Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:31:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacizam hara Evropom  (Pročitano 32997 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
maleckaa и bf_109_g_6 су идеолошки јако слични, користе исто несрпско писмо

cirilica nije srpsko pismo ,nego grchko , za tvoju informaciju  Smile Smile
Зато ти преферираш ово западњачко. Smile

oba su zapadnjachka - i grchka i rim se smatraju zapadnom kulturom . chitaj i obrazuj se i ne sramoti radikale ovakvim izjavama  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A to sto si napisao da je Tadic u DSS-u pokazuje koliko poznajes politiku u Srbiji !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Radikali su bolna tacka Srbije u ovom trenutku. Tacno je da imate dosta "pristalica" i u tome je problem. Dosta je nazadnih u Srbiji (i to su uglavnom starije osobe ili osobe srednjih godina). ja mislim da ne moze svako da bude radikal u Srbiji. To je nesto u genima. obicno nisu ni za sta, lenji, mrzovoljni, vole da prkose, idu glavom kroz zid, niske su svesti, prosipaju jeftinu propagandu,pitku za siroke mase itd

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma rekli mu ovi u odboru......... sve sto ti izgleda ili zvuci da je sa Zapada pljuj na sav glas i budi najglasniji i on to i radi ! Jebiga,mora da se napreduje u stranci !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Qtek 小米
Citat
Ove ,,demokrate" dobijaju glasove ljudi koji su se 10 godina borili protiv socijalno-radikalske koalicije!
Борио сам се и ја, значи у стару је то што пишеш велика неистина.
Знам још много разочараних и ми смо истрајнији од оних који су били уз Шешеља од почетка.
Као што рекох, многи су издали идеологију српског национализма, нема везе остао је Шешељ и сада смо коначно јединствени ... добро можда интегришемо и ДСС.
Citat
A i oni su besni i na granici strpljenja ! U slucaju da radikali pobede , ti ljudi ce da ustanu jos jednom a onda veruj mi nece biti ponovljene greske koje su nacinjene 6. oktobra ! To ce biti vas konacni kraj .........jer vi niste nikakvi nacionalisti nego obicni manipulatori,to ste dokazali u proslosti bezbroj puta.....
Кад нисте до сада устали, т.ј. кад нисмо сви заједно устали против ових досманлија , знај да се тај балон на који ти рачунаш издувао 5.октобра.
Ти си страначки војник, али већина људи неће више да учестује у таквим акцијама ... изневерени су дубоко, зато све мање људи гласа.
Citat
a to sto izigravate neke vodje nacionalnog bloka u Srbiji i sto ste tako nadmeni po tom pitanju to samo dokazuje koliko ne znate! Lizete dupe onom Putinu a ovamo izigravate Srpske patriote....mrs bre......
Ово су већ озбиљне фрустрације, мада и нисам сигуран на чију адресу иду ове увреде, јер Тадић и Коштуница су се окренули русофилији, а њихове колеге у Р.С. носају слике Путина.
Ми само доливамо уље на ватру, јер су ови улетели у нашу интересну сферу.

Citat
A to sto si napisao da je Tadic u DSS-u pokazuje koliko poznajes politiku u Srbiji !
Нисам написао да је у ДСС, већ да се он (односно његов ДС пошто је и то лидерска странка) позиционира на место ДСС.
А ови Коштуњави се додатно радикализују, анти-нато, анти-западњаштво ...
« Poslednja izmena: 06. Nov 2007, 23:44:28 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mislim da nije baš prihvatljivo reći za toliko ljudi u jednoj zemlji da su nazadni, pogotovu ako je to tvoja zemlja. Radikalski birači su ustvari nezadovoljni građani ove zemlje, koji su svjesni pogubnih procesa koji su zahvatili naše društvo sa dolaskom tzv, demokratije i današnjih liberalnih političara. Nezadovoljni su i oni mladi glasači, koje je neko ranije spomenuo a koji ne izlaze na izbore, ali oni nemaju snage da se politički iskažu, nego svoj bunt ostvaruju na ulici, u klubovima, raznim dekadentnim ponašanjem i manje ili više izraženim anarhizmom.
Demokratija je mnogo više zla nego dobra donijela ovom društvu i u to nema nikakve sumnje. Radikali su jedna interesantna opcija, koja je na dobrom putu, ali koja takođe nema jasnu političku viziju društva koje treba da se izgradi, nego mnogo svojih programskih smjernica crpi iz klasičnih zapadnih partija, odnosno iz one judeo liberalističke baze, o kojoj ste nešto ranije govorili.
Možda je upravo taj nacional socijalizam nekakvo rješenje u budućnosti. Ne smijemo dopustiti sebi da stvaramo tabu temu od nečega u šta većina vas nije gotovo nikako upućena. Mogu vam nabrojati bezbroj primjera u kojima demokratija pokazuje mnogo okrutnije lice nego što je lice Nacional socijalizma ikada bilo. A najveći problem demokratije, jeste upravo njena netolerancija prema svemu drugačijem, prema svemu što nije u njenim okvirima i prema svemu što hoće da ide nekim drugim putem. Demokrate i liberali su ustvari najagresiviniji politički subjekti, koji nisu sposobni da prihvate drugačije mišljenje, koji su samo puki izvršitelji volje svojih mentora i koji su spremni za najveća zla i užase, samo da bi sproveli svoje zacrtane ciljeve i obezbijedili daljni opstanak svog prevaziđenog i istrošenog društva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako si se borio protiv Slobe i Seselja onda je to jos gore ! Jebem ti coveka koji izneveri ili proda svoja uverenja! Borio si se protiv njega a nazivas ga svojim predsednikom! Ti si obicna krpa od coveka ! A taj balon se nije izduvao,probusili su ga takvi kao sto si ti ! Ja nisam niciji vojnik, ja razmisljam svojom glavom za razliku od tebe..i uopste nisam isfrustriran ....vec mi je muka od takvih kao sto si ti (preletaca i ljudi koji sede na dve stolice u zavisnosti od situacije i politicke klime) ! Boli me cinjenica sto sam se borio sa ljudima kojima nije smetao jaram koji nam je bio nametnut vec to sto oni nisu u poziciji da izrabljuju nekoga ! A da si se borio kako kazes (a danas su se svi borili kad ih pitas) u najmanju ruku ih ne bi nazivao dosmanlijama ! Ja sam razocaran ali ih nikada ne bi vredjao na taj nacin jer sam u neku ruku i ja (i jos 100.000 ljudi) zasluzan za njihov dolazak na vlast ! To su te naucili tvoji novi prijatelji u stranci !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
A najveći problem demokratije, jeste upravo njena netolerancija prema svemu drugačijem, prema svemu što nije u njenim okvirima i prema svemu što hoće da ide nekim drugim putem. Demokrate i liberali su ustvari najagresiviniji politički subjekti, koji nisu sposobni da prihvate drugačije mišljenje, koji su samo puki izvršitelji volje svojih mentora i koji su spremni za najveća zla i užase, samo da bi sproveli svoje zacrtane ciljeve i obezbijedili daljni opstanak svog prevaziđenog i istrošenog društva.

slazem se s ovim shto si rekao , s tim da "demokratija" ne postoji i nikad nije ni postojala osim mozda u staroj grchkoj ,a ovde se radi uglavnom o meshavini plutokratije , oligarhije i kleptokratije - koji se samo maskiraju nazivom "demokratija"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Qtek 小米
Ako si se borio protiv Slobe i Seselja onda je to jos gore ! Jebem ti coveka koji izneveri ili proda svoja uverenja! Borio si se protiv njega a nazivas ga svojim predsednikom! Ti si obicna krpa od coveka ! A taj balon se nije izduvao,probusili su ga takvi kao sto si ti ! Ja nisam niciji vojnik, ja razmisljam svojom glavom za razliku od tebe..i uopste nisam isfrustriran ....vec mi je muka od takvih kao sto si ti (preletaca i ljudi koji sede na dve stolice u zavisnosti od situacije i politicke klime) ! Boli me cinjenica sto sam se borio sa ljudima kojima nije smetao jaram koji nam je bio nametnut vec to sto oni nisu u poziciji da izrabljuju nekoga ! A da si se borio kako kazes (a danas su se svi borili kad ih pitas) u najmanju ruku ih ne bi nazivao dosmanlijama ! Ja sam razocaran ali ih nikada ne bi vredjao na taj nacin jer sam u neku ruku i ja (i jos 100.000 ljudi) zasluzan za njihov dolazak na vlast ! To su te naucili tvoji novi prijatelji u stranci !
Ја сам пре свега српски националиста и ко ми гарантује да сутра наследник Шешеља неће издати ту идеологију, као Вук Драшковић и још многи који су пекли волове на Палама.
Ја никада нећу издати српски национализам и русофилство и никада нисам ни издао, за разлику од неких других !!!
Странка ми ништа не даје, помажем својим редовним гласањем и присуством на скуповима и то је све.
Схвати да мене не занимају страначка уверења и економске експертске приче, то што ти кажеш политичка клима и ситуација, већ само идеологија српског национализма, јер само убеђен да само на тај начин можемо решити све проблеме.
Милошевић је правио проблеме, јер је играо неку своју игру нити је био прави националиста, нити комуниста, многи су гласали против њега, а не за вас лоповчине и лажовчине.
Та маса људи је имала различите разлоге за смену Милошевића, погледај позицију Коштунице и једног Чанка и све ће ти бити јасно.
Сада се муљ спустио и ствари су много јасније.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I nemoj da pomislis da te vredjam ! Ja iskreno razumem tvoj motiv ali sam ubedjen da duboko gresis.......pratiti cas jednog pa cas drugog slepca,pa opet prelaziti kod prvog ..i tako u krug je nesto sto se kod nas masovno desava! Uvek su tu isti slepci u skupstini i u Vladi samo rotiraju pozicije i tako se svi vrtimo u krug.......oni menjaju pozicije i beneficije ........ a mi ih gledamo (prepiremo se ko je veci slepac-dal prvi il drugi) ! Tako je prosao zivot nasih roditelja,proci ce nas a bojim se i nase dece ako budemo imali hrabrosti da ih pravimo u ovakvim okolnostima! Moram da dodam da ne pripadam i nikada nisam pripadao nijednoj stranci ni organizaciji........za mene su oni isti sljam ! Cisto da ne bude zabune ! Ne upraznjavam grupno ispiranje mozga ma koje ideologije..... ali kao moralan covek mogu da spoznam sta valja a sta ne valja i zato me i nije stid da kazem da se osecam zajebanim! A to su nam uradili  ...... zajebali su nas sve !!
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 00:24:19 od gologuzan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 00:31:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.