Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2026, 16:25:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: neznam sta da radim  (Pročitano 6579 puta)
26. Jul 2006, 15:19:45
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uh jako tesko poceti u braku sam 3ipo god ali moj muz je sve to vrijeme cudan mnogi kazu da je i prije bio takav nevoli puno da razgovara zeli da sve ostavi za sebe al ja to nikako nekontam zasto je takav ali zivot se nastavlja i dolaze gori problemi moj dragi muz voli jako puno da chata i non stop je na njemackim chatovima ja sam to sve posmatrala ajd proce medutim prije je samo chato ali sada se pojavila neka mala svabica mlada od njega 8 god i sa njom se poceo vidjat sigurna sam jer prije nije izlazio toliko a sada svake nedelje ide oko 14 i dodje navece oko1 a inace ovim danima njih dvoje su svaku noc na chatu od 22-23.30 jer on mora rano na poso a ovo sve traje od kraja aprila.Nemojte reci pa mozda nije sa njom ja znam da jeste jer sam procitala u mobitelu par poruka od nje ono vidimo se volim te itd ili ga ona nazove i samo jednom tel zazvoni e sad mu je pocela slati ljubavne testove da on uradi ko da je i njemu 22 a ne 30,ona je u tel prije bila pod muskim imenom a sada je pod svojim.Pokusala sam razgovarat sa njim ali on kaze da on sa njom nema nista da ja samo izmisljam da se ne nalazi sa njom itd uglavnom nece nista da prizna,kad ga ja pitam sta on vise hoce on samo kaze"pusti me na miru da radim sta ja hocu i bit ce sve ok"samnom i dijetom vise i ne izlazi a i neidemo vise ni u kupovinu jer ili radi il nedelja slobodan dan ide njoj ja mislim tako i znam,kad ja nepostavljam pitanja sve je u redu ali jer sta pitam on kaze sto gledas moju postu ili de pusti me na miru,2 puta mi je reko da me nevoli ali bio je jako jako ljut ili kad se posvadjamo on kaze ako ti se nesvidja znas gdje su ti vrata maloprije smo pricali tel i ja mu kazem da ima postu,on kaze sto gledas ja sam mu samo odgovorila ja stvarno neznam sta cu ovde on mi rece pa idi i ja vako kontam pa sta on hoce od mene ali ja samo znam da ga volim i da bi zelila da budemo sretni sa nasim dijetom.MOLIM VAS PAMETNE SAVJETE HVALA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Heir of Isildur

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 228
Zastava Corpsville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola E398
Pravi se da ne obracas paznju na to... probaj da ga nagovoris da izadjete zajedno... ali smireno...

Mozda ovo nije nista... mozda je samo nekakva kriza... a mozda se stvarno nista i ne desava...
IP sačuvana
social share
"The wise speak only of what they know."
J.R.R.Tolkien
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ok vidim da ti je teshko i ne vidish izlaz. Paz ovako:
Imash dve opcije.
Da se pravish kao da se nishta ne deshava ( i pritom izgubish i to malo zhivaca shto ti je ostalo).Situacija je krajnje nepravedna po tebe a najvishe po vashe dete i taj tvoj muzh dozivljava klasichnu krizu kaad se okrece drugoj devojci...Znachi, ovo je opcija da tjutish i chekas da mu ona dosadi, to ce se neminovno desiti pre ili kasnije, ali mislim da nije zdravo po tvoje zhivce.

Druga opcija (koju bih ja svakako napravila) je da ga imitirash. Imitacija je iz raja izashla. Ako mozhe on, mozes i ti. Mistifikuj se na neko vreme, povuci se u sebe, kikoci se bez razloga, izvedi dete u shetnju i ne vracaj se tri sata. Ostavi dete sa njim i kazhi da izlazis sa drugaricama, ili nemoj nishta da kazes, samo nestani i vrati se u sred noci. Kad idesh u kupovinu, zadrzi se bar sat vremena duzhe nego obichno, ako te on pita shta si radila, kazhi srela sam komshinicu i razmenjivale smo recepte. Nemoj da planesh vishe nikada ni za sta, glumi ladovinu, flegmatichnost, to ce ga naterati da se zapita. Kad si sa njim budi potpuno opushtena, smej se, puno prichaj i deluj kao da ti je zhivot apsolutno zanimljiviji nego ranije. Postacesh mu chudna, drugachija, sigurno je da ce mu proraditi i sujeta i ljubomora , i poshto si ti njegov "plen" odavno, videce da si mu pomalo i izmakla, pa ce , kao i svaki drugi muskarac pocheti ponovo da te "lovi".
Ne sekiraj se previshe zbog cele situacije. Chak i ako se "zaljubio" u neku tamo devojku od 22 god, to ce proci. Posveti se sebi i detetu. Idi kod frizera, manikira, pedikira, kupi sebi novu sexy spavacicu. On ce se chuditi, i ako budesh vodila ljubav sa njim, nemoj da je obuces. Neka stoji u fijoci.
Ako krene bilo kakva polemika oko tvog ponasanja u poslednje vreme, samo reci :"ne znam o chemu prichash, samo sam prestala da se opterecujem oko gluposti i posvetila se samoj sebi, pa malo uzivam posle duzeg vremena, imam puno pravo na to". Nece imati shta da ti kazhe, a mnogo ce ga zanimati shta radish kad nisi kod kuce.
Znam da ti je teshko, to shto ti prozivljavash je najklasichniji primer brachne krize. U svemu tome on se poneo kao klasichan klinac, pa kad vec tako razmislja i dela, tebi nije teshko da se spustish na njegov novo i pokazes kako i u tebi ima recidiva adolescencije Smiley

Izdrzhi bar neko vreme tako. Ugrizi se za jezik svaki put kad bi ha oterala u p.m., svaki put kad ide kod nje i vraca se od nje, progutaj to i glavu gore. Ti si majka njegovog deteta, morash da vratish to poshtovanje.
Srecno!

PS. Vishe nikad nemoj da chitash njegov mail niti poruke, pa da prichas sa njim o tome. Ako te toliko zanima, uradi to, ali da on ne zna i ne spominji. Uostalom shta imas i da prochitash? Korespodenciju izmedju dvoje ludaka kojima je pala zavesa na ochi...To te ne zanima. Imash svoje JA, imash svoje obaveze, svoje dete i svoj zhivot. Zapamti - zaboravi priche oko mailova i poruka!!!!
« Poslednja izmena: 26. Jul 2006, 16:19:57 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MunkaZe hvala ti odma cu poceti da upraznjavam savjeta znam da ce mi biti tesko jer ja sam osoba da kazem u lice sta mislim ali trudit cu se da izdrzim  pa da vidim koliko ce mu trebati da primjeti promijenu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sedi i otvoreno razgovaraj sa njim, jer moras znati kakvu viziju on ima sto se tice vaseg zajednickog zivota. Slazem se da nije pametno na bilo koji nacin "spijunirati" citanjem sms-a, mailova, preturanjem po dzepovima (itd... sta vec sve zene rade, pa i muskarci Smile), jer ono sto ne znas, ne moze da te zaboli. Nikako nisam za varijantu "uzvracanja udarca", odnosno vracanja "milo za drago", jer to definitivno nicemu ne vodi, a i muska populacija sasvim drugacije reaguje na tako nesto zaboravljajuci da su oni ti koji su naveli na nekakve postupke. Resi problem iskrenim razgovorom, zahtevaj taj razgovor... ipak zajednickim snagama morate resiti nastalu sitaciju. Nemoj muciti sebe, jer ni nas majke nisu rodile da bismo trpele bilo sta.
Naravno, lako je nama da komentarisemo, jer se nismo nasle u sitaciji u kakvoj si ti. Ti si ta koja mora da donese odluku.

Srecno  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2006, 18:39:30 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja bi rado da sa njim iskreno razgovaram ali on ja mislim ima strah od bilo kakog razgovora samnom,pokusala sam sa njim razgovarat na fin nacin ga pitala sta se desava ali on kaze da sam ja dosadna da uvjek jednu te istu temu pocinjem i onda se naljuti ili sjedne na kom i chata sa njom ako je tu ali nece nista da prizna da ima nesto sa tom curom i pocinjem se pitati volili on stvarno mene jer ako mu je svejedno reci "ako ti se nesvidja znas gdje su vrata"UH
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia the best
uh,uh strasno bolno...reci mu otvoreno.neka negira reci da znas i da te ne moze ubediti u suprotno. zatrazi da prekine dopisivanje.
ako je njemu sve jedno,ostace mu sve jedno. kad nesto u vezi krene naopako tesko se istera na pravi put...
znam da ste u braku i imate dete,ali nisam od onih koji misle da zena treba trpeti da bi sacuvala brak.
ako ne zeli da razgovara i sl samo ga pitaj da l ste ti i vase dete krivi?zar treba da trpite njegove decije ispade?

i nikako mi nije jasan komentar da se ponasa kao da ne zna.
i da ne cita mejlove i sms... znate sta,mozda nisam kulturna i savremena al kad partner od nas krije nesto mora znaciti da je to pogresno...gde je tu razumevanje,postovanje i poverenje?

on od mene nesto krije,vice kad uzmem njegov fon i trebam misliti da je to o.k? nikad!
ako nesto skriva kako mu mogu verovati. Smile

znaci u tvom slucaju moras igrati otvoreno.plasis se da ces ga izgubiti? pa mogu reci da si ga vec delimicno izgubila...

ili se pomiri sa tom situacijom...da ces od njega retko kad dobiti neznost i ljubav i paznju,jer ce to ocito ici u drugom pravcu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uh lomim se,mada sam sebi obecala da necu gledat tel al stoje dvije poruke,volila bi znati jeli ona ili neko drugi ali vec 4 dana negledam mu tel a on isto tako neide na kom uopste ne chata dolazi kasno sa posla,malo mi je to sumnjivo jer tako da se zavrsi  a ona mu ostavlja poruke na msn (vidljive)da" joj se javi kad bude imo vremena" i "dokle ce on nje trazite puno a on nedavati nista" malo cudno sta bi to trebalo da znaci a on sutra ide na put sa firmom do citavu sedmicu,uh jeli ovo stvarno dolazi bolje vreme sto bi ja volila ili je ovo samo neka kamuflaza za mene.STA MISLITE?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ja sam mladji, ali ne moze da steti ono sto imam da kazem. Evidentno je da tu vise i nema ljubavi. Ti bi u principu najbo trebala da znas kako sve hoces da se to zavrsi. Mislim da nemas hrabrosti da uradis nesto znacajnije po tom pitanju. Mozda mozes da odes na par dana sa detetom, dok on ne uradi nesto znacajnije po tom pitanju.
Ti znas sta je istina, ali mislim da ce on nastaviti da radi sta hoces jer mu ti to dopustas.
Zovi firmu i proveri taj poslovni put, a onda ti ne preostaje nista drugo, sve ostalo ce postati agonija za tebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia the best
nisam pametna...ne znam sta da kazem.ipak ti savet treba dati osoba koja je u braku imala slicne probleme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2026, 16:25:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.