Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:13:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacizam hara Evropom  (Pročitano 33054 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Cekaj, orao, pa imali smo to drugacije 10 god i sta smo dobili-rat i sranja u nedogled. Od toga se treba zastititi.

Gambi
Ja verujem da si ti ubedjen, ali tvoja ubedjenja su pogresna. Ne kazem ja da su moja besprekorna (nikako), ali manje zlo je uvek bolje od veceg.

To sto radikali pojedinacno imaju najvise glsaca je odraz kulturalizacije i sistema vrednosti u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Qtek 小米
I nemoj da pomislis da te vredjam ! Ja iskreno razumem tvoj motiv ali sam ubedjen da duboko gresis.......pratiti cas jednog pa cas drugog slepca,pa opet prelaziti kod prvog ..i tako u krug je nesto sto se kod nas masovno desava! Uvek su tu isti slepci u skupstini i u Vladi samo rotiraju pozicije i tako se svi vrtimo u krug.......oni menjaju pozicije i beneficije ........ a mi ih gledamo (prepiremo se ko je veci slepac-dal prvi il drugi) ! Tako je prosao zivot nasih roditelja,proci ce nas a bojim se i nase dece ako budemo imali hrabrosti da ih pravimo u ovakvim okolnostima! Moram da dodam da ne pripadam i nikada nisam pripadao nijednoj stranci ni organizaciji........za mene su oni isti sljam ! Cisto da ne bude zabune ! Ne upraznjavam grupno ispiranje mozga ma koje ideologije..... ali kao moralan covek mogu da spoznam sta valja a sta ne valja i zato me i nije stid da kazem da se osecam zajebanim! A to su nam uradili  ...... zajebali su nas sve !!
Претпостављам да си апстинент као и скоро 60 % људи.
Ако у том случају имаш најмање права да критикујеш нас који учествујемо на изборима и видимо неку наду у раду наших странака.
Ја сам само искрен ...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
i ja sam uvek ucestvovao na izborima i glasao ne za neku stranku posebno nego protiv srs, eto sta su ti ubedjenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To da nemam prava da kritikujem tu se slazem ..... tu si u pravu ......ali sam mislio da si shvatio sta sam hteo da kazem kada sam pricao o slepcima......vec sam rekao da sam bio u potrazi za strankom ili nekom organizacijom koja odgovara mojoj viziji i moralnim standardima ali je nazalost nisam nasao (ne kazem da sam ja prepametan nego je nazalost nasa politicka scena da je tako nazovem veoma prizemna ) Sve stranke barataju jeftinom demagogijom i bave se iskljucivo pljuvanjem drugih stranaka! Jednostavno meni nema mesta gde bih svoju energiju usmerio na pravi nacin a da me pri tom neko ne iskoristi zarad nekih licnih interesa! I jebiga,ni ovamo ni onamo i tako sam prinudjen da gledam kako kola idu nizbrdo a nisam u poziciji da stisnem kocnicu a kamoli da ubacim u prvu ! (kao vecina ljudi) Imam jednog poznanika u DS i on mi je pre godinu dana pricao kako oni i radikali nisu mogli da se dogovore oko ciscenja ambrozije u parku.......kao trebali su neku zajednicku akciju da organizuju ! Ej bre to su ljudi od 23-24 god ,ako oko toga ne mogu da se dogovore sta onda da ocekujemo........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
gologuzan, ti imas pravo ali apstinencija nije resenje.
zbog apstinencije je i milosevic bio na vlasti 10 godina.
jos jedna stvar, na listicu za glasanje pored broja stranaka treba na dnu dodati broj pod nazivom jebem vam mater svima
pa da vidimo koliko ce ljudi zaokruziti taj broj.
i onda ce stranke znati da je narod poludeo od njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kako je rekao Majkl Mur: Glasajte za fikus.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 01:54:55 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Od Švedske do Srbije
MAĐARSKA - Mađarski crnokošuljaši, tvrde da se zalažu za očuvanje mađarske kulture i negiraju da gaje antisemitističke stavove. Uživaju podršku ultradesničarske partije Jobik. Na njihovoj meti nalaze se Romi.
POLJSKA - Vlada formirana 2005. godine uključila je i članove ultrakonzervativne Lige poljskih porodica, koja je povezana s ekstremno desničarskom grupom „Sva poljska omladina“.
BUGARSKA - Nedavno je grupa „pravih Bugara“ pretukla do smrti jednog romskog dečaka. Bugarski nacionalisti su istakli da je ovo početak rasne borbe i najavili osnivanje „anticiganske milicije“ po ugledu na Kju kluks klan.
SKANDINAVIJA - Neonacističke grupe u Skandinaviji su veoma brojne. Samo u Švedskoj ih ima tridesetak i one u toj zemlji imaju svoje bendove, izdavačka preduzeća, legalizovane prodavnice.
ITALIJA - Nacionalna alijansa Italije je jedna od najznačajnijih političkih partija u zapadnoj Evropi, koju mediji opisuju kao neonacističku. U Italiji postoji veliki broj skinheds i neonacističkih grupa.
GRČKA - Najznačajnija organizacija je „Hrisi avgi“. Izdaje mesečni omladinski magazin, kao i nedeljni list. Grčki neonacisti su poznati po huliganizmu tokom utakmica.
SRBIJA - Najpoznatiji je „Nacionalni stroj“. Sud je 2005. godine podigao optužnicu protiv osamnaest pripadnika te grupe, zbog izazivanja mržnje. Nedavno su tokom protestnog marša u Novom Sadu pod nazivom „Srpski marš - marš za jedinstvo Srbije“, izazvali ozbiljan incident i pokazali da i Srbiji preti opasnost od rehabilitacije neonacizma."

Ако ово није перфидно подметање, не знам шта је. Блицу као да је стало да србију сврста међу земље које имају озбиљан проблем са неонацизмом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
pa bolje i to da procitam nego kako je antal ubio svoju kevu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia E50
"Od Švedske do Srbije
MAĐARSKA - Mađarski crnokošuljaši, tvrde da se zalažu za očuvanje mađarske kulture i negiraju da gaje antisemitističke stavove. Uživaju podršku ultradesničarske partije Jobik. Na njihovoj meti nalaze se Romi.
POLJSKA - Vlada formirana 2005. godine uključila je i članove ultrakonzervativne Lige poljskih porodica, koja je povezana s ekstremno desničarskom grupom „Sva poljska omladina“.
BUGARSKA - Nedavno je grupa „pravih Bugara“ pretukla do smrti jednog romskog dečaka. Bugarski nacionalisti su istakli da je ovo početak rasne borbe i najavili osnivanje „anticiganske milicije“ po ugledu na Kju kluks klan.
SKANDINAVIJA - Neonacističke grupe u Skandinaviji su veoma brojne. Samo u Švedskoj ih ima tridesetak i one u toj zemlji imaju svoje bendove, izdavačka preduzeća, legalizovane prodavnice.
ITALIJA - Nacionalna alijansa Italije je jedna od najznačajnijih političkih partija u zapadnoj Evropi, koju mediji opisuju kao neonacističku. U Italiji postoji veliki broj skinheds i neonacističkih grupa.
GRČKA - Najznačajnija organizacija je „Hrisi avgi“. Izdaje mesečni omladinski magazin, kao i nedeljni list. Grčki neonacisti su poznati po huliganizmu tokom utakmica.
SRBIJA - Najpoznatiji je „Nacionalni stroj“. Sud je 2005. godine podigao optužnicu protiv osamnaest pripadnika te grupe, zbog izazivanja mržnje. Nedavno su tokom protestnog marša u Novom Sadu pod nazivom „Srpski marš - marš za jedinstvo Srbije“, izazvali ozbiljan incident i pokazali da i Srbiji preti opasnost od rehabilitacije neonacizma."

Ако ово није перфидно подметање, не знам шта је. Блицу као да је стало да србију сврста међу земље које имају озбиљан проблем са неонацизмом.
Pa...o cemu bi sutradan pisali na naslovnim stranicama...kreteni... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Нико,  Smile

Боки,
Није нормално ни то сензационалистичко наслађивање туђом муком, али таквих гадости по новинама имаш свуда по свету.
Ово што Блиц ради је опасније. Они целом народу ударају жиг неонацизма, без икакве основе. Јер у порасту је српски неонацизам. И једино тада се подразумева да су Срби већина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:13:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.