Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 01:00:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 263 264 266 267 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neobavezne filmske diskusije  (Pročitano 795874 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
ni ja, nit planiram... čak doveli nekog šnj reditelja, nisu više ni braća cuker... da, šakil Smile onda sam ipak gledao sva četiri dela, jedino ako nisam preskočio treći Smile

onako, film za opuštanje, kako se govorilo svojevremeno na forumu Smile a i mislio sam da će da bude o deci koja snimaju film, nisam predvideo robota Smile

ja volim te politički angažovane tekstove Smile ja i obrade Smile Smile da, sećam se da je bila u insertu... kod mene joj to i nije plus, al ajd Smile

meni zvuče ko da se sprdaju sa zombie-em Smile

jedan od onih na čekanju? meni deluje pomalo... glupavo Smile

Спојлер фазон је био да њему Бајрон (као човек којег је умислио јелде) није допуштао да изађе док не стигне његова екипа, али није смео да му помиње да је рат, јер би овај тек тад покушао да изађе ван... а Мајкл је њега умислио јер му је у подсвести био... у подсвести му је осећај кривице за његову смрт, што је почетак који се показује на крају. Ал верујем да си то провалио Smile

bio sam u iskušenju da bacim pogled, ali odoleo sam Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
@Raća_5, pogledah malo ovo.. trebao si da nahvatas nekog stranca da ti malo 'sredi' tekst, ima dosta gramatickih gresaka, koje iako nisu velike, ubijaju 'dozviljaj' citanja istog.

Recimo, neko ko kaze 'bro' umesto brother (na pocetku), isto bi tako rekao can't umesto cannot (barem mislim da bi trebalo da se pise se zajedno u takvoj recenici). Isto mislim da je 'the' visak ispred ESPN.

Posle toga sledeca linija; ispred 'is Patriots' fali 'it', ali opet bi to vise bilo it's pre it is. Sledeca linija 'that' je visak.. itd, vidis gde sa ovim idem. Nista strasno, ali bi mnogo lakse bilo za citanje kada bi bilo kako treba.

Sto se price tice svidja mi se, citao sam pre, i kao sto je neko rekao rado bih pogledao film.

@dzoni..

Treci deo je kada ona udari ono dete kolima (posto ga je zaboravila). Pa oni sto nose na glavi one.. 'ebem li ga kako se zove, ali zbog vanzemaljaca. Mislim da na kraju se pojavljuje i Leslie kao predsednik.. nesto tako.

Haha.. not me.. Smiley Pff, kako nije? Tamo je bila odlicna, plus film je dobar.. heh.

Smile

Jeste, valjda ce ove godine da izadje. Pa glupavo.. sta znam. Nije sada neko remek delo prica, ali sto se mene tice, moze da bude dobar.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
Recimo, neko ko kaze 'bro' umesto brother (na pocetku), isto bi tako rekao can't umesto cannot (barem mislim da bi trebalo da se pise se zajedno u takvoj recenici). Isto mislim da je 'the' visak ispred ESPN.

Не разумем ово за "кент" и "кенот". Ваљда је то исто? То је исто ко да си рекао "ако човек каже "брале" а не "брате", онда би морао да каже "ишо сам", а не "ишао сам".

За ЕСПН си вероватно у праву.

Citat
Posle toga sledeca linija; ispred 'is Patriots' fali 'it', ali opet bi to vise bilo it's pre it is. Sledeca linija 'that' je visak.. itd, vidis gde sa ovim idem. Nista strasno, ali bi mnogo lakse bilo za citanje kada bi bilo kako treba.

Мислим да није грешка ни без "ит", јер већ има "дет".

Давао сам професорки већ да преводи. Вероватно јој се поткрало нешто што није исправила. Јебига, свуда буде грешака, па и у књигама.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2014, 14:43:16 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
da, ipak sam gledao i treći, kad lesli nilsen sluša priču o pačetu Smile i oni sa cediljkama na glavi mislim... sad se pitam šta mi je trebalo to sve da gledam Smile

pih, 60-ih je sve bilo politički, zato i volim tu muziku i volim da čujem to i u novoj Smile mislim da se ne slažemo kod tog 'dobar' Smile

čini mi se da ide na to da bude smešan zato što je glup... ne volim tu vrstu humora Smile

Citat
Не разумем ово за "кент" и "кенот". Ваљда је то исто? То је исто ко да си рекао "ако човек каже "брале" а не "брате", онда би морао да каже "ишо сам", а не "ишао сам".

pa i nije baš... cannot se koristi maltene samo u književnom jeziku, can't je češći oblik u govoru, i nije nepravilno reći can't kao što je nepravilno reći išo...

Citat
Мислим да није грешка ни без "ит", јер већ има "дет".

jeste greška Smile kao da na našem kažeš "nemoj mi reći to su patriote"... ali bi moglo da stoji "Please don't tell 'Patriots'", u prevodu "Nemoj reći 'Patriote'"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Jeste isto, ali ne zvuci isto. Cannot ti je vise.. formalni govor, da se tako izrazim. Can not je isto pravilno, ali.. uporedi recenicu i sam sa can't, i sa bilo koje od dve verzije iznad. "Can't" se onda i ne primeti, dok barem meni, ove obe iznad odvlace paznju. Cannot/can not se vecinom koristi kada hoces da naglasis 'not' deo.

U doslovnom prevodu, mozda.. ali sam prilicno siguran da treba it is (ili it's) - ovako (barem meni) zvuci nepravilno.

Profesorka cega? Smile

Dole se nastavlja..

You picked* a wrong team. Pa sledeca.. "Is Patriots beaten by your team", je kompletno nepravilna recenica. Have Patriots been beaten by your team, maybe? <- tako bi trebalo da bude, a ovo iznad je doslovan prevod, sto ne moze da se radi sa Engleskim jezikom. Mozda moze da prodje i sa "Are" umesti Is, ali opet ne zvuci kako treba.

Ispod dalje: Not mine, I just like to laugh on unlucky Tom Brady. <- pravilno. Itd...

I ovo na kraju mozda my umesto mine..

@dzoni

E to je taj. Haha, ma volis ti te parodije.. samo zajebavas Smile

Moguce.. nisam slusao, pa.. eto. Secam se samo da su se nesto nasi pominjali sa tom pesmom. Pff.. pogledaj film pa onda pricaj Smiley

Meni bas suprotno deluje. Deluje mi da pokusava da bude smesan upravo no ono sto treba da bude - recimo ona scena kada ona trci za njim i bese dere se..
« Poslednja izmena: 04. Mar 2014, 15:07:30 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
"Is Patriots beaten by your team", je kompletno nepravilna recenica. Have Patriots been beaten by your team, maybe? <- tako bi trebalo da bude, a ovo iznad je doslovan prevod, sto ne moze da se radi sa Engleskim jezikom. Mozda moze da prodje i sa "Are" umesti Is, ali opet ne zvuci kako treba.

moglo bi i were patriots beaten, i najpre bi se tako čulo u govoru, pasiv perfekta

Citat
Ispod dalje: Not mine, I just like to laugh on unlucky Tom Brady. <- pravilno. Itd...

I ovo na kraju mozda my umesto mine..

ovde je pravilno mine, pošto nemaš imenicu iza da bi bilo my, koristi se prisvojna zamenica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Eto, u pravu si, were, i izbaci se been.

Right again, svatih sada gresku.. Hvala na ispravci. Smiley

Odgovorio sam gore (izmenio) Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2014, 15:18:54 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
Па видиш, може и тако да се протумачи. До јаја што има више различитих тумачења Smile
Спојлер- мада он, од тренутка када изваљује да је доктор, жели да изађе ван и помогне осталима, јер верује да је рат још увек у току. Не би ишло онда то да у подсвести зна да не треба да излази... или мода ипак би Smile

Спојлер- не знам шта сам друго могао да измислим. Из ког разлога би врата требало да буду затворена? Зашто баш морају да чекају да остали дођу па да тек онда изађу? Овако ми је најлогичније било, да просторија буде на неки начин херметички затворена, вакумирана... зато сам га и обукао у одело, да не изгледа као да је у рату.***********

Spojler Pa nema veze što je ukapir'o da je doktor, to je još i dobra stvar. Toga se setio i hoće da ide da pomogne ljudima, al nije se setio kako je dospeo u bunker i da će da ga roknu čim izađe ako ne sačeka svoje. Ipak je tu informaciju imao negde u glavi, i njegova podsvest je kreirala Bajrona koji je pokušao da ga odgovori od izlaska. Tako bih ja to objasnio, osim ako nisam prevideo nešto

Spojler A ovo za priču, ne znam sad baš šta bi drugo moglo, ne pada mi ništa na pamet trenutno. I da, kako se našao u odelu? Gde mu je uniforma s kojom je doš'o u bunker, morao bi da je pronađe? On je pronašao samo prsluk ako se dobro sećam..
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
možda ima li pilota u avionu i goli pištolj, eventualno veliki autobus... ovo sve ostalo što sam gledao je više glupo nego duhovito Smile pomalo Smile

znam da nisi Smile mislim da nije u vezi s tom, imaju oni jednu pesmu o ratu u bosni... naravno, srbi zlikovci... pa je tu bio neki slučaj Smile jednoga dana Smile

mene ta scena nervira, ne volim ljude koji se deru... a to je sve prisutnije u filmovima, što se više dereš to bolje glumiš izgleda Smile

Right again, svatih sada gresku.. Hvala na ispravci. Smiley

Odgovorio sam gore (izmenio) Smile

postao sam grammar nazi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile Nemoguce da samo ja volim 2001: A Space Travesty... Smile

Moguce da nije, pisali su nesto na muzickom delu podforuma, a ja onako, u prolazu procitao..
Haha..

Eh, dranje.. ovo mi vise deluje kao da bi ga uplasila, ako nista drugo. Plus ona sto uzme onog pa baci ga na drvo, pa jadna macka..
Vristanje ja ne volim. Zbog toga mi je se i svideo pocetak You can't kill Stephen King, jer ona se dere, dere, dodje pred kameru, jos se dere.. i raspali je lopatom neko preko glave. Smile

Ma cut', znas Engleski.. to je dobro.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 263 264 266 267 ... 438
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2026, 01:00:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.