujući nas kao sluge stranog faktora, radikalnu formaciju koja želi da poljulja ustavni poredak, izdajnike, nasilnike, pa čak i kao nekoga ko bi mogao da ugrozi živote pojedinaca na vlasti", navodi se u saopštenju.

Ta inicijativa je navela da su posledice takvog izveštavanja pretnje nasiljem koje aktivisti dobijaju na internetu i na ulici, što ostavlja posledice na privatne živote njih i njihovih porodica.

"Dnevne 'novine' 'Informer' stvorile su mehanizam u kojem će se na svakoga ko se usudi da o vlasti govori kritički, ko postavlja pitanja i ne odustaje od traženja odgovora, pa na kraju i svakoga ko radi svoj posao uprkos interesima ljudi bliskih vlasti, obrušiti teška mašinerija medijskog blaćenja, podmetačina i laži. U našem slučaju, povod za kampanju dnevnih 'novina' 'Informer' bilo je insistiranje na odgovornosti svih umešanih u planiranje, organizovanje, sprovodjenje i zataškavanje kriminalnog noćnog rušenja u Hercegovačkoj kada su maskirane osobe okupirale deo Beograda, lišile slobode nekoliko gradjana i srušile preko deset objekata u samom centru grada, a kada je policija odbila da se odazove na pozive gradjana", dodaje se.

Predstavnici te organizacije pozvali su i ostale ljude koji su, kako su naveli, bili provučeni kroz "toplog zeca medija bliskim vladajućim strukturama" da slede njihov primer i podnesu tužbu a javne ličnosti da takve medije bojkotuju i ne odazivaju se pozivima da komentarišu, daju izjave ili učestvuju u bilo kom programu u organizaciji tog lista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Stefanović: Policija i dalje prikuplja podatke o Hercegovačkoj

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da i dalje traje predistražni postupak u slučaju rušenja u Hercegovačkoj.

Pre dva meseca, Više javno tužilaštvo saopštilo je da im Policija ne odgovara na naredbe da im se prikupe i dostave informacije i dokaze.

Na pitanje novinara Insajder.neta da li je u međuvremenu MUP postupio po nalozima Tužilaštva, ministar Stefanović navodi da i dalje traje prikupljanje dokumenata koje je Tužilaštvo tražilo od Policije. On dodaje i da ne može da govori o istrazi koja traje.

“Nisam upoznat s detaljima istrage. To nije posao ministra", rekao je Stefanović i dodao da ministar i članovi Vlade ne vode istragu, da on nije tužilac i da ne može da govori o istrazi koja traje, već samo o slučajevima koji su završeni.

U noći između 24. i 25. aprila nepoznata grupa ljudi je uz pomoć bagera porušila objekte u Hercegovačkoj ulici u Beogradu, bez rešenja o rušenju. Građani su pozivali Policiju i prijavljivali da ih nepoznate osobe maltretiraju i da im oduzimaju mobilne telefone. Policija se nije odazvala na ove pozive, odnosno nije izašla na teren te noći. Jedan od zahteva koje je Tužilaštvo još u maju uputilo Policiji je i izveštaj Sektora unutrašnje kontrole MUP-a koji bi trebalo da pokaže ko je naredio Policiji da ne radi svoj posao. Unutrašnju istragu naložila je i kancelarija zaštitnika građana, ali taj izveštaj nije dostavljen zaštitniku u skladu sa zakonom.

https://www.youtube.com/watch?v=VtAqx2kzH74
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Стефановић добио тужбу против НИН-а

Недељник НИН обавезан је да за казну плати 300.000 динара пошто је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић добио тужбу коју је поднео против тог недељника, због текста "Небојша Стефановић, главни фантом из Савамале".

Како је главни и одговорни уредник НИН-а Милан Ћулибрк потврдио је за агенцију Бета пресуда је донета 29. новембра и магазин треба да плати казну од 300.000 динара нематеријалне штете због повреде части и угледа.

Ћулибрк је рекао да ће НИН поднети жалбу на пресуду, а ако буде потребно поднеће и Уставном суду или Европксом суду за људска права у Стразбуру.

"Ми против против грађанина Небојше Стефановића нисмо имали ништа, ми имамо против министра полиције Небојше Стефановића, зато што полиција у ноћи између 24. и 25. априла прошле године није интервенисала када су људи са фантомкама и багерима рушили центар Београда и зато што и осам месеци после тога полиција није урадила ништа да би се открило ко су били ти људи и по чијем су налогу рушили. Све док тако буде за нас министар полиције биће најодговорнији у целој овој причи", рекао је Ћулибрк.

Додао је да ће НИН писати о догађајима у Савамали све док се "не открије ко је главни фантом ако то није министар полиције Небојша Стефановић".

Суђење по тужби министра унутрашњих послова Србије Стефановића против недељника НИН за текст "Небојша Стефановић, главни фантом из Савамале" одржано је 29. новембра у Вишем суду у Београду.

Стефановић је у својству грађанина тужио новинарку НИН-а Сандру Петрушић, главног уредника тог листа Милана Ћулибрка и НИН доо, због текста објављеног 16. јуна ове године, који је био и на насловној страни недељника.

У тексту "Небојша Стефановић, главни фантом из Савамале" наводи се: "Рушење у Савамали укључивало је више различитих структура: државне и недржавне и више нивоа власти по вертикали. Отуда је одговорност градског врха неспорна. Једино што није довољна. Јер такав посао није био могућ без знања и помоћи министра полиције".

Министар је на суђењу рекао да си му повређени професионални и лични углед и част, док су Сандра Петрушић и Милан Ћулибрк рекли да ниједном речју у тексту нису тврдили да је Стефановић рушио објекте у Херцеговачкој улици у Београду, већ су говорили о његовој политичкој одговорности као персонификацији првог човека полиције.

Објекти у Савамали су срушени багерима у ноћи између 24. и 25. априла, а људи под маскама су заустављали и малтретирали грађане, који су то злостављање пријављивали полицији, али она није реаговала.

Из извештаја заштитника грађана о поступању полиције у тој ноћи, види се да је полицији "из врха" наређено да не реагује.

Министар Стефановић недавно је навео да ће суд утврдити да ли је полиција реаговала на позиве грађана или није.

Премијер Александар Вучић је као "главне кривце" за рушење у изборној ноћи означио градску власт у Београду.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
 Smile Smile Smile pravda je pobedila,a sad babo mars u zatvor jer si prodavala cvece na pijaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Malo humora nikad nije na odmet  Smile

« Poslednja izmena: 05. Jan 2017, 10:57:41 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.