Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 07:05:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59591 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
shkorpion , ne misliš ti tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
@stami
Ne sme da se zabranjuje ni Cheda ali ni Davidovic.
Ima zakon pa ko potegne pusku neka odgovara. Ko pravi izgrede neka odgovara.
Ali moraju da budu podjednako tretirani.
Glasaci ce reci svoje.
Dakle zakon podjednak za sve.

@sestro
Ja mislim da bi chedoidi apsolutno pobedili, ali isto mislim da bi bez strojevaa bili iste lopine kao i svi ostali. Zato kazem da takvi kao stroj treba da postoje.
pa to je trend u svetu protiv globalizacije nema drugog nacina.
Sad je jos blagostanje, a sta ces u recesijama? A one dolaze. Da ti Cheda deli?
Oni moraju da imaju prpu od necega. Ne zaboravi da chedoidi uzimaju sve veceg maha. Za desetak godina eevo ih u ovoj ili onoj formi na vlasti.
Ko ce da ih kontrolise? Radikalske strvine koje cine formalnu opoziciju, kao fol ljutu?
Pa oni ne znaju ni da misle osim otimacine.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 11:55:19 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
@ sestro kada si toliko ljubazna zasto ne uradis kao Isus Hrist- Ko tebe kamenom ti njega hlebom ili ako ti nekoudari samar okreni mu i drugi obraz????
ja sam ipak za malo Srpskog i to kada je Srbija bila medju najjacim zemljama tog vremena-pod Nemnjicima i kada se primenjivao Dusanov Zakonik - ko te udari ti mu vrati, ko ujrade sece mu se ruka, oko za oko  zub za  zub ,....

Dosta smo svima pospustali da nas *e*u a stalno samo zauzvrat samo satanizovani.
I nemoj niko da prica da je ovo desavanje bez scenarija Canka, Cede i ostale bagre i "pomocnika" sa zapada ( bolje receno savetodavaca i  instruktora).Kako je moguce da Ivana Dulic -MArkovic se sataje sa najvecim Srpskim neprijateljom osvedocenim fasistom i ustasom kada je bila ministarka  a sada joj smeta Otecestveni pokret "Obraz" i minorni Nacionalni stroj.
Ko jeljudska beda i licemer??????
Pa svako normalan u Srbiji se pita odakle LDP-u oko 1.5 miliona dolara u prredizbornoj kampanji i dalje odakle im lova???
Zar zato sto je Ceda lep??
Ne nego sto je prozapadna *uperuvlaka i sto stalno pljuje po Srbiji i rusi sto mu se naredi.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Stefan7000
Citat
A protiv pedera i narkomana sve!
Pa to je bolest!I treba to tretirati i leciti isto kao i SIDU ili neku drugu slicnu bolest!

@kokota
Citat
Zasto te ugrozavaju homoseksualci ili narkomani?

Ne bih ja to nazvao bolest, već malo blaže, onako kako to i piše u psihijatrijskim knjigama, poremećaj seksualnosti.

Tamo se pod poremećaje pored poremećaja ličnosti, afekta, anksioznih poremećaja, opsesivno kompulzivnih poremećaja i drugih stavlja i poremećaj seksualnosti.
Homoseksualizam je samo jedan vid seksualnog poremećaja a dalje se nabrajaju pedofilija, zoofilija, nekrofilija, voajerizam i razni drugi manje ili više drastični poremećaji.
Neki se kose sa zakonom, neki ne, ali su svi poremećaji.
Laž je da je to seksualno opredeljenje, ne uzimajući u obzir i ove činjenice.
Protiv homoseksualizma apsolutno nemam ništa, pošto se ono ne kosi sa zakonom dok je na dobrovoljnoj bazi, dok ne ugrožava javni red i mir, i dok ne preraste u "teror manjine nad većinom".
Alkoholizam i narkomanija su bolesti koje ne spadaju same po sebi pod krivični zakon dok se ne izvrši neko krivično delo ili dok se ne rade na propagandi  (narkomanija) i opet ugrožavanju javnog reda i mira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ sestro kada si toliko ljubazna zasto ne uradis kao Isus Hrist- Ko tebe kamenom ti njega hlebom ili ako ti nekoudari samar okreni mu i drugi obraz????
ja sam ipak za malo Srpskog i to kada je Srbija bila medju najjacim zemljama tog vremena-pod Nemnjicima i kada se primenjivao Dusanov Zakonik - ko te udari ti mu vrati, ko ujrade sece mu se ruka, oko za oko zub za zub ,....

Dosta smo svima pospustali da nas *e*u a stalno samo zauzvrat samo satanizovani.
I nemoj niko da prica da je ovo desavanje bez scenarija Canka, Cede i ostale bagre i "pomocnika" sa zapada ( bolje receno savetodavaca i instruktora).Kako je moguce da Ivana Dulic -MArkovic se sataje sa najvecim Srpskim neprijateljom osvedocenim fasistom i ustasom kada je bila ministarka a sada joj smeta Otecestveni pokret "Obraz" i minorni Nacionalni stroj.
Pa svako normalan u Srbiji se pita odakle LDP-u oko 1.5 miliona dolara u prredizbornoj kampanji i dalje odakle im lova???
Ne nego sto je prozapadna *uperuvlaka i sto stalno pljuje po Srbiji i rusi sto mu se naredi.

o da, čeda je kriv za sve, on je uzrok svih naših problema, on, cigani, jevreji, pederi, narkomani, ajde da ih kamenujemo, sigurno će nam bit bolje
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ne zaboravi da chedoidi uzimaju sve veceg maha.

Her Shkorpion kako spajas svoje firerovske ideje discipline i rada sa strankom koju je popularizovao obican prevarant i lopuza?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
ja sam ipak za malo Srpskog i to kada je Srbija bila medju najjacim zemljama tog vremena-pod Nemnjicima i kada se primenjivao Dusanov Zakonik - ko te udari ti mu vrati, ko ujrade sece mu se ruka, oko za oko zub za zub ,....

I nemoj niko da prica da je ovo desavanje bez scenarija Canka, Cede i ostale bagre i "pomocnika" sa zapada ( bolje receno savetodavaca i instruktora).Kako je moguce da Ivana Dulic -MArkovic se sataje sa najvecim Srpskim neprijateljom osvedocenim fasistom i ustasom kada je bila ministarka a sada joj smeta Otecestveni pokret "Obraz" i minorni Nacionalni stroj.

o da, čeda je kriv za sve, on je uzrok svih naših problema, on, cigani, jevreji, pederi, narkomani, ajde da ih kamenujemo, sigurno će nam bit bolje
 Smile

Ne kaze se cigani vec Romi.......... Imas li ti nesto protiv njih!? Posto ja nemam...
Ali imam protiv Cede narkomana/pedera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i was beeing sarcastic sinko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
i was beeing sarcastic sinko

You can be sarcastic on some other way.... sestro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mozda je vreme za jedan lock?
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 12:26:52 od Sweet Marlboro Tobacco »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 07:05:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.