Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:27:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nataša Zrinska tužila Srbiju  (Pročitano 13975 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
i eto vidiš
to ja cijelo vrijeme tvrdim da ćemo se mi sami, bez tih jadnih boraca za ljudska prava i bez haških isljednika i njhovih optužnica i njihove pravde, opet bolje slagati i surađivati iako smo ratovali jedni protiv drugih

a te kandićke i čičci su samo kontraproduktivni i za svoj narod a i za suradnju i normalizaciju odnosa sa drugim narodima u regiji
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
zašto oni govore o zločinu? ajde mi to odgovori? stvarno misliš da imaju toliku moralnu odgovornost pa da ne mogu noćima spavati ako ne progovore o zločinu?

kako se prijavljuje zločin? da li se ode na policiju i sve ispriča ili se po novinama i tribinama trubi o tome bez ikakvih dokaza?

citiram franju jer je on za mene u odnosu na sve ove sadašnje jadnike kralj i dok je franjo bio živ ti jadnici nisu smjeli pisnuti jer se dobro zna ko su oni i čiji su oni i koliko putra na glavi imaju

unose nemir na način da umjesto da kažu da se u npr. oluji dogodili incidenti u kojima je neko ubijen ili je uništena neka imovina oni o oluji govore kao o akciji kojoj je cilj bio etničko čišćenje znači isto ko i srbi

i šta glavaš i zec? je li obitelj zec dobila odštetu? je li glavaš slobodan čovjek? nije čim prizdravi ode opet u zatvor jer je podignuta optužnica protiv njega

oni koji su krvarili za slobodu ove države nisu se ni ohladili a već oni koji su svoje guze čuvali miljama daleko od fronte kokodaču zločin, zločin, zločin...

Pa govore o zločinu jer se zločin dogodio.

Zločin se prijavljuje tako da se ode u policiju. Kad policija ne mrdne kurcem povodom prijave, i još zaprijeti prijavljivaču da ne sere - onda se ode u novine. Bez dokaza? Tko to govori bez dokaza?

Franjo je bio seronja... moralna nula, konvertit, pizdun, budalaš koji je iskoristio ustašlik radi vlastitih interesa a kasnije nije imao muda obuzdat taj isti ustašluk jer se bojao da će izgubit ono sve što je vlastitoj guzici priskrbio... I imao je deveterostruko više "putra" na glavi od ovih koje ti nazivaš jadnicima

Nitko nije rekao da je Oluja bila etničko čišćenje - govori se o zločinima koji su počinjeni tijekom Oluje. O ubijem babama i djedovima...

Obitelj Zec dobila odštetu? Ti mora da se šališ... Tko je pustio ubojice? Znaš li gdje su oni? Zašto nitko od njih nije u zatvoru? Zašto Merčep i dalje slobodno šeta ulicama?

I na koncu - zašto su Norac, Orešković, Glavaš i ostali tek sad na sudu? Nakon što je tvoj dragi Franjo otegao papke i sada se odmara pod onom kosom pločom?

Ako je bio takva faca, zašto ih sam nije izveo pred sud?

Oni koji su krvarili za slobodu zasigurno nisu krvarili zato da bi ubojice stajali na slobodi, niti da bi se ljudi koji govore istinu optuživali da su izdajnici i "kokošari"...

Je li ubojstvo zločin? Ili je to možda "državotvorni čin"? Vodi računa o tome da je ubijeni u ovom slučaju Srbin...

Jer ako je takvo ubojstvo državotvotni čin, onda i ja želim bit izdajnik i "kokodakati" zločin zločin
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
St faca, ti stvarno ne shvatas, na jednog takvog koji kokodace gdje treba i za sta treba, dolazi otprilike 700 kretena koji kokodacu da bi dobili dzabaka put u brisel, nadoknadili to sto ne mogu da imaju djece, ili cisto da kazu selu - e ja radim za strance.. i onda svaki kreten, koji nista u zivotu nije u stanju da postigne, pocne da kokodace.. i onda imas masovno kokodakanje, al onako na suvo, bez jaja...

problem je sto mediji vise vole takve sto nemaju pojma o cemu govore, jer je to interesantnije nego kada neko svaku rijec moze da potkrijepi dokazom...

i sta imas poslije godinu dana? imas neku blizu istoriju cije si dio, a ne sjecas je se, jer se nije desila...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa ja i ne govorim o tih 700 kretena koji kokodaču da bi dobili kartu za Bruxelles

Ja govorim o onom jednom (ili dvojici, trojici...) koji progovaraju o istini, o zločinima koji su se dogodili i koji trebaju bit kažnjeni...

A kolega umorni sve trpa u isti koš, i još plus toga govori o Franji Tuđmanu.
Ako smatra da je predaja zločinaca izdaja, onda je Franjo Tuđman najveći izdajnik jer je upravo on potpisao suradnju sa Haaškim sudom i donio zakon o suradnji sa Haaškim sudom.

Po umornome - to je izdaja.

Po meni - to je jedna od rijetkih pametnih stvari koje krivousti ljigavac napravio.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
rat je bio i pizdarije se događaju za vrijeme rata, ubijen je i paradžik pa zašto to ne spominješ???

dobro ako nije obitelj zec dobila odštetu onda je valjda reihl-kir ili ko već, ne opravdavam ubojstva ali postoji policija pa neka radi svoj posao. i šta ti znači zašto su tek sada procesuirani, šta postoji neki rok ili šta???

tebi je čovjek koji je idejni začetnik i tvorac samostalne hrvatske seronja??? pa onda je i njegov produkt (njegov i njegovih suradnika) sranje a onda znači da ti je hrvatska sranje???

a ti koje ti tako zdušno braniš nisu ništa drugo nego iskompleksirani licemjeri i dvoličnjaci, papci koji su se javili prije par godina i sad se šepure kao veliki zaštitnici ljudskih prava, ljudi koji kao vole čovjeka ali zdušno mrze narod, pa što se nisu za vrijeme komunizma javljali???

lako je srat kad ti je drugi omogućijo da sereš, šta su oni napravili za hrvatsku i čemu služi to njihovo sranje? oćemo nas srbi ili muslimani zbog njih bolje gledati?

kako ja mrzim ta new age sranja, ti pizdeki su mi mrži i od slobe, mladića i karadžića zajedno

i koji je to nama kurac haški sud donio???
ta suradnja je bila najveća greška, jer nije ispunjen cilj nego smo svi izjednačeni i strpani u isti koš

pa ja bi više volio da se naši generali vrate doma nego da ijedan srbin ili musliman bude osuđen za zločin
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Rat je bio pizdarija - isto opravdanje ponavljaju i Srbi za Srebrenicu...

Odšteta - zar bi to trebalo značit da je zadovoljena pravda? Hladnokrvni ubojice jedne male nedužne curice slobodno šeću, a ti govoriš o odšteti...

Ne. Kao prvo, Franjo nije idejni začetnik neovisne Hrvatske. On nije bio u stanju začet ideju o toplom sendviču, a kamoli o neovisnoj državi.

Kao drugo - tu priglupu izjavu o tome da je Hrvatska sranje samo zato što je Franjo seronja uopće neću komentirat. Pokušaj odvojit državu i društvo od jednog čovjeka...

Koliko se ja sjećam, nije se ni Franjo javljao u vrijeme komunizma. A on je "najveći sin" dok su ovi, koji se usuđuju kritizirat tog "najvećeg sina" iskompleksirani beskičmenjaci... zanimljivo... Tuđmanova šutnja u komunizmu vrijedi više nego njihova... Doduše, Franjo je aktivno radio na rušenju komunizma iznuta, je li? Rovario u Institutu za historiju radničkog pokreta i u sportskom društvu Partizan? U JNA sa generalnim činom? Zanimljivo...

Drugi su mi omogućili da serem - znači li to da sad moram šutjet jer su drugi ginuli? Ili to možda znači da upravo sada treba govorit istinu, osudit zločince tako da ogromna većina onih koji su čistih ruku ima pravo s ponosom reć "Borio sam se za Hrvatsku i moje ruke s čiste". Upravo zato treba govorit o pojedincima koji su počinili zločine.

Opet te pitam? Tko je potpisao suradnju sa Haagom? Tko je donio Zakon o suradnji sa Haagom? Tko je poslao prve hrvatske osumnjičenike u Haag? Tko je pripremao svjedoke koji su govorili protiv njih? Pa upravo krivousti ljigavac...

Očito je da se kod nas i dalje svaka riječ o zločinima Hrvata smatra izdajom nacionalnih interesa... i upravo zbog toga potreban je Haag

I živo se meni jebe za Srbiju i Karadžića i Mladića - hoću očistit govna iz svog dvorišta... a ako susjedima ne smeta njihov smrad - neka ga trpe...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Faca, ko se borio, i kome su ruke ciste, tome ne treba nista...
najmanje neke organizacije i ljigavci da se bore za njihov cist obraz...

za mene je veca tragedija kada osude nevinog covjeka, nego da se 100 krivih izvuce...
ne vjerujes u boga? pa takvim ne treba sud, to su bolesnici, pred kraj unistenog i sjebanog zivota, najbolje bi im doslo malo medisjke paznje... za sto oni zive?

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Da, ali tko će donijet pravdu za ubijene?

Trebaju li ubojice odgovarat?

Ako sud, policija, država.. nitko ne reagira... jer govore "nismo znali" - pa onda im onda netko javno kaže to što "nisu znali" - zašto je to izdaja?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
kakvu ti pravdu ganjas covjece? ko je jos dobio pravdu? pricamo ozbiljno ovdje...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pričamo ozbiljno? Ozbiljno?

Pa o kakvoj ozbiljnosti ti govoriš...

Svako onaj ko misli da je Franjo pizdun je izdajnik

Svako onaj ko govori o zločinima destabilizira državu...

Ozbiljnost? ma kako da ne...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:27:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.