Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 03:50:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacizam hara Evropom  (Pročitano 33100 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 nashi drugovi iz ceshke se nadaju da ce uspeti da se priblize kontramitingashima radi "prijateljskog" upoznavanja  Smile ,mada ce i kod njih verovatno biti jako prisustvo policije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sada se hvalis time sto planiraju napad na ljude koji imaju suprotno misljenje od njih ! Po toj logici posto su neonacisti u manjini u svetu, sve vas treba pobiti......jer tako.....bitno je ko je jaci .....Sve u svemu moras ti jos malo da se mentalno razvijes da bi skapirao neke stvari a ne ovde da lupas gluposti ! I osnuj vise neku stranku ,registruj je zvanicno pa se bori za svoja uverenja a ne sto ovde kenjas ! Zelim ti Srecan put,nadam se da panduri u ovim slovenskim zemljama (koje su perspektivne) imaju mekse pendreke! Ovi nasi ovde imaju mnogo tvrde ali sam uveren da ti to nisi osetio je si ker koji laje a ne ujeda !
Citat
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 16:39:34 od gologuzan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
A sada se hvalis time sto planiraju napad na ljude koji imaju suprotno misljenje od njih !

ovde se ne radi o ljudima koji imaju suprotno mishljenje ,nego koji unishtavaju ceshku isto kao shto npr LDP,LSV i slichni unishtavaju srbiju. i niko ne planira da ih napadne ,vec oni sami izazivaju sukobe sa tim kontra-mitingom . a normalno je da niko nece da se krije od svakojakog olosha u svojoj zemlji ,nego ljudi planiraju da im se suprotstave ako budu napadnuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da neko hoce da napadne neonaciste u bilo kojoj zemlji od nji ne bi ostalo nista u roku od par sati ! I ti to dobro znas ... kao sto su spakovali ove iz ,,Nacionalnog stroja" za jedno vece ! A te hrabre patriote izjavile na sudu da nemaju pojma o organizaciji Nacionalni stroj ! Toliko o njihovoj hrabrosti i istrajnosti u politickim stavovima ! Zato ti i kazem ....... osnujte stranku,istupite javno i glasno i argumentovano recite :,,Ovi su uradili to to i to i Srbija je u kurcu jer su krivi ti i ti ljudi " ! Ali ne , vi samo znate da ponavljate fraze o judeo-liberalnoj globalnoj zaveri ! To je maksimum vasih mogucnosti ( i naravno da tucete slabije po principu 10-1) ! I necu vise da polemisem sa tobom jednostavno nema smisla !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 nacionalni stroj i ne postoji kao formalna organizacija  Smile oni ljudi koje su pohapsili su izabrani sluchajno ,zato shto su se zatekli tu ,a neki nisu imali nikakve veze sa NS.

to da bi "neonaciste" mogli da pohapse za jedno veche je tachno - jer neonacisti ne postoje  Smile a to da bi mogli da pohapse sve ljude koji simpatishu nacional-socijalizam , malo teze  Smile ima nas mnogo vishe nego shto se judeo-liberali nadaju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To da neonacisti ne postoje i dan danas u svetu je najveca glupost koju si do sada napisao !  Smile  Nije sustina u tome da li Nacionalni stroj postoji kao organizacija ili ne sustina je u tome da postoje ljudi koji dele isto misljenje i koji organizuju skupove da bi propagirali nacional-socijalisticku ideologiju ! Mogu oni da se nazivaju i Deca cveca nije bitno ! Takvi ljudi imaju imena i adrese stanovanja (osim ako nisu beskucnici) tako da veruj mi policije sirom Evrope dobro znaju koje su to grupacije i koji su to ljudi ! U skladu sa tim ,pri nekom vecem sranju koje budu u buducnosti napravili zna se kome ce biti pokucano na vrata ! A simpatizeri su po pravilu ljudi koji stoje sa strane i posmatraju sta se desava ! Oni ne predstavljaju nikakvu opasnost niti ti imas neki uticaj kao simpatizer na ljude oko sebe a narocito ne na javnost tako da nema potrebe da te neko hapsi (niti ima prava na to) ! Da bi ta ideologija opet prevladala mora da se stvori kriticna masa , a to se ne postize simpatisanjem nego aktivnim clanstvom i sirenjem nacional-socijalisticke propagande ! A sirenje takvih ideja je svugde u Evropi kaznjivo (ne zato sto to jevreji rade nego zato sto nije normalno da ti nekoga diras i proterujes jer ,,mislis" da je on kriv za sranje oko tebe) ! A mi Srbi smo nazalost skloni tome, uvek nam je neko drugi kriv ..........nego ti lepo napravi stranku pa se bori protiv ovih nasih pametnih politicara ( za mene su svi isti ) pa ces tako pomoci i sebi i meni !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 neo-nacizam je judeo-liberalna kovanica i glupost  Smile a to da policija sve zna i moze je bajka za budale  Smile  postoje ljudi koji javno istupaju i koji su poznati ,ali policija ne moze da ih hapsi tek-tako jer ne krshe zakon. postoje desetine hiljada drugih za koje se ne zna,dok ne dodje vreme  Smile

ako bi policija pochela da hapsi ljude bez zakona , to bi se onda pretvorilo u krvoprolice jer bi nestala sva iluzija o demokratiji - to bi onda postala otvorena diktatura i sva sredstva bi bila dozvoljena u borbi protiv nje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja nisam rekao da trebaju da ih hapse bez povoda ! Rekao sam,u slucaju da naprave neko sranje (zna se sta to znaci)  Vidis kako skreces vodu na svoju vodenicu..... Pri tom samo okupljanje i propagiranje takvih ideja je zakonom kaznjivo (pozivanje na rasnu i versku mrznju,kako ne znas za sta ti je Vodja osudjen) ! Ja sve vreme mislim da si ti stvarno neko ko poznaje tu materiju i ideologiju ali vidim da gresim (onaj Crni orao je na daleko vecem nivou znanja ocigledno) Pa necete vi kao simpatizeri da izadjete na ulicu i da nosite ruzicaste transparente da sirite mir i ljubav ......... o cemu ti pricas........svaka akcija NS pristalica je u startu drustveno neprihvatljiva i pomirite se vise sa tim ! Vase vreme je proslo.....da niste ostavili milione i milione mrtvih za sobom i jos desetine miliona unesrecenih mozda bi prica danas bila drugacija! Sami ste sebi odredili buducnost....... I ne kazem da je demokratija danas nesto dobro tako da necu da im drzim svecu..... sve je to isti sistem samo je razlika da li ces nekoga da ugusis u gasnoj komori ili ces da ga ekonomski sjebes da umre od gladi...... I jos nesto probaj  da registrujes Nacional-socijalisticku partiju Srbije pa ces da vidis sta te ceka.... Ima ona baba sto radi u administraciji da te gadja pepeljarom u glavu ........ ne opravdavam ali je tako (nasilje nad bilo kim )
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 19:01:08 od gologuzan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 mi ne pozivamo na nikakvu mrznju  Smile  ,nego samo govorimo istinu : da je nasha nacija i rasa ugrozena i da se sistematski unishtava od strane judeo-liberala .

NS akcije su neprihvatljive samo onima kojima su judeo-liberali isprali mozak - npr tim glupostima o milionima mrtvih ,iako je upravo judeo-liberalizam i komunizam odgovoran za ogromne zlochine.

shto se tiche imena partije ,to i nije toliko vazno - bice izabrano prikladno ,a opet prepoznatljivo ime   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja odustajem ,ne mogu vise keve mi ....... Covek se odvali od alkohola pa mu isperu zeludac i vrati se u normalu ali za mozak jos nisu nasli resenje ( mozda ovde ima neki psihijatar pa nek mi pomogne) ! Ni jedan post nisi napisao a da ne spomenes liberale i Jevreje (A onda je meni mozak ispran) ! Citaj pazljivije svoje postove pa ces mozda uvideti kome je mozak ispran !  Smile A kada osnujes stranku obavesti me molim te evo doci cu da me prosvetlite !  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 03:50:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.