Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 19:01:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: neznam sta da radim  (Pročitano 5802 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
3 scenaria : nijedan ne mora biti najgora solucija,

ostajes sa njim, nesto se drasticno menja vi se o5 volite kao u bajci, ti prosudi koliko je to realno

razlaz, problem je dete delimicno i najvise ti posto se ipak boris da sve to uspe

ostajes sa njim, sve je isto, ti si osoba koja izvlaci najdeblji kraj po tvojoj prici, on svrlja kad stigne, nema tu puno ljubavi

tesko je, niko nije rekao da je lako, ali ponekad i los kraj moze da bude dobar pocetak, mozda nije sudjeno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
I dalje stojim pri svemu shto sam gore rekla. Ta osoba dosadice mu pre ili kasnijie. Mlada je, ocekuje puno od njega, on ce skapirati da ne mozhe da joj pruzhi ono shto njoj treba...Ne znam, u pravu su kad ti kazhu da tu ljubavi i nema vishe...razmisli dobro shta ti je chiniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ups ili se nismo dobro razumili ili ja ne kontam dobro u zadnje vreme,ponavljam ponovo on u zadnje vreme radi do navece 8-9 dodje kuci i neide na kom na chat nego sjedi sa nama tel nediram danas su dosle 2 poruke nisam htjela gledat ali se ispostavilo da su nasi zajednicki prijatelji e on je fin prema meni ja nista nepitam jer nemam sta ili radi ili je kod kuce uh kad bi to potrajalo tako zauvjek medutim on sutra ide na put ali ja znam da ide sa firmom jer oni prije najave takve puteve pismom da se nemoze uzeti odmor i da je radio do kasno znam imam platnu listu hm ali mi je cudno dali je moguce da mu je dosadila pa ona sad mene nervira ostavljajuci poruke ma msn ili je nesto drugo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
teska situacija ...
obicno, muskraci se smire i vrate (ako je to u pitanju) svojoj zeni ...
mozda da ga pustis bar mesec dana, strpi se nekako (tesko je, znam) ... pa videces, .... sam ce ti se vratiti, sam ce poceti oko tebe da se vrti, da pazi na dete ... na kraju izvinuce ti se ... nece to moci drzati u sebi ...

a ako ti se ne vrati, tj. ako ostane isti, onda ga sutni iz kuce, na ulicu, nek se malo osvesti ... onda ce te svaki dan zivkati i moliti da ti se vrati ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stanje se malo popravilo,upraznjavam od munkaZe savjete i vec sam mu malo sumnjiva zove me sa posla po 3 puta ponekad ode na kompijuter ali pola sata i onda je sa nama,telefon vise i ne zvoni neznam ni sama sta da mislim,prekuce smo se posvadjali zato sto je njemu sve tesko bla bla i izaso je ali se vratio za 2 sata neznam sta on misli ali mislim da ga ona mala nece tako lako ostavit jer se je ona mislim zaljubila in nekad uzme mobitel i gleda ga da bi ja mislila da on salje nekom poruke ali ja vidim da je samo mob u ruci a nema poruka a ja pocinjem od nedelje radit svaki dan navece od 17 sad se milsim kako ce to sve ici on mora ostajati sa djetom(ili ce dijete odnijeti kod svoji roditelja) dali ce biti bolje ili gore jer se necemo puno vidjat tek navece u 22 kad dodje po mene na posao dali mu bas to treba da vidi kako je kad mene nema vidjet cemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pazi samo... slicno ili isto "upraznjavanje" nekih postupaka, pa makar to bilo i namerno, a potpuno bezazleno i bezopasno, moze da bude mac sa dve ostrice. Na kraju, on tebe moze optuziti kako se cudno ponasas i da za to imas "razlog"  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Stigao mi je mail, eno kuce jale na POP-a....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 748
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung 6
evo jos jedan mlad i neiskusan sto se braka tice da ti kaze par stvari mozda nece da skodi.
pazi moji su se razveli jako davno bio sam i svedok nekih dogadjaja secam se pomalo i ne bi zeleo nikom da to pamti.munkin predlog ti savetujem da momentalno zaboravis, jer po mom mmisljenju nece doneti nista dobro , nece izazvati nista osim njegove ljubomore, nepoverenja i gneva.
Citat
''Mistifikuj se na neko vreme, povuci se u sebe, kikoci se bez razloga, izvedi dete u shetnju i ne vracaj se tri sata. Ostavi dete sa njim i kazhi da izlazis sa drugaricama, ili nemoj nishta da kazes, samo nestani i vrati se u sred noci''
mislim da si i sama svesna sta bi se desila kada bi uradila tako nesto.....to ti je samo primer.
nego ti lepo sedi sa njim.kazes da si pokusala da razgovaras, e sad zapreti(tu se opet postavlja pitanje eventualnog razilazenja i tvoje situacije koju ne znam, da li imad gde da odes odatle , roditelji, familija i slicno) reci mu da ako se nesto ne promeni, odnosno ako ti ne prizna sta se desava (nikad nemoj da iskljucis opciju da ima nekih drugoh problema i da se mozda sa njom vidja jer moze da razgovara sa njom kao sa nekim ko mu nije blizak, ima osoba koje imaju vise poverenja u strance jer ne zele da ljudi bliski njima znaju mnogo stvari o njima ako me razumes), gde ide, kako provodi vreme, sa kim.jednostavno postavi ga u poziciju da koliko god ne hteo - mora da prica.
to ti je moj savet ali bez price nema nista.tako pa srecno nadam se da ce se sve lepo zavrsiti....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ami
ne znam sta bih ti rekla...imate krizu kroz koju prolaze mnogi ljudi koji su u braku...
da sam na tvom mestu,potrazila bih savet nekih starijih zena koje su prosle kroz to(mozda da procitas na internetu,ako nema niko u tvojoj blizini...)
nekada se sve smiri vremenom ako je zena dovoljno mudra i strpljiva,a nekada ne pomaze nista...
svakako imaj u vidu da toj devojci odgovara da se vas dvoje sto pre rasturite i da moze ona da *uleti*...
to sto mu je zamerila da joj on pruza malo ja verujem da se to odnosi na to sto je jos s tobom,sto te nije ostavio...
mnogi muskarci sveraju u odredjenom periodu braka,ali je mali broj spreman da se odrekne porodice.
jedne prilike,stari kucni prijatelj,je imao problem,jer mu se sin nije mogao *otarasiti* tj. razvesti normalno sa jednom nemicom i drugi prijatelj mu je savetovao-nek nadje sebi neku(inace je miran momak,nije sklon menjanju zena i zaljubljivanju),a zene ce to resiti izmedju sebe.tako je i bilo.
obicno je zena ta koja zafunta i preseca raskidom,a muski se mnogo slabije odlucuju na taj korak.
razmisli o tome,sto svakako ne znaci da treba da to zloupotrebljavas u smislu da postanes svadljiva,ogorcena (na sta,svakako,imas pravo),jer sad nije vreme za takvo ponasanje.ona druga samo to ceka!

IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ако се виђа са другом, а тебе запоставља, бежи од њега.

Он ће отићи са другом, а ако и не оде, а ти му опростиш, ситуација ће се поновити (100%).

Понављам - бежи од њега.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne slazem se sa Davidovcem,ipak je brak u pitanju,tu je i dete,tako da trenutno sujeta nije najvaznija.
Sada je najbitnije smiriti situaciju,sto mislim i da Ami zeli,a kad prodje kriza i ona ne bude u ovakvoj poziciji,onda neka odluci da li zeli da nastavi zivot sa tim muskarcem.
Najlakse je otici,a sta posle toga?
Ona nije sama,tu je i dete,a ovo je samo signal da nesto medju vama ne funkcionise(ili kod njega)...
Ami,razmisli i popricaj sama sa sobom-ti ces sigurno dokuciti sta je to sto medju vama ne stima i gde je problem.Kada shvatis gde skripi,onda ces moci i da resavas osnovni problem koji je doveo do ove situacije.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 19:01:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.