Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453798 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-da budem iskren, kada bi kupovao Desire S , to bi učinio jedino preko paketa. Za keš ,ne verujem da bi me interesovao iako sam htc fan...
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
ja ga tipujem zato sto ima sve z neke ne velike pare mada,isto to za malo manje para daje i SE Xperia Ray
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Moze preporuka phone?
Imao sam u planu kupiti Nokia n97mini, da li se to isplati kupovati vise  Smile
Dugo sam imao zelju kupiti ovaj phone, kupio bih ga u inostranstvu tacnije Njemacka, sad sam upravo dobio informaciju da ih nema vise u radnjama (bar ne u tom gradu gdje mi zivi rodbina) . Nego da traze na Amazonu.
Da li da trazim na Amazonu ili neki drugi phone do nekih 200-250eura, posto je ta Nokia do skoro bila 200eura tamo.
Hvala unaprijed  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Nikako N97(ni mini) jer su blago rečeno očajni, ako hoćeš Nokiu onda C7 ili N8, mada možeš i da pogledaš neki Android telefon. Ako si nokia fan C7 je stvarno OK telefončić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG G2
ja ga tipujem zato sto ima sve z neke ne velike pare mada,isto to za malo manje para daje i SE Xperia Ray
izabrao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
Nikako N97(ni mini) jer su blago rečeno očajni, ako hoćeš Nokiu onda C7 ili N8, mada možeš i da pogledaš neki Android telefon. Ako si nokia fan C7 je stvarno OK telefončić.

-slažem se sa telep-om u potpunosti, samo bih dodao i E7 (ako baš mora Nokia). Cena je veća, ali se isplati. Hardverski odličan telefon, pogotovu ako te interesuje hardverska tastatura...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson Xperia mini

-slažem se sa telep-om u potpunosti, samo bih dodao i E7 (ako baš mora Nokia). Cena je veća, ali se isplati. Hardverski odličan telefon, pogotovu ako te interesuje hardverska tastatura...

Vi stvarno nemate osjecaj za limit budzeta. rekao sam do 250eura plafon. Ovi sto ste naveli i preko 300 su  Smile

Moze i android neki, koji preporucujete, nije bas neophodno da bude Nokia, ali ako je vec Nokia moze nesto do oko 200eura. Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2

Vi stvarno nemate osjecaj za limit budzeta. rekao sam do 250eura plafon. Ovi sto ste naveli i preko 300 su  Smile

Moze i android neki, koji preporucujete, nije bas neophodno da bude Nokia, ali ako je vec Nokia moze nesto do oko 200eura. Pozdrav!

-da,da,da... za te pare se može kupiti odličan Android model. Sa 250€ keša, ja definitivno ne bih razmišljao o bilo kom modelu" Nokia". Za tu lovu se može naći (na sivom tržištu) nov (ili star par dana) LG
Optimus 2X P990 ili SGS, ako te zanima hardverska tastatura Desire Z . Za bilo koji od ovih modela se odlučiš, nećeš pogrešiti.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2011, 00:44:57 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Moze preporuka phone?
Imao sam u planu kupiti Nokia n97mini, da li se to isplati kupovati vise  Smile
Dugo sam imao zelju kupiti ovaj phone, kupio bih ga u inostranstvu tacnije Njemacka, sad sam upravo dobio informaciju da ih nema vise u radnjama (bar ne u tom gradu gdje mi zivi rodbina) . Nego da traze na Amazonu.
Da li da trazim na Amazonu ili neki drugi phone do nekih 200-250eura, posto je ta Nokia do skoro bila 200eura tamo.
Hvala unaprijed  Smile

Opet niste procitali moju poruku. Kazem, necu ja na "nasem" trzistu kupovati fon!
Ako vas mogu zamoliti za link na Amazonu ili sl. posto ce mi doci iz Njemacke tel., nov iskljucivo telefon kupujem. Razmisljao sam o galaxy mini (sestra ima) svidja mi se telefon. Sta mislite o Galaxy-u? Predlozite model koji tacno da uzmem, plafon 250eura.Ne svidja mi se LG, Huawei i bla bla imena.

Preferiram trenutno:
1.Nokia
2.Samsung
3. Mozda ako bi se nasao neki HTC, ali mislim da su oni puno skuplji i koji uzeti od svih tih modela, zbunjen sam  Smile

Pozdrav!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php

Izabrao sam sebi ovaj. Mislim da ima solidne funkcije i prihvatljive je cijene  Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2011, 23:13:24 od Havin Fun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung sIII
Samsung S8500 Wave ( bada OS ) ili  Sony Ericsson U5i Vivaz

ne znam koji od ova 2 polovna telefona da kupim, (posto nemam para za novi)
nasao sam Vivaz za 100e , a Wave za 140e...pa ne znam da li se isplati tih dotatnih 40e.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.