Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 18:50:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nataša Zrinska tužila Srbiju  (Pročitano 14030 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Mislim da je St_faca u pravu...

zamiliste samo da ste vi izgubili netkoga u proteklim ratovima,da politika nezeli nista o tome da cuje,i da moras da trpis tu bol da ti je netko ubijen samo radi toga sto nije bio iste vjere,druge nacije ili necega petog....

Ti ljudi se nemogu nikome obratiti osim tim organizacijama....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ma kurac je u pravu??

čuj on ne zna šta je franjo radio za vrijeme komunizma?
pa jel ti znaš da su ga zbog njegovih knjiga i njegovog rada proganjali i zabranjivali mu djelovanje??? da je bio u istražnom zatvoru??? pročitaj malo njegov životopis

i ko je po tebi stvorio hrvatsku? savka, tripalo, budiša ko???
zašto je jedini franjo imao muda izaći sa onakvim programom na izbore?
di su tada bili svi ti tvoji jadnici?? pročitaj malo i šta je čičak govorio 71 a šta sada govori i kako se ponaša, bio je najgovorljiviji hrvat, hrvatina, totalno desno orjentiran (za ono doba), mahao hrvatskom zastavom a moj stari je stajao iza njega i gle sada???

u kojem su se to ratu poštivala ljudska prava? nikada ni u jednom pa tako i dan danas i šta smo mi i srbi sada trebali ratovati uz poštivanje ljudskih prava ma ajde molim te.
o ljudskim pravima možeš govoriti tek u formiranoj i stabilnoj državi jer u protivnom to je besmisleno i kontraproduktivno
te sve države koje su osnovale sve te i takve institucije i danas ratuju kršeći ljudska prava i sve konvencije, zato jer je to dvoje nespojivo

opet te pitam zašto se oni javljaju u zaštitu i obranu ljudskih prava?
zar se oni zaista smatraju da su ovlašteni i toliko moralni da se smatraju pozvanima o njima pričati i njih zastupati?

ma mene nitko neće uvjeriti u suprotno: takvi ljudi i taj tip ljudi su najveći bijednici svakog naroda, oni sebe smatraju tužiteljima i zaštitnicima a onda se pozivaju na pravnu državu

ljudska prava i njihovi protagonisti na ovim prostorima služe isključivo kao instrument stvaranja pritiska na aktualnu vlast i kao način ostvarivanja osobnih ciljeva i ciljeva njihovih mecena

i dobro je rašo rekao kad ne možeš imati djece onda se počneš baviti ljudskim pravima
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
 ne ne sluze kao instrument stvaranja pritiska, oni prave vlast.  zasto u tim komisijama nema nikog ko je bio u ratu? nekog ko zna sta je rat? nekog cije rijeci niko nece moci da pobije?

tiger, vjeruj mi da se ti ljudi nikad ne obracaju tim organizacijama. upravo je suprotno. znam masu ljudi koje takvi aktivisti proganjaju, uzimaju izjave po deset puta, maltretiraju ih.

zasto ta natasa i ti ostali kreteni ne ucine nesto vise da se pronadju tijela nestalih? to je rana. koliko ljudi nije sahranilo svoje najblize?  ali to nije profitabilno, ne zauzima dovoljno prostora u medijima, ne pruza mogucnost napredovanja u karijeri... da ne govori da nema nikakvu politicku snagu...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
točno mogli su uzeti pušku sudjelovati u vojnim operacijama i na licu mjesta sprječavati kršenje ljudskih prava

lako je srati iz fotelje, ma samo pogledaj ko ih financira i sve će ti biti jasno, najveći kršitelji ljudskih prava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
tvoj razum i logika protiv njihovog histericnog vristanja ne moze nista... ne moze lopta na zemlju da je jebes.. dok im spomenes nesto, pokazes jasno gdje su pogrijesili, proglase te divljakom, sovinistom, ako si politicar - zlocincem...  samo vriska i histerija. kao u spanskim serijama. zasto reci nesto smireno i argumentovano, kad mozes vristati po gradu lajati i niko ti nece nista...
pa gledam ih kako sline kad ih sforovci i slicni papci i seljacine americke i engleske (koje jos rukavima brisu noseve i rokcu kad se smiju), pozovu na kafu pa oni sjede sa njima naglabaju svoj engleski, sline po njima ne bi li ovi vidjeli kako su oni vrlo slicni njima i da eto nisu oni krivi sto su rodjeni medju ovim seljacinama i primitivcima...

treba to sve govnjivom motkom, pa mars iz sela.....

interesantno je to, kako uspijevaju da pridobiju ljude tim glupostima.. govore im ono sto zele da cuju... i ljudi se primaju kao ST faca, eto on bi htio da je to sve tako, ne zato sto je glup, naprotiv, glupi ljudi su operisani od toga skroz, nego vjerovatno sto ima osjecaj za pravdu, protivi se ratu, nasilju...kao i vecina poslijeratnih tinejdzera.  samo kad shvati da ne zivi ni u poljskoj ni u norveskoj ni u danskoj, malo skrene pogled sa monitora i TV a i pogleda malo bolje u to "svoje dvoriste" bice mu jasno o cemu mi pricamo...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

,,niko za tebe,,

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6234
Natasa Kandic je veoma hrabra i veoma obrazovana zena za svoj licni uspeh iskoristila je okolnosti koje su joj ponudile najkraci put za izlazak iz anonimnosti.Osetna je njena zelja za popularnosti sto imamo priliku svakodnevno da vidimo i kod mnogih drugih licnosti na ovim prostorima.Nezaboravite da je covek podjednako popularan i po pzitivizmu kao i po negativizmu.Natasa je izabrala ovo drugo ali to drugo su podjednako izabrali i radikali sa svojim cinjenjem i navodnim ubedjenjem po meni negativno za nase gradjane u globalu ali i oni su popularni bez obzira koje su skole zavrsili dali su radili kao grobari ili vec izabrali su najkraci i nabrzi put i oni vam danas predstavljaju vazne politicke licnosti
i donose vazne odluke po vas zivot.Nezaboravite da su hrvatski gradjani nasli u Natasi iskru svog spasa i pomoci za svoje potrebe i otuda sva ta odlikovanja na njeno ime i da se Natasa nebavi tim poslom ko bi za nju uopste cuo kao i od cega bi ona zivela a da to nije kopanje kukuruza ili pranje posudja,jednostavno ona je samo pronasla svoj put,mozete da pljujete po njoj koliko hocete ali ona je ostavila trag svog zivota i sa time je sigurno ispunjena i opet ponavljam po mom misljenju jako bestidan i negativan put ali taj put je imao i u drugom smislu Hitler pa se i dan danas o njemu prica i  njegove stvari imaju enormnu cenu pa vi sada zakljucite i prokuzite te ljude koji svoj zivot zele da potrose na taj nacin i ostave traga iza njega.O ovome bih moga o da pisem puno ali mislim da je ovo dovoljno.
IP sačuvana
social share
[font=Verdana][/font][img][/img]
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde da se pravim da ne znam sta pokusavas da kazes...

...

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
rašo ti je sve lijepo objasnio i slikovito prikazao
ja to ne mogu jer mi samo na spomen tih jadnika tlak ode na 300

eto na primjer u bih-a su hrvati od sva 3 naroda nekako najjadniji i najslabiji u političkom smislu, njihov jezik, radio, televizija se ukida, ime i pojam hrvat se marginalizira ali nema nigdje boraca za ljudska prava da to promijene, ništa se ne javljaju,kako to???

mi se trudimo kroz institucije pa ako upali upali a u hercegovini smo zasukali rukave, radimo i trgujemo i kako tako napredujemo
e pa to je pravi borac za ljudska prava, daj ljudima posao i plaću a ne kokodakati protiv svog naroda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

,,niko za tebe,,

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6234
 od rasssse kaze:    ajde da se pravim da ne znam sta pokusavas da kazes...

To ti je najbolji odgovor i sa njim si u mojim ocima mnogo veci, to je bolje nego da si pokusao bilo sta da navodno znas.
IP sačuvana
social share
[font=Verdana][/font][img][/img]
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile nije to odgovor, to je pitanje..
ucinilo mi se da si ostao malo, jeli, nedorecen? da stavim upitnik na kraju? evo jos jedan

?

vaznoi je da si ti spomenuo radikale, pa neka ide sve u pm...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 18:50:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.