Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:31:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nataša Zrinska tužila Srbiju  (Pročitano 13996 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ko je rekao da svi koji govore protiv vlasti su ulizice i strani plaćenici?
pa ja prvi govorim protiv vlasti ali ju ne tužakam vani
postoje u hrvatskoj institucije i za procesuiranje ubojstava, otimanje imovine, privredni kriminal itd.itd. pa neka se one zabave time a ne ići vani i tužakati onima koji su imali ovlasti i moći sve ovo spriječiti a nisu kurcem mrdnuli (npr. šta je bilo u srebrenici? i nizozemci te vojnike odlikuju???)

Da, ali šta ako hrvatske vlasti ne žele i neće procesuirat? Kuda onda? Kome se onda obratit? Šta ako policija i sud neće da mrdnu kurcem dok se ne raspizde novine, EU, Un i štajaznam tko sve ne? Šta onda? Kad te nitko ne jebe pa se moraš derat na sav glas?

Pa nećeš mi valjda reć da u Hrvatskoj pravosuđe i policija savršeno funkcioniraju? Da je Hrvatska idealna pravna država? Nećeš valjda to reć?

je završio je rat i sada se pravosuđe tim bavi, zapravo bavi odavna, ne trebam tu spominjati sve slučajeve od norca do gotovine itd.itd.

Ne bavi se odavno, nego otkako je Franjo riknuo. Ne trebaš spominjat Norca i Gotovinu - prvi je došao pred sud tek nakon što je Franjo riknuo, oko drugog je bio cirkus neviđeni...

A obitelj Zec? A Glavaš? A slučaj Lora? A Pakračka poljana? A Merčep?

a to o komunističkim metodama i nije posve promašena priča jer kako to da te iste udruge i ti isti pojedinci ništa pohvalno ne pišu i govore o bilo kojoj vlasti u hrvatskoj nego samo seru i tužakaju bio na vlasti hdz ili sdp?
i zašto ih financiraju soroš i njemu slični kad se zna da soroš ne vodi humanitarnu organizaciju nego mu je u cilju izmusti i zaraditi što više love???

ne možeš ni ti biti slijep na činjenicu da se danas ljudska prava koriste za kojekakve političke pritiske i ostvarivanje osobnih ciljeva jakih prema slabijima.

Nisam to ni rekao. ja sam samo rekao da postoje ljudi koji progovaraju o hrvatskim zločinima, koji traže da se takvi zločini procesuiraju (što mrzim taj izraz procesuirat - ništa ne znači) i koji prozivaju institucije da postupe po zakonu.

Tko će ih financirat? Hrvatska država? Ti? Ja? Privredna banka Zagreb?

Takvi se ljudi nazivaju izdajnicima i stranim plaćenicima. A to jednostavno nije istina. Ne možeš čovjeka koji javno tvrdi da su i hrvatski vojnici (opet ponavljam - pojedinci) učinili sranja prozvat izdajnikom jer se usudio to izjavit.

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
bas svako, ili za to treba da postoje drzavni organi?

Haski tribunal, drzavni organi i organizacije za zastitu ljudskih prava. Drzava tek odnedavno ima institucije koje su osposobljene da se bave ratnim zlocinima i organizovanim kriminalom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ma šta neće procesuirati? porocesuiraju što sdp što hdz. ne funkcioniraju savršeno ali gdje funkcioniraju savršeno, nigdje.

nije tuđman kriv što je umro prije nego su se ratni zločini počeli rješavati i ne vjerujem da bi on spriječavao njihovo rješavanje pa on je bio jedan od tvoraca daytona i haškog suda
glavaš je došao na red, mnogi prije njega su također došli na red a i još će ih nakon njega a ti ili tvoji aktivisti ako imate saznanja o obitelji zec slobodno ih dostavite policiji pa će i oni doći na red

neka ljudi o tome pričaju ali se treba dobro zamisliti zašto o tome pričaju i zašto baš oni, ne laje pas radi sela - stara poslovica koja se 100 puta pokazala točnom
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Kako to misliš "Ja i moji aktivisti"? Šta ja?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
zajebavam: ti i oni koje podržavaš

ili sam možda slučajno nešto pogodio??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Nisi pogodio. Nisam član nikakve udruge, ni vladine ni nevladine...

Samo kažem ono što mislim da je pravilno i zakonito.

A ako ti misliš da je hrvatski pravosudni sustav "tek malo nesavršen" onda se, prijatelju moj, gadno varaš. Vjeruj mi, znam o čemu govorim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
znam i ja radim sa tim sustavom ali isto tako sam jučer na radiju čuo vijest da je u italiji okončan spor koji je trajao od 1961.god. i na kojem je bilo preko 90 ročišta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
I šta bi to trebalo značit?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sudbina meša karte, a mi igramo.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 59
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Sibir, uprkos svemu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisi pogodio. Nisam član nikakve udruge, ni vladine ni nevladine...

Samo kažem ono što mislim da je pravilno i zakonito.

Smile vidis da si ipak romanticna dusa... pravilno i zakonito...  Smile

ja bih iznad svega volio da ljudi kao ti vode glavnu rijec u tim organizacijama...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:31:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.