Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:51:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Неонацисти у Новом Саду  (Pročitano 59546 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2142
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Sve se nas dvojica slažemo samo pričamo na različite načine jedo su četničke porodice, osim u Vojvodini, skroz otvoreno priznavale da su srpske, no to sad više nije ni bitno.
Vratimo se temi
IP sačuvana
social share
mislim znači postojim ili ja to samo tako mislim!?
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Негде сам прочитао да Давидовић демантује надимак Фирер, па ме чуди онда онај нацистички поздрав. Smile
Чанка и осталу анти-српску багру треба у затвор отерати пошто позивају на обрачун.

Зар је фашизам величати своје ратне хероје, своје ћирилично писмо, православну веру. Па већини католичких земаља је католичанство званична државна религија па се нико не буни. Када би ми ,са 88% чини ми се православних, то учинили падале би бомбе по Србији поново!

Зашто у САД не може Шварценегер да се кандидује на изборима за председника?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6300
da, i ja sam čitao, Goran Davidović je u interviju Pravdi rekao da mu je taj nadimak nametnuo Novosadski Građanski list, i da je onaj tip što je na ogradi vikao Zig Hajl ustvari podmetnut i da su se strojevci dogovorili da im je pozdrav tri prsta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
da, i ja sam čitao, Goran Davidović je u interviju Pravdi rekao da mu je taj nadimak nametnuo Novosadski Građanski list, i da je onaj tip što je na ogradi vikao Zig Hajl ustvari podmetnut i da su se strojevci dogovorili da im je pozdrav tri prsta.

Ако се не варам због тога се води судски поступак против главног уредника тог листа по приватној тужби.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Али зашто им је онда као грб црни немачки орао, да му нису и то подметнули? Због таквих организација Образу су  и прикачили клеро-фашизам иако са фашизмом немају благе везе.

Србија није била никада нити ће икада бити фашистичка земља!

Их бин комунист најн фашист. Фашистен бандитен.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Obrisan off i medjusobne prepiske...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
ja moram reci da sam razocaran ovako povrsnom i samo na memente iskrenom i  inteligentnom  raspravom a sta drugo ocekivati kada se 10 stranica 2 lika prepucavaju onaka ne znaju ni jedan ni drugi nista pametno da kazu pa ajde da lupetamo.
Pitanje za sve komuniste, anarhiste, antifasiste i ostale koji smatraju da je srpski nacionalizam los kako ih nije bilo pre neki dan kada su u  Suboticu  dosli bivsi pripadnici ''Honveda''  gde su tada oni svi bili gde je Canak gde je Ceda sa svoja tri viteza musketara Batic, Korac, Micic ..Zasto ih nema na granici sa kosovom da pokazu sta oni kao Srpski antifasisti  misle a albanskoj paravojsci koja se pojavljuje i kontrolise puteve a svi smo mogli na tv-u da vidimo  taj prliog.Gde su da se suprostave cankovim izjavama seperatistickog tipa
Gde su protiv Cedinog poziva na bojkot referenduma ?
odgovor NEMA IH
ako je istina da je dosao  gde su da sprece dolazak ante djapica namerno malim jer taj oblik zivota ne zasluzuje drugacije, u Suboticu naravno.
i ono sto mogu da vidim da ovde niko nije izneo razloge zasto ne nacizmu e pa jednom  sam rekao pa ca da ponovim je je ocigeldno da to ne ostavlja dovoljan utisak na vas.
ja sam i RS ( Republika Srpska) ustase, balisti, baliske milicije, handzar divizije -proizvod fasista i nacista jer ako neki od vas ne znaju a ocigledo da ne Fasizam je nastao u Italiji
a nacizam u Njemackoj, su na podrucju krajine odvele u logere Jasenovac, Jastebarsko,... oko 10000 dijece do 12 godina ubili su u tim logorima oko 700 000 Srba 100 000 jevreja 50  000 Roma i ostalih antifasista a kako su ih ubijali maljem, kuvanjem i prevljenjem sapuna cak su imali i gasne kamione gde us davili dijecu, nozem takmicenjem u klanju.  da li znate za brojne jame u hercegovini gde su bacani Srbi
Zasto vam to spominjem jer mi se cini  da  moja braca u Srbiji malo znaju o tome malo su gledali emisija a  kako bi ih i gledali kad takvih nema na tv, malo su slusali ispovesti ljudi koji su preziveli logore, Zasto ne fasizam kod Srba pa zbog kragujevackih djaka pa zbog klanja Srba  od strane handzar divizija oz strane balista od strane Baliskih milicija malo vi znate o tome  sta su nam radili u 2 sv.ratu  u podrucju srednje Bosne na Ozrenu i okolini jure francetic je spalio 100  Srpskih sela i sve zivo zaklao sto je disalo to je doprinijelo da ne postoji veza izmedju Srba koji su u ovom ratu ostali u okruzenju i naravno ponovo stradali od strane njihovih komsija muslimana i mudzahedina. vidite oni su nas istrebljivali jer smo  bilo smetnja u njihovoj novij drzavi . u Hrvatskoj 80%  partizana antifasista su cinili Srbi a zasto pa zato sto se od crnil legija mora braniti a ostalih 20% su cinili dalmatinci jer su se borili protiv Italijanske okupacije
ako vam ovo nije dovoljno zasto Srbi ne mogu  poci  i prihvatiti ideju nacizma  onda morate uzeti jos jednu cinjenicu u obzir  a to je fasizam se borio i protiv hriscanastva a pravoslavlje i nacim nemaju nikakvih dodirnih tacaka to je nespojivo kao sto je nespojivo reci da se Bog i djavo mogu upotrebiti u istoj recenici sem ako neces reci da je Bog protivnik djavola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Kako objasnjavas nacisticka obelezja kod Rusa, pa cak i Jevreja?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
i ja se pitamto nije mi jasno kao narodi uzimajuci u obzir Srbe , Jevreje, Ruse, Poljake, Cehe, Slovake odnosno Slovenske narode izuzimajuci Jevreje jer mozete da vidite da su oni posle Jevreja  najvise stradali a upravo je tamo najvise nacisitckih profasistickih i kojekkavih neo itd... organizacija  pogledaj malo Madjarska u Hitlerovskoj koaliciji i  Bugarska  pa nas ako tako gledamo jel mislim na saveznike to ne iznenadjuje ali ove sto sam nabrojao ove slovenke itekako ja to tumacim slobodom od komunizma cija je tortura bila vidljiva 50 godina  a nacizam je zaboravljen jer su u svim komunistickim zemljama stalno pricalo i velicalo njehova pobjeda gde je sva paznja bila posvecena komunistickoj ideologiji pa kad je doslo do pada onda je pojava neo i klero fasista bilo prihvaceno sa devizom'' neka ih neka samo nisu  komunisticke '' a kod Jevreja cuo sam ali jos nisam vido ni jedan dokazali mi je to pojmljivo jer ako je
Ahmadinedzad odrzao neki skup o negiranju Holokausta a tamo  dosli  neki ortodoksni Jevreji i naravno KKK onda me nista ne cudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
О, не опет..... Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:51:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.