Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nedoumice oko kupovine mobilnih telefona - preporuke i saveti  (Pročitano 453676 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-mnogo je to para za taj telefon... ako ti je neophodna qwerty tastatura,bolje skupi jos koji dinar, pa gadjaj Milestone 2 ili Desire Z. Slaba je ponuda telefona sa tastaturom (hardverskom). Ako ti tastatura nije potrebna, pogledaj SGS, jer se može naći već od 220-230€ , a razlika izmedju Milestone i SGS je "d..upe-oko" . Od polovnjaka SGS trenutno ima najbolju podršku te ćeš ga moći nositi neko duže vreme.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2011, 23:38:46 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
kako se pokazao hd2?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple Iphone 4s
kako se pokazao hd2?
matoro mnogo ,batali pricu  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Razmisljam da uzmem za 170eur otprilike

HTC desire - kad naletim, znaci nije frka, posto ne moze da se najde tako jeftino

LG Optimus p500 - njega mogu skoro novog jos da mi ostane malo kesa Smiley

ZTE Blade - tesko se nalazi kod nas, a kad se nadje cena mu je skoro u rangu sa HTC desire, pa mislim da je bolje malo doplatiti za desire

tu su jos negde i onaj alcatel 990 ali sam cuo da je on golo g"""""" Smiley , pa nesto i ne bih njega. ZTE skate koga jos nema kod nas.
I to bi bilo to... Smiley Treba mi Vas savet , koji od ovih bi ste mi preporucili, ali neki drugi ali da je u tom rangu, i da ima veliki displej...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-od tih telefona koje si naveo, najbolja kupovina je Desire. Mada bi se ja nategao (nekako) ,za još 50tak evrića i uzeo SGS. To je u tom cenovnom rangu bestBay "polovnjak", a još uvek se može naći očuvan...
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 14:04:41 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Pa i ja mislim da je desire tu najbolji, naravno i najskuplji.
Intereusje me kod desire (mozda malo stupid pitanj) , da li se oseca njegova godina proizvodnje tj. "zastarelost tehnolgoije" kad je on izasao negde pocetkom 2010. Da li su ovi noviji modeli mozda nesto tehnoloskiji napredniji, da se tako izrazim. Optimus, zte blade....

Sto se tice SGS,  rado ali nema nikakve sanse. Jedva cu da se natgenem za Desire... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
-nećeš pogrešiti i sa Desire. Nema podršku kao SGS , ali se root-ovanjem može unaprediti da prati današnjost.
    Ostali modeli koje si naveo su iz slabije klase, daleko slabijih preformansi,lošijeg hardvera  i ne mogu parirati Desire-u...
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 14:23:17 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
imao sam sgs i desire ali nisam desire s,aj nek neko napise komentare o desire s-u,ko ga ima da li vredi njega ili se vratiti na galaxy s
najvise mi je bitan kvalitet ekrana tj vidljivost po danu i direktnom izlaganju dnevnom svetlu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Sony Z2
   Desire S je dobar telefon, medjutim nema ništa spektakularno na njemu. Što se preformansi tiče, možda je donekle bolji prikaz ekrana i to zbog manje dijagonale a iste rezolucije ekrana. Takodje sam veća pristalica S-LCD nego Super AMOLED ekrana. Nisam imao prilike da ih uporedim na direktnoj izloženosti suncu, ali znam da je prikaz na Desire S sa svim prihvatljiv. DS je mnogo bolje izbalansiran, odlično leži u ruci, kao i njegov predhodnik.
   SGS ima prednost veće dijagonale ekrana, daleko lakšeg pristupa root-u, odlične podrške. Ne volim ekrane veće od 3.7 , ali da mi to ne smeta, mislim da bih se pre odlučio za SGS zbog razlike u ceni i zbog lakšeg root-ovanja. Te zaštite kod novijih HTC telefona uistinu idu na živac...

Zaboravih da napišem... ja nemam Desire S , ali ga ima moj extra drugar, te imam priliku da ga čačkam skoro svaki dan...
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 14:42:35 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
i ja se mislim da opet kupim gs ali prednost desire s je sto ima sve sto i ovaj+blic
sa druge strane kad pogledam,i na gs nisam bas osecao potrebu za slikanjem a tek po mrklom mraku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.