Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 01:00:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 795872 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Odlican film Smile Eh, solidna zajebancija, nasmeje me vise od vecine novijih komedija + Leslie.. meni dovoljno.
Haha, ne.. vratio pa gledao neke delove ponovo.
Nije tipicna Japanska animacija.. http://www.imdb.com/title/tt2668134/ Cekao sam ga jedno vreme, a vidim pojavila se dobra verzija. Samo jos da je sinhronizovano na Engleski, eh..

Pa ne bas, veoma kratko je bio u bioskopima koliko sam procitao, pa i nije cudo.. DVD je trebalo kao u Februaru, ali to je sve trci-pisaj.. i onaj Knights of Badassdom je najavljivan par godina, pa tek pre mesec dana je izasao.

Inace sada sam video za ovo..

Citat
Despite the mixed-to-negative reaction, the film was a box office success, making it the highest-grossing animated film from Lionsgate Films, and has developed a cult following among fans and audiences. Due to the box office success, a direct-to-DVD sequel, Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure, was released on October 8, 2013, which was also successful, making Alpha and Omega the first film in a planned franchise. Alpha and Omega 3: The Great Wolf Games (2014), Alpha and Omega 4: The Legend of the Saw-Tooth Cave (2014) and Alpha and Omega 5: Family Vacation (2015) are currently in production.

Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
meni se slabo sviđa ono što je snimio pod stare dane... više su ga uzimali jer su ljudi navkli na njega, ne zato što su neke posebno dobre parodije u pitanju...
da, ovo više liči na američki crtani... što, šta fali japanskom, baš ljubak jezik Smile

pa, sigurno postoji razlog što je tako kratko bio u bioskopima... koliko se sećam, na kraju ti se ni on nije svideo Smile

o kom ovo filmu pričaju? Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Znam sta hoces da kaze, nije to neka veoma dobra parodija, ali i sama prica je glupa, pa ispada jos smesnije.
Haha, veoma.. Smiley Meni ne ide, cak me i iritira. Ali da, lici vise na Americki, plus mi prica deluje interesantno.

Pare.. mislim da je to bio problem, pa zato. Sto se ovog drugog tice, bio je ok, ali mogao je biti bolji.

Alpha & Omega.. nastavci. Prvi sam gledao, jedva je gledjiv.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Спојлер: Бајрон је у оделу, не Мајкл. А Бајрон је замишљен тако да је овај могао и голог да га умисли. Smile

Spojler A Majkl je u uniformi? Pa onda je još teže da ga Bajron ubedi da je rat završen pre 2 godine. Jer, ako je rat završen, zašto bi on nosio uniformu? I sa druge strane, ako su tu došli po nekom vojnom naređenju, zašto je Bajron u regularnoj odeći, a on nosi uniformu?  Smile
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
više volim parodije s dobrom pričom... recimo bejzbol igrač programiran da ubije kraljicu... fak jea Smile
pa dobro, titlovi su potrebni Smile ali volim jezik, u par filmova mi je baš prirastao k srcu... biće pre da te nervira što u mangama svi pište i stenju Smile

pa, da su zaradili pare na tom filmu, ne bi ga skinuli sa repertoara... verovatno nije bilo neko veliko interesovanje Smile

heh, eto vidiš, širokim masama se očigledno svideo iako je sranje (nešto ko transformers Smile ) a i kristina riči daje glas
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Elem, htedoh ti reci ali.. ne znam koliko te zanima, ali Amazon ima opciju da se salju skripte za serije, itd.. i mozda povremeno pokupe koju od ljudi koji to pre nisu radili.

http://studios.amazon.com/getting-started#dev_slate

Чек... ово је само за серије?
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Moze i filmovi.

Citat
We're looking for great stories well told. Stories of any genre could be successful movies—artistically, commercially or both. They should have roles that could attract talented actors, and enough story appeal and visual possibilities to entice an experienced director.

Imas ovde primer nekih (valjda koje su prihvacene, ili u pokusaju.. ne znam): http://studios.amazon.com/development-slate/movies?sort=site_activity
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Moze i filmovi.

Сад мало прелистах. Не изгледа лоше.

Citat
What kind of movie projects does Amazon Studios want for its Development Slate?

We're looking for great stories well told. Stories of any genre could be successful movies—artistically, commercially or both. They should have roles that could attract talented actors, and enough story appeal and visual possibilities to entice an experienced director.

То је то.

Видим да задржавају права на измену текста сценаристе ал та права има сваки студио.

Још ми ово није јасно. Јел они имају (као Студио) своје режисере или је потребно да се неко јави њима па да онда одлуче шта ће дађе? Капирам да они само финансирају и снимају.

Мада колко је све то реално да се деси Smile али што да не, пробаћу и овде, можда некад упали. Хвала за линк. Још само да провалим како се шаље Smile видим да мора акаунт да се направи.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Citat
Јел они имају (као Студио) своје режисере или је потребно да се неко јави њима па да онда одлуче шта ће дађе? Капирам да они само финансирају и снимају.

Mislim da oni ako prihvate skriptu, onda traze rezisera koji hoce da snime taj i taj film, ili seriju. Ovo je valjda prosle godine krenulo.

Inace ako nisi, ovo bi valjalo da uradis pre toga: http://www.ehow.com/how_4970162_copyright-screenplay.html

Eh, male su sanse, ali vredi probati Smiley Mislim da sam procitao da ove godine nisu prihvatili ni jedne 'nepoznate' za serije, a za filmove ne znam. Ovaj tvoj screenplay garant ne bi kostao puno da se snimi, plus je dobra prica, pa verovatno imas vece sanse od drugih.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Заштитио сам права, ако на то мислиш.

А јебига, кад си нов у било чему, свакако су мање шансе. Вреди покушавати па шта буде. Оно што је до мене урадио сам.

Да, и није ваљда да морам и видео (односно трејлер) да шаљем? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 01:00:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.