Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:08:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nataša Zrinska tužila Srbiju  (Pročitano 13955 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Znam da ima jednog sina.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
hmm, ja sam nesto bio ubijedjen da nema djece. obicno su takve starije zene bez djece...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Ima SPP ..
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Kako bi ti gledao na Hrvata koji zivi u Hrvatskoj i istrazuje samo hrvatske zlocine? Ja mislim da takav covjek kod vas ne bi dugo zivio.

Kakva gluposti! Pa takvih ima koliko hoćeš...

I.Z. Čičak, Slobodan Lang, Drago Hedl, Zoran Pusić...

Ima luđaka koji ih vrijeđaju, ima normalnih ljudi koji poštuju to što oni rade...

a šta to oni rade?

hodaju okolo i viču zločin je zločin je zločin je

i za to dobiju lovu od soroša i ekipe kojima je u interesu podijeliti krivnju, izjednačiti žrtvu i agresora i izmusti što više love od država sa ovih prostora

kako to da amerikanci nemaju svoje čičke i kandićke?
uvijek ali uvijek postoji ekipa kod nas koja se pravi da su veći katolici od pape, ako postoje institucije i pravna država koji se onda oni kurac kurče, neka policija istraži a sud procesuira
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Vidio si pravnu državu na slučaju Glavaša... i još prije na slučaju obitelji Zec... i inače u vrijeme Tuđmana pravna država je bila na vrhuncu učinkovitosti...

Problem je u tome što se u svakom pokušaju kažnjavanja zločina u hrvatskim redovima vidi "izjednačavanje krivnje"

Ma kakvo nesretno izjednačavanje krivnje!!!!

Riječ je i istini. Ako je netko ubio čovjeka, neka za to odgovara.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Kako bi ti gledao na Hrvata koji zivi u Hrvatskoj i istrazuje samo hrvatske zlocine? Ja mislim da takav covjek kod vas ne bi dugo zivio.

Kakva gluposti! Pa takvih ima koliko hoćeš...

I.Z. Čičak, Slobodan Lang, Drago Hedl, Zoran Pusić...

Ima luđaka koji ih vrijeđaju, ima normalnih ljudi koji poštuju to što oni rade...

a šta to oni rade?

hodaju okolo i viču zločin je zločin je zločin je

i za to dobiju lovu od soroša i ekipe kojima je u interesu podijeliti krivnju, izjednačiti žrtvu i agresora i izmusti što više love od država sa ovih prostora

kako to da amerikanci nemaju svoje čičke i kandićke?
uvijek ali uvijek postoji ekipa kod nas koja se pravi da su veći katolici od pape, ako postoje institucije i pravna država koji se onda oni kurac kurče, neka policija istraži a sud procesuira
Smile Smile
tako je umorni, mene nerviraju takvi ljudi, nebitno za sto se zalazu, od koga muzu i protiv koga rade..
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

Vidio si pravnu državu na slučaju Glavaša... i još prije na slučaju obitelji Zec... i inače u vrijeme Tuđmana pravna država je bila na vrhuncu učinkovitosti...

Problem je u tome što se u svakom pokušaju kažnjavanja zločina u hrvatskim redovima vidi "izjednačavanje krivnje"

pa kakvo nesretno izjednačavanje krivnje!!!!

Riječ je i istini. Ako je netko ubio čovjeka, neka za to odgovara.

pa eto ti pravna država na slučaju norac, orešković, gotovina, kordić, ademi, blaškić sve je to pravna država

pravda je spora ali dostižna a ti human right jazavci, kokoši i špiclovi, kako franjo kaže stoka sitnog zuba, samo unose nemir i revolt u narod

polako ne može se svanuti prije nego se snoća
« Poslednja izmena: 14. Dec 2006, 16:46:48 od umorni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma daj molin te sa tin floskulama...

Stvarno ispadaš naivan a znan da nisi...

Prvo - kako možeš citirat Franju Tuđmana i onda očekivat od mene ozbiljan odgovor?
Drugo - "unose nemir u narod"? Šta ti to znači?
Treće - opet te pitan - Glavaš? Zec?
Četvrto - ako netko govorio o zločinu, zar je automatski izdajnik samo zato što to Franjo Tuiđman kaže?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
zašto oni govore o zločinu? ajde mi to odgovori? stvarno misliš da imaju toliku moralnu odgovornost pa da ne mogu noćima spavati ako ne progovore o zločinu?

kako se prijavljuje zločin? da li se ode na policiju i sve ispriča ili se po novinama i tribinama trubi o tome bez ikakvih dokaza?

citiram franju jer je on za mene u odnosu na sve ove sadašnje jadnike kralj i dok je franjo bio živ ti jadnici nisu smjeli pisnuti jer se dobro zna ko su oni i čiji su oni i koliko putra na glavi imaju

unose nemir na način da umjesto da kažu da se u npr. oluji dogodili incidenti u kojima je neko ubijen ili je uništena neka imovina oni o oluji govore kao o akciji kojoj je cilj bio etničko čišćenje znači isto ko i srbi

i šta glavaš i zec? je li obitelj zec dobila odštetu? je li glavaš slobodan čovjek? nije čim prizdravi ode opet u zatvor jer je podignuta optužnica protiv njega

oni koji su krvarili za slobodu ove države nisu se ni ohladili a već oni koji su svoje guze čuvali miljama daleko od fronte kokodaču zločin, zločin, zločin...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
nevjerovatno. da cu se s ovim likom sloziti oko neceg....

nisam imao pojma da toga ima kod vas u tolikoj mjeri. u srbiji je najzesce, kod nas u RS je nesto manje, dok toga uopste nema u FBiH, iako oni prednjace po DOKAZIMA koji se mogu upotrijebiti na bilo kojem sudu (osim haskom, jeli)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:08:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.