Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453768 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
bogdan PFC, jak si ko zemlja hahahaha. ali imas bas prava.
nego cek da doprinesem jos malo...  http://www.youtube.com/watch?v=r1KIhXDb3rw

a evo i speedtest cinimise da je brzi SGS2...   http://www.youtube.com/watch?v=edT-jr2nlDA&feature=related
« Poslednja izmena: 29. Okt 2011, 21:45:27 od nutela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-nutela, `ajde spusti loptu... nemoj razvodnjavati temu, kada si dobio odgovor. Niko ti ne može reći, koji od ta dva telefona je bolji, kada rade na različitoj platformi. Trebao bi prvo da sagledaš mogućnosti obe platforme i ustanoviš, koja ti više odgovara. Kada to utvrdiš, onda izbaci nedoumicu...
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Niko ti ne može reći, koji od ta dva telefona je bolji, kada rade na različitoj platformi. Trebao bi prvo da sagledaš mogućnosti obe platforme i ustanoviš, koja ti više odgovara. Kada to utvrdiš, onda izbaci nedoumicu...

Tačno brate. Ne mora znaciti daje bolji sgs2 ako otvori brze market ili sta ti ja znam za pola sekunde!

Velika prednost po meni za iOS je sto izbacuje update za sve uredjaje,a ne ko mrtvi android prodje godinu dana nema updatea....android je jos u fazi razvoja dok je iOS ipak stabilniji sistem  Smile

Koji god da uzmes neces pogresiti samo sto je iPhone skoro suplo skuplji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple Iphone 4s
Niko ti ne može reći, koji od ta dva telefona je bolji, kada rade na različitoj platformi. Trebao bi prvo da sagledaš mogućnosti obe platforme i ustanoviš, koja ti više odgovara. Kada to utvrdiš, onda izbaci nedoumicu...

Tačno brate. Ne mora znaciti daje bolji sgs2 ako otvori brze market ili sta ti ja znam za pola sekunde!

Velika prednost po meni za iOS je sto izbacuje update za sve uredjaje,a ne ko mrtvi android prodje godinu dana nema updatea....android je jos u fazi razvoja dok je iOS ipak stabilniji sistem  Smile

Koji god da uzmes neces pogresiti samo sto je iPhone skoro suplo skuplji  Smile
brate okani se ove teme i generalno teme o mobilnim telefonima ,ovo trolovanje zaista vise nema smisla,iz posta u post dokle vise...zamolio bih moderatore da reaguju
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ljudi ako moze savet koji tel da kupim kevi.Imala je nokiu 3120 classic,medjutim pokvario se...Eto neki put bih ga ja koristio,posto cesto koristim 2 kartice...e da max bi bio 50 evra, znaci ako mozete da mi kazete da li se moze naci n95 i ako ne koliko jos realno da dodamo za n95 u dobrom stanju?Eto on je za sada favorit,a vi ako imate predloge slobodno recite...Bitno je da ne bude bas dumb tel i da solidno drzi bateriju.Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
ako je za kevu onda ja ti mogu prodati nokiu 2700,jos u garanciji i folija na ekranu za 30 evra,baterija drzi 4 dana
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A man chooses, a slave obeys.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson Xperia Arc S
Treba mi pomoć. Želeo bih da uzmem novi telefon koji ću koristiti najviše za slusanje muzike. Pod tim podrazumevam da ima dobar kvalitet zvuka preko zvučnika, ali i preko slusalica, za koje preferiram da budu kvalitetne kad već kupim telefon, da ne bih morao sad i to da tražim. Trenutno imam Nokia 5800 XM, jeste dobar i sve to, možda se pitate što ga menjam, ali činjenica je da cene padaju, pa mislim da je vreme da ga oženim, što bi se reklo. Hvala na pomoći.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Moze li neko da mi kaze da li je OK kupiti motorolu milestone? Citao sam nesto i vidim da su oprecna misljenja o njoj, pa me interesuje vase? :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-svojevremeno dobar telefon, sada već zastareo. Siromasan cpu (600MHz), podrške skoro i da nema, gomila app sada već više i ne radi......etc...
   Kupovina se ne isplati, jer drži još uvek cenu... bolje dodati neku kintu i uzeti nešto novije.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2011, 21:30:28 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Aha, cenis :) , to me je interesovalo.  Ovako na izgleda je super, ima qwerty , gorila glas. . .  sad ne znam kakva je podrska. . .

Mislio sam da jurim njega polovnog za nekih 180eur , ako naletim.
Sta mislis sta bi jos mogao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.