Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:59:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59482 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
delimično si u pravu ali mislim da to nema veze sa psihom nego sa sistemom u kome je 50 -60 godina bilo sramota biti Srbin i to javno isticati
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 13:12:20 od zlili »
IP sačuvana
social share
mislim znači postojim ili ja to samo tako mislim!?
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
delimično si u pravu ali mislim da to nema veze sa psihom nego sa sistemom u kome je 50 -60 godina bilo sramota biti Srbin i to javno isticati
A nenenene.
Gresis.
Objasnjenje pojave stroja u N.sadu je zbog toga sto je najnapredniji deo zemlje. Oni znaju sta se u svetu dogadja.
Nemaju oni konflikt sa nijednom nacijom, iz prostog razloga sto se povezuju na evropskom nivou.
Pojava je samo po sebi normalan sled davanja nacionalnim oligarhijama prioritet da vladaju sobom.
Velika je hajka protiv nacista vec 60 godina. Ali oni su preko potrebni svakoj naciji.
Jedini zdravi antiglobalisti.Ne bi bila ta larma za pedesetak ljudi, da se ne zna kako se brzo moze u Srbiji to zapaliti.
Seti se Slobe. Na nacistickim formulama je za cas izbio: niko ne sme da bije narod, Srbija se saginjati nece.
Hitler i anschlus(pripajanje Austrije): dva oka u glavi. Sloba i skidanje crnogorske vlasti: neko je hteo da odvoji dva oka u glavi.
Okrenuo curak, izdao Srbe i poceo da brani komunizam.Da brani tekovinu Jugoslaviju koja se raspadala u smradu.
Uvalio ih je u najgore krvoprolice, gde su bas Srbi najvise stradali.
Nije tema, moze se pisati roman oko njegove izdaje srpstva.
Mislis da Davidovic nije nijedan razgovor imao sa Honvedovcima?
E pa varate se ako mislite da je krenuo da j*be madjarsku majku.
Sada ide: vi drzite svoje a mi nase pa kad treba podrska tu smo.
Slovenci vec u veliko imaju svoje naciste, koji vide sta se sa privatizacijom dogodilo i kako dojucerasnji drugovi, bez dana rada vrte milijarde.
Samo na dizanje zastava i pevanje bajki.
Samo Rusi su shvatili sta su im komunjare uradile a danas ssu najveci kapitalisti. Obican muzhik je ostao obican muzhik. Vide kako Zirinovski ide po striptiz barovima, trosi lovu i kad doju izbori izlazi iz p*cke striptizete i kaze: hajde malo nacionalizma za jos koje mesto u parlamentu.
Pa nisu to glupi ljudi, niti su radikali.
Zna dobro Chanak zasto dize buku.Idila radikali, autonomasi i dss se raspada.
Kao najbolji poznavalac prilika tamo a u vezi dss-a, mislim da dss sada cupa sebi muda sto to nisu negovali kad je trebalo.
Pitanje je samo koliko ce vlasti moci da to drze pod kontrolu.
ustavne slobode se moraju postovati za sve.
A to dal smo mi skloni, ili ne razmislite malo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Mislis da Davidovic nije nijedan razgovor imao sa Honvedovcima?

Не подносе се. Једном приликом су се чак и сукобили.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Срећом по нас па имамо овакве инсајдерске информације.  Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Срећом по нас па имамо овакве инсајдерске информације.  Smile

Није то инсајдерска информација него ја живим у Новом Саду, хонведи су имали скуп у Новом Саду, Давидовић је из Новог Сада, строј је из Новог Сада... И зар није логично да највише људи познајеш у свом месту?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Mislim da je nacizam blizi srpskoj psihi od liberalizma.

Овим конкуришеш за Нај одвалу Бурек форума!
Dajte coveku nagradu... Smile

Da,da bas se secam u gradu sa 99,9% srpskog stanovnista je bilo sramota reci da si Srbin... Smile
Nismo davali deci srpska imena,nismo slavili slave,ko god da je pricao o svom poreklu je bio uhapsen...
Probudite se ljudi o cemu pricamo!
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 14:05:00 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 

Није то инсајдерска информација него ја живим у Новом Саду, хонведи су имали скуп у Новом Саду, Давидовић је из Новог Сада, строј је из Новог Сада... И зар није логично да највише људи познајеш у свом месту?

Фино место, нема шта. Smile Сама елита.
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Нови Сад - српска Атина  Smile тако га зову странци , док би неко волео да га претвори у чанкову прћију!
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 14:10:07 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Нови Сад - српска Атина  Smile тако га зову странци , док би неко волео да га претвори у чанкову прћију!

Нема сумње да јесте. Зато су тако ксенофобични.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
...setao sam s drugarima,nas desetak,ceo dan po gradu,navatali smo nekoliko njihovih ekipica,prebili ih,bas onako pristojno,skinuh nekom naciju kombata alfinog ...bas sam mislio da kupim jedan...a pre nego sto je ovo bilo sto pise na b92 uleteli smo u menzu (to je taj dom armije),zapalili par baklji,bacili na njih,krenuli prema njima,i na terenu se sreli...tad ih je bilo dvadesetak,znaci duplo vise od nas,dobili smo i mi batina,al dobili su i oni...dvojica su dobila palice u glavu,ja kolko sam video nisu se pomerali kad su pali dole....tu je murija upala, pa smo se povukli napolje,a oni ka restoranu u menzi,gde su i bili kad su poceli da kamenuju masu...i tako,sve u svemu,retko uzbudljiv dan u ovom mirnom i pomalo dosadnom gradu...
Citat
Ali, napad bakljama u menzi i posle shibanje ispred - AWESOME !!!  
Jbga nacisti ochekivali neke nesretnike "peace pankerchice pichkice"  a naletela SHARP ekipa i odvalila ih shtanglama  
Ko im je kriv shto su podcenili protivnika jbga, danima su pisali po stormfrontu kako su to sve "levicharske pichkice" i da nema frke jer navodno "i da ih ima duplo vishe od nas ne bi smeli da nas napadnu jer su to mamine maze" i slichno. Koji zajeb LADNO !!!  

Jbte doshli nacisti iz cele Srbije sa tripom u glavi da je Novi Sad miran i pitom gradic na Dunavu gde Davidovicevi puleni nacisti z.are i pale a jbte ko da ne znaju od ranije da josh poodavno Novim Sadom dominiraju SHARP-ovci tj. SKINSI i PANKERI KOJI SU ANTI-FASHISTI I NISU RASISTI, znachi oni izvorni skinsi koji su postojali pre nego shto je ime SKINHEADS ova ljudska gamad obrukala po svetu svojom sramotnom neonacistichkom ideologijom. Uostalom gledali ste svi valjda film "THIS IS THE ENGLAND", tamo je sve OK opisano kako su nekada skinsi bili i crnci i svi iz ljudi bez obzira na boju koze iz TE radnichke klase (WORKING CLASS SKINHEADS) i nisu se delili po nekim bolesnim ideologijama, koje god one bile...  

A i zeleli mi da priznamo to ili ne ipak je Novi Sad oduvek bio srpska PUNK prestonica - kako im to nije palo na pamet ?!  

Al pazi ovo, shto je i najchudnije po meni, veilka vecina likova na ovom forumu koji danas podrzavaju naciste su upravo iz Novog Sada, kakva sluchajnost a ?!  
Kako to da slabo ko iz Beograda govori o tome na sva zvona i kuka ?!  
Ili ce pre biti da ima bash dosta ljudi i iz Beograda koji na taj nachin razmishljaju al se ne izjashnjavaju javno ovde na forumu jer ne zele da se blamiraju, jer provereno bi ih strpali u isti kosh sa ovim novosadskim nesretnicima... tonje po meni danas BLAM jer su od najavljenih 500 ljudi skupili jedva 50...a napala ih ekipa od 10 sharpovaca i bilo kuku lele...  

Ali bakljama, pa shtanglama !!!    

Ovo pise na tribini. Ja sam pricao sa ljudima koji su bili na oba skupa i svi su rekli da je najvece sranje bilo kaenovanje i da se uopste nije moglo uci u dvoriste kod nacista od policije. Ko ovde laze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 17:59:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.