Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ni policija ne zna ko je rušio u Savamali  (Pročitano 123280 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Sloba je bio Gospodin covek za sve koji su dosli posle njega, ukljucivsi i ovog pajaca Vucica. Inace, nekako mi se ucinilo da je Vucic za ovu "spijunazu" prakticno optuzio Ruse, jer ko bi drugi ratio Mila "24 casa dnevno". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Džaba što je bio veći gospodin kad je bio zarobljen u svom svetu mašte i iluzija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Vucic za ovu "spijunazu" prakticno optuzio Ruse, jer ko bi drugi ratio Mila "24 casa dnevno".

rusi su oprali 10 milijardi dolara u crnoj gori i to sve uz milov blagoslov i ugradjeni procenat..
milo je sa rusima na prstenjak u analni otvor  Smile

inace...kako sam obavjesten..a bio sam obavjesten i na par dana posle izbora...
milo nece u vlast....

tek ce mozda 2018 da se kandiduje za predsjednika..ali samo ako naciji bude tesko islo..tj ako je bude trebalo spasiti...

drugim rijecima....
eu i nato ne zele mila da vide na celu crne gore.... Smile

toliko o saradnji sa amerima i sveopstoj zavjeri od strane rusa protiv mila...

milo je oduvjek bio ruski covjek.... Smile

sto se tice savemalog....je l zevs... ikad rekao u javnosti....ko je taj kompletni idiot sto je srusio savamalu  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2016, 12:34:23 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Ne znam ja sta su Rusi prali, niti sam napisao da su Rusi spijunirali Mila, nego da se takav utisak moze steci iz onoga sto je rekao Vucic, jer Rusi, makar zvanicno, nesto bas i ne cene Milovo priblizavanje Nato-u. Puni su njihovi mediji kritika na Milov racun, a to se cuje i kod nas. Sad je pitanje sta se valja iza brda, kad Vucic ovako skoro nedvosmisleno optuzuje Ruse. Da li se sprema neki spoljnopoliticki zaokret tipa onog 1948 ili je ovo samo jos jedna Vuciceva drljavina i zamazivanja ociju narodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12
Browser
Safari 602.1.50
mob
Apple 15
Otkud Vucic zna sta rade i sta misle Rusi? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mora da galami na njih...(milo na ruse) da skrene pogled sa stvarnih dogadjaja... Smile Smile Smile

a inace...ne znam sta su rusi mogli da ocekuju..nego neko malo drugacije bratstvo od strane srbije
posle izbacivanja jeremica iz trke za  poglavara  un-a  Smile
osakatili su srbiju.. Smile

i zanimljivo je sto su rusofili i u tome nasli nesto dobro  Smile  Smile

samo ne dao nam bog te nesrece... da nam rusi moraju pomagati kao siriji.... Smile
toga se ja plasim.....

i tu vucica podrzavam u potpunosti....
svaka cast braci rusima..
ali vrijeme je doslo da se srbija i rusija rukuju i pozele jedna drugoj sve najbolje i svu srecu...
i da svako krene svojim putem....
kao onomad srbija i crna gora....

rusi nama nisu blizu bas toliko koliko je to u glavama dveri i seselja...
ipak je par hiljada kilometara ...mnogo daleko...
a nato nam je u generalstabu....i svuda oko nas...

i kad tome dodamo siptare i albance sa jedne strane..
muslimane sa druge strane..a ustase sa trece strane.. i da svi oni skandiraju..ubi ubi srbina...
i kao slag na tortu... kad  dodas hilari klinton...

srbe nista dobro ne ceka....ako ovi mentoli na vlasti pocnu gurati prst u oko amerima... Smile

a svakom onom ko pozeli da nam rusi pomognu kao siriji ....jebem mu  mater u usta...
i volio bi da ga nadjem.... kada do toga dodje .(.ne dao bog) ....

Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2016, 13:40:17 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Sloba je bio Gospodin covek za sve koji su dosli posle njega, ukljucivsi i ovog pajaca Vucica.
jel gospodin salje drzavne sluzbenike da ubijaju opozicionare i novinare?

elem

Krivični zakonik: Ko uvredom, silom, pretnjom... ometa ili spreči sudiju, javnog tužioca, zamenika javnog tužioca ili advokata u vršenju funkcije kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina i novčanom kaznom

"Da li je Više javno tužilaštvo u Beogradu, zbog odbijanja MUP-a Srbije da postupi prema do sada upućenim nalozima tužilaštva u predmetu KTN-60/16 (četiri naloga i urgencija) podnelo krivične prijave protiv ovlašćenih lica MUP Srbije, koja su bila u zakonskoj obavezi da postupe prema nalozima i urgenciji tužilaštva, posebno imajući na umu činjenicu da su dosadašnja saopštenja tužilaštva nesumnjivo dokazala da je u MUP-u Srbije izvršeno više krivičnih dela iz navedenog člana krivičnog zakonika. Ako jeste, molim da mi dostavite kopije krivičnih prijava anonimiziranim podacima."

"Policija i drugi državni organi nadležni za otkrivanje krivičnih dela dužni su da postupe po svakom zahtevu nadležnog javnog tužioca", navodi se u ZKP-u i dodaje da ako policija ili drugi državni organ ne postupi po zahtevu javnog tužioca, "javni tužilac će odmah obavestiti starešinu koji rukovodi organom, a po potrebi može obavestiti nadležnog ministra, Vladu Srbije ili nadležno radno telo Narodne skupštine", kao i zatražiti pokretanje disciplinskog postupka protiv lica za koje smatra da je odgovorno za nepostupanje po njegovom zahtevu.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2016, 17:37:41 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Zašto je čuvar Tanasković lečen na VMA

Sumnje među građanima, ipak, ostaju jer je smrt čuvara direktno povezana sa aferom „Savamala” u čijoj istrazi ni posle više od mesec dana nema pomaka, a dodatno nepoverenje u prve informacije o okolnostima Tanaskovićevog lečenja uneo je Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja. U najmanju ruku je neobično da on, koji insistira da je objavljivanje detalja o zdravstvenom stanju pacijenata kršenje privatnosti, na blogu B92 izneo podatke o lečenju čuvara iz Hercegovačke ogradivši se da ne zna baš ništa pouzdano o okolnostima i uzrocima smrti.

Dok se VMA držao preporuka poverenika da zdravstvene ustanove čak i kada je to u interesu javnosti ne otkrivaju pojedinosti iz medicinskog kartona, on je na blogu pozivajući se na mejl jednog od ljudi čija je imovina uništena u noći 25. aprila izneo uznemirujuće detalje.

Navodi da je Hitna pomoć Tanaskovića prevezla na VMA usled predinfarktnog stanja, da je kasnije zbog upetljanih creva prebačen sa kardiologije na gastroenterologiju i da su mu zbog psihičkih problema vezivane i ruke i noge, kao i da je u takvom stanju bio i neposredno pre nego što je umro.

Šabić je naglasio da očekuje da će informacije o tome biti saopštene bez odlaganja, a VMA striktno se pridržavajući Šabićevih „zapovesti” prekjuče je samo potvrdio za naš list da je Tanasković preminuo i da se čeka nalaz obdukcije.

Čuvar koji je živeo u prostorijama preduzeća „Iskra” u Savamali danima je imao stomačne probleme i zatvor, i neposredno pre nego što ga je Hitna pomoć odvezla na VMA otežano je disao, za „Politiku” su potvrdili ljudi koji su Tanaskovića obilazili na VMA. Oni su naglasili da je tamo bio vezan.

Deo iz linkovanog teksta

Obdukcija pokazala da čuvar iz Savamale nije nasilno umro

Obdukcija preminulog Slobodana Tanaskovića, svedoka rušenja u Savamali, pokazala je da nije bilo nasilne smrti, nezvanično saznaje Danas.

Naš izvor kaže da stručnjaci za sudsku medicinu sa Vojnomedicinske akademije (VMA), koji su vršili obdukciju, nisu konstatovali ništa što bi ukazivalo na sumnjivu smrt, te da je čista slučajnost da je pacijent preminuo samo mesec dana nakon rušenja u Hercegovačkoj.

Iznenadna smrt čuvara Tanaskovića 24. maja izazvala je brojne kontroverze u javnosti, jer je dovođeno u vezu sa događajima od 25. aprila, kada je trideset fantomkama maskiranih osoba bagerima srušilo desetak objekata u beogradskoj Savamali. Nadležne institucije se ni devet dana nakon njegove smrti nisu oglasile.

Deo iz linkovanig danasa

Zanimljivo je zašto patkovgrađane, elmera daveža i patkovgradski glasnik danas ne zanima ništa što ima veze sa slučajem čuvara. Ne samo što je zanimljivo nego je i sumnjivo jer dotični su samoproglašena savest građana Srbije a o ovom ćute.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 26. Okt 2016, 22:31:12
Ne samo što je zanimljivo nego je i sumnjivo jer dotični su samoproglašena savest građana Srbije a o ovom ćute.

ma to je garant neka zavera.
i masoni su umesani verovatno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.143
вероватно  Smile
каква је то скупина  Smiley 1 да виде жандара у пуној опреми,упустили би у гаће Smile
настала би хистерија,типа терминатор Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.