Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453792 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
HTC HD2
Hteo bih da kupim polovam HTC HD 2, da li neko zna odprilike koliko kosta polovan hd2 i kako da proverim da je ispravan i da nije fake? I da li mogu da nadjem neki bolji telefon za iste pare?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia n95
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Kratko Pitanje Desire HD ili Sensation
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple Iphone 4s
Kratko Pitanje Desire HD ili Sensation
ja bih sensation naravno  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Cudimse koi da zadrzim za sebe i evo dva dana samo cackam nesto i uporegujem i nikako da se odlucim
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-acika, iskreno mislim da si , nekako, emotivno vezan za HD... odluka nebi trebalo da bude teška, s`obzirom da su ti oba telefona u rukama. Mislim da bih i ja pre ostavio Sensation ...   Smile
    Medjutim ,nekad i ne igra ulogu, koji je telefon bolji po specifikacijama na papiru... ja, recimo nebih dao DZ za gomilu realno boljih telefona, jer mi u potpunosti odgovara po svim pitanjima i prohtevima. Samo sda ti kažem, da sam dobijao LG 2x (glava za glavu) star dve nedelje i nisam pristao na zamenu. Mnogi bi rekli da sam lud, ali s`obzirom da nisam preprodavac, nije mi odgovaralo...

« Poslednja izmena: 24. Nov 2011, 19:08:31 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
-acika, iskreno mislim da si , nekako, emotivno vezan za HD... odluka nebi trebalo da bude teška, s`obzirom da su ti oba telefona u rukama. Mislim da bih i ja pre ostavio Sensation ...   Smile
    Medjutim ,nekad i ne igra ulogu, koji je telefon bolji po specifikacijama na papiru... ja, recimo nebih dao DZ za gomilu realno boljih telefona, jer mi u potpunosti odgovara po svim pitanjima i prohtevima. Samo sda ti kažem, da sam dobijao LG 2x (glava za glavu) star dve nedelje i nisam pristao na zamenu. Mnogi bi rekli da sam lud, ali s`obzirom da nisam preprodavac, nije mi odgovaralo...

Uvek koristim po nekoliko telefone ,,ali samo jedan mi je Primarni i vazniji da ima dobre pervormanse i mogucnosti ,,evo 11 meseca sam sa Desire HD i sada se neka kombinacija uklopila i Dobio sam Sensation i sada nekako nemogu bes desire HD a i impresionirame Sensation ,a moram od ova dva jedan da prodam i neznam dal cu pogresiti ako zadrzim Desire HD,ili dobicu nesto vise ako zadrzim Sensation,, Smile

pazi pa i ja nebi menjao ni Desire za LG,,
« Poslednja izmena: 24. Nov 2011, 20:38:10 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
ускоро треба да продужим уговор у випу и узећу нови телефон...е сад...да ли да узмем галакси мини,икспериа мини про или вајлдфајр с? Smile  искрено,имам неке фобије око тог андроида јер га никад нисам користио Smile
ако устанем тог дана на криву ногу и изнервирам се можда чак узмем онај самсунг примо Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
pogresiti ako zadrzim Desire HD,ili dobicu nesto vise ako zadrzim Sensation,, Smile

-acke, vrlo brzo će izaći novi modeli kojima nećeš moći da odoliš, jer si u korak sa vremenom godinama !  Smile
   To je osnovni razlog ,zašto bi trebalo prodati HD. On i tako ima ne opravdano visoku cenu i pravi je momenat za puno iskorišćenje tog modela. "Iscrpeo" si skoro sve njegove moći, sada je vreme da otputuje za dobru cenu. Sensation će ti svakako bolje odigrati ulogu za prelazak na novu, primarnu mašinu... Smile

ускоро треба да продужим уговор у випу и узећу нови телефон...е сад...да ли да узмем галакси мини,икспериа мини про или вајлдфајр с? Smile  искрено,имам неке фобије око тог андроида јер га никад нисам користио Smile
ако устанем тог дана на криву ногу и изнервирам се можда чак узмем онај самсунг примо Smile

-odmah odbaci galaxy mini, kao da nije ni postojao u ponudi...  od preostala dva, ja bih uzeo htc...

« Poslednja izmena: 24. Nov 2011, 22:03:54 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
rezolucija 960x540 mi je nekako cudnija nestandardnija,a i baterija je slabija od DHD ,ali zato ekran je bolji ,boje su vise kvalitetnije i telefon je laksi od DHD a i bolje lezi u rukama,,,Jos Kameru nisam uporegivao
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.