Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 00:49:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 795866 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
pa i nije baš... cannot se koristi maltene samo u književnom jeziku, can't je češći oblik u govoru, i nije nepravilno reći can't kao što je nepravilno reći išo...

Ма добро, схватио си поенту и шта сам хтео рећи. Ионако дијалог никад није исти на филму као што је у сценарију. То "како би ко рекао" је безвезе по мени. Апсолутно није грешка.

Citat
jeste greška  kao da na našem kažeš "nemoj mi reći to su patriote"... ali bi moglo da stoji "Please don't tell 'Patriots'", u prevodu "Nemoj reći 'Patriote'"...

Добро, ако је грешка, хвала на исправци Плејбеку. Мада мислим да је то потпуно занемарљиво и да се то исправи у говору. То "иц" се ни не чује у говору.

Citat
Profesorka cega?

Енглеског.

Хвала на исправкама. Кажем опет, има неких грешака јер знам да јој се поткрало јер је велики текст + што није све она преводила него је исправљала мој превод па је било теже. Са нечим се ипак не слажем и мислим да може "и овако и онако" или "и без тога и са тим", али хвала на приказивању.
Такође, пошто је она преводила и писала у Ворду па је морало да се пребацује, можда нешто није пребачено и отуд неке грешке.
Тих неких грешака "треба из", "не треба дет" итд. се да исправити у кратком року. За те грешке сам и ја знао.

Мислим, опет... професорка је... у две школе Smile

Па видиш, може и тако да се протумачи. До јаја што има више различитих тумачења Smile
Спојлер- мада он, од тренутка када изваљује да је доктор, жели да изађе ван и помогне осталима, јер верује да је рат још увек у току. Не би ишло онда то да у подсвести зна да не треба да излази... или мода ипак би Smile

Спојлер- не знам шта сам друго могао да измислим. Из ког разлога би врата требало да буду затворена? Зашто баш морају да чекају да остали дођу па да тек онда изађу? Овако ми је најлогичније било, да просторија буде на неки начин херметички затворена, вакумирана... зато сам га и обукао у одело, да не изгледа као да је у рату.***********

Spojler Pa nema veze što je ukapir'o da je doktor, to je još i dobra stvar. Toga se setio i hoće da ide da pomogne ljudima, al nije se setio kako je dospeo u bunker i da će da ga roknu čim izađe ako ne sačeka svoje. Ipak je tu informaciju imao negde u glavi, i njegova podsvest je kreirala Bajrona koji je pokušao da ga odgovori od izlaska. Tako bih ja to objasnio, osim ako nisam prevideo nešto

Spojler A ovo za priču, ne znam sad baš šta bi drugo moglo, ne pada mi ništa na pamet trenutno. I da, kako se našao u odelu? Gde mu je uniforma s kojom je doš'o u bunker, morao bi da je pronađe? On je pronašao samo prsluk ako se dobro sećam..

Па да, скапирао сам све то касније.

Спојлер: Бајрон је у оделу, не Мајкл. А Бајрон је замишљен тако да је овај могао и голог да га умисли. Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Citat
Dzejsonov citat s belim slovima: Pa nema veze što je ukapir'o da je doktor, to je još i dobra stvar. Toga se setio i hoće da ide da pomogne ljudima, al nije se setio kako je dospeo u bunker i da će da ga roknu čim izađe ako ne sačeka svoje. Ipak je tu informaciju imao negde u glavi, i njegova podsvest je kreirala Bajrona koji je pokušao da ga odgovori od izlaska.

Nisam citao sta ste pisali al' ovo je ono sto film jeste. S druge strane: >Bajron je neko kome je Majk pokusao da pomogne do poslednjeg trenutka i sada se pojavljuje kao neko ko zeli da to vrati Majklu.<
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Nema na cemu, ne kazem iz lose namere.. vec sam samo primetio tih par stvari koje citanjem cine malo tezim, i odvlace paznju, nista vise. Verovatno ni zena nije imala vremena toliko da procita sve to vise puta i da ispravi sve.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Не, не... далеко било да само ово схватио као злу намеру. Рекох већ Паскалу да су више добродошле критике од хвале. Тих пар ситних грешака ће бити исправљене свакако.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2014, 15:57:27 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Elem, htedoh ti reci ali.. ne znam koliko te zanima, ali Amazon ima opciju da se salju skripte za serije, itd.. i mozda povremeno pokupe koju od ljudi koji to pre nisu radili.

http://studios.amazon.com/getting-started#dev_slate
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
vrlo, vrlo je moguće da samo ti voliš 2001: a space travesty Smile

vidim da si oduševljen filmom i pre nego što si ga pogledao Smile
ali je zato ostatak filma sranje, ako se dobro sećam tvojih reči Smile a početak jedino što valja Smile

koristi mi tu i tamo Smile

Citat
Мислим, опет... професорка је... у две школе Smile

profesorsko zvanje je prilično precenjeno... samo zvuči lepo Smile znam zašto to kažem Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile A, i ja serem, vazno da se meni svidja Smile

Trajler sam gledao jedno 10 puta u ovih par meseci, heh..
Da, uzas.. nisam ga ni zavrsio.

Smiley

Ovaj nikako da izadje.. http://www.imdb.com/title/tt1799508/

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
de de Smile siguran sam ako dovoljno duboko zagrebeš, sigurno ćeš negde, nekako, naći još jednu osobu koja voli taj film Smile Smile

bez premotavanja? Smile

kako to da ima ocenu na imdb-u? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile Hebiga, kad pola foruma ne zna sta je dobar film.. Smile
Trajler sam cak i vracao u nazad.. film jesam, ali se ne secam sta sam video, cas posla je zavrsio u kanti. Sada sam bacio oko na jedan Japanski animirani film...

Bio je valjda na kojem festivalu + plus je i izasao u par bioskopa.. nedovoljno da bi ga iko snimio, ili..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
znam, i ja se poneki put osećam tako Smile doduše, nikad zbog svemirske travestije... Smile
misliš, premotavaš a likovi hodaju unatraške? Smile mijazaki (njega jedino znam od japanskih animatora)? Smile

biće da niko nije smatrao vrednim da ga snimi Smile možda ako izađe na dvd-ju, izađe i snimak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 00:49:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.