Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 21:12:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: neznam sta da radim  (Pročitano 5790 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Нема вађења на децу. Smile

У лошем браку деца највише пате!!!!

Развод = патња пар месеци.

Лош брак = патња цео живот.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile pa izvini, malko si kontradiktoran... onamo gimnastika je ok, a ovamo da ga ostavi...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Мало пажљивије читај.

Лик занемарио жену и дете. Више га нема него што га има код куће. Када је код куће дописује се са другом.......

Очигледно се заталамбесао у ту другу. То већ није гимнастика. То је класична превара.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
al cura kaze da je slican, citaj distanciran, od uvek... a sad postoji i neka druga
meni on zvuci kao neko ko brak dozivljava kao zatvor i klopku
... ma uoste mi dobro ne zvuci, ali s druge strane, zene znaju i da preuvelicavaju i da drame

i ti sto samo gimnasticiraju, i oni porukaju, odsustvuju od kuce i svasta nesto, samo su njihove zene spremne da zazmure na jedno pa i na oba oka...
mozda ovaj nije rascistio da li bi samo da gimnasticira ili ga brak bas mnogo zulja   Smile

raskid uvek stoji kao mogucnost, ali posle nje nema nazad
a sta da uradi, stvarno ne znam... ona svoju situaciju najbolje poznaje, sebe , njega, sve okolnosti
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 19:01:27 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Poenta je u tome sto mu ne treba dozvoliti da on odluci da li ce da ostane sa porodicom, ili ce da odleprsa ovoj drugoj. Ko je bre on da odlucuje o raspletu tudjih zivota? Za takve ne postoji presedan. Ju jeee super mu je! Zena ga ceka kod kuce, skuvano mu je, sve oprano, sve ispeglano, a on jadan umoran pravo s posla pa za komp da veselo cavrlja. Cavrljao bi on meni, ali sa svojom mamom koja ga je vaspitala i od njega napravila takvog coveka.

Izvinjavam se devojci/zeni koja je postavila ovu temu zbog prethodno napisanog, definitivno sam na njenoj strani i zelim joj svu srecu. Iritira me to nepostovanje njene licnosti. Deca jesu ukras sveta i nesto najlepse sto moze da se "dogodi" u ljubavi, ali definitivno ne mislim da zbog tih neduznih stvorenja, treba ostati u haosu, jer jednog dana, bili mi toga svesni ili ne, deca odrastu, osnuju svoje porodice i odu svojim putem... a sta ostaje roditeljima koji su svoje najlepse godine proverli u trzavicama??? Da se razumemo, nisam negativac, jednostavno sam realna.

Pokusaj da razgovaras, nateraj ga, pokusaj da resis... misli na sebe, jer ces kao srecna ulepsati zivot svom detetu.  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
jako je vazno sta je ona spremna da prihvati, a sta ne

a njen muz nije takav ni od juce ni od prekjuce...
neke stvari ne treba dozvoliti, ali gde povuci crtu? cije su pozicije za 'pregovore' jace? cime ce ga ona privoleti da bude onakav kakav nikad bio nije?

ako odluci da ga napusti, treba da isplanira sta i kako
ako odluci da ostane, takodje treba da isplanira kako zamislja taj ostanak, pod kojim uslovima i okolnostima, i da radi na tome

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno da je najbitnije sta je ona spremna da prihvati, a sta ne... u nekim momentima treba biti svesno sebican i reci "e.. a sada malo ja, dosta je bilo!"... i preuzeti inicijativu daljeg razvoja dogadjaja. Povremeno treba uraditi nesto i na svoju stetu, ukoliko se "bolje sutra" makar malo nazire. Najlepse je kada je sve ruzicasto, ali je ovaj zivot cesto surov, pa za neke teze situacije odredi samo crnu i belu boju. Steta sto je tako, ali tako je.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2006, 20:16:28 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Није он од почетка имао другу и није од почетка, путем нета или смс-а, покушавао да нађе другу.

По мени, овде се он ништа не пита. Он своје показује. Одлука је само на њој.

@machakz
i ti sto samo gimnasticiraju, i oni porukaju, odsustvuju od kuce i svasta nesto, samo su njihove zene spremne da zazmure na jedno pa i na oba oka...

Грешка.

Нема разлога да се жмури јер они не одсуствују из куће због друге-гог (неке ствари се дају урадит у току радног времена, док чекате ред за прање аута, док сте са својим друштвом у кафани, док сте на утакмици....)
« Poslednja izmena: 12. Avg 2006, 09:22:20 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ih bre, pa to sto si naveo su opet samo povodi za odsustvanje od kuce
... s drustvom u kafani, na utakmici... dopuniti po izboru:
na pecanju, kod majstora, poslovnom sastanku, kod lekara... izgovora i alibija moze biti koliko volis, i sva se odnose na (ne)opravdana izbivanja iz kuce
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@machakz

Надам се да се слажеш да је нормално да удата или ожењена особа оде (без супружника) код другарице, друга,
на пецање, у кафић на пиће, на посао.......и да због тога није угрожена или запостављена друга страна. Smile

Значи није неоправдано одсутан-на од куће. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 21:12:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.