Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasilje nad zivotinjama - slucaj "Srdjan Stankovic'  (Pročitano 48143 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
. njega treba kazniti ili lechiti  (najbolje oboje  Smile ) ,a ne praviti nekakve medijske spektakle .

Jasno, njega i onog seljaka u Crnu Reku pa malko lopatom, kazu da pokazuje rezultate  Smile

Tog srdjana bih vezao i pustio 10-15 macaka da ga grebu dok ga ne ubiju  Smile

Ma ja bih jednu al vrednu, onako, po kilazi ravnu njemu  Smile

Citat
Више ми смета клање животиња ножем, и резање јагњета на дијелове.  Ова тема само је лицемерје и ништа више од тога..

A svinju opet vecina ljudi jede ...otprilke si i ti u pravu . Smile

Pa jos nekako prihvatis da ubijas zbog hrane, al opet mi je bez ikakve svrhe mucenje nesto drugo.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Polemisali ste o znacaju zivota zivotinje i covjeka. Pa kako moze zivot zivotinje biti vazniji kada je Bog sve zivotinje stvorio zbog covjeka?  Smile

Pa ako ces tako stvorio je i Evu zbog Adama pa jel mogu sad da mucim "Evu" ako je zbog mene stvorena  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Pa ako ces tako stvorio je i Evu zbog Adama pa jel mogu sad da mucim "Evu" ako je zbog mene stvorena  Smile

Pa ako nemaš rebro  Smile.....mada snaći će se " Eva" i bez tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Polemisali ste o znacaju zivota zivotinje i covjeka. Pa kako moze zivot zivotinje biti vazniji kada je Bog sve zivotinje stvorio zbog covjeka?  Smile

Nisam sigurna da je bog stvorio zivotinju da bi se covek nad njom izivljavao. Ako je tako, onda tvoj i moj bog nemaju (hvala bogu) nista zajednicko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
Citat
Vidiš ti da su ovi spremni da ga linčuju čoveka što je deganžirao jedno mače,ja rekoh da je čin debilan samo zbog njegovih godina,jer je čin nezreo,ali nije baš tolika tragedija koliko su se oni potresli,i nije razlog da ga cimaju. Smile

Da pa svi mi radimo gluposti kao klinci. Zavrćemo šije pilićima, šutiramo mačke, seciramo kučiće... jbg nezrelost je jedna čudna stvar    Smile

Slažem se da lik ne treba da završi u zatvoru, ali stvarno mislim da mu treba stručna pomoć. Nezrelost je jedno, iživljavanje drugo. Da li stvarno misliš da je lik normalan?

Pa naravno da deca maltretiraju životinje,i šta ti je tu čudno,možda ti nisi to radila,ali deca ot rade,ništa neobično ni nenormalno.

I ja ne znam da li je on normalan ili ne,ne poznajem ga,ali ovaj čin ne dokazuje da je lud.I koja stručna pomoć,nemoj bre da lupaš,to je uradio on iz zezanja,najrealnija reč za to je glupa zajebancija,ali bukvalno.

« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 20:05:31 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ma ja sam ko klinac svojevremeno gledao kako je tip vezo psa lutalicu za neku sipku za tresenje tepiha ispred zgrade pa ga lupo nekom letvom jedno dvadesetak minuta. Nerviro ga pas lutalica, laje li laje uvece. Posle neko odvezo poluzivog psa koji se odvuko u neko grmlje, zivotario je tamo valjda jos dan dva. Neko dete mu donelo vode  medjutim ovaj nije mogao da pije il da se pomera pa je to prosuo. Posle ga neko bacio u kontejner za smece.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung XYZ1004
Можете ли да раздвојите убијање ради исхране и убијање ради забаве?

Sto lovacka udruzenja cini udruzenjima kakvih ljudi?

Ајде коригуј ако си направио неку грешку јер не капирам питање.

Dakle, ako treba praviti razliku izmedju ubijanja zivotinja iz potrebe (ishrane) i ubijanja zivotinja iz zabave - a treba! I ako one koji rade ovo drugo treba okarakterisati kao psihicki poremecene likove ....gde bih se delimicno i slozio, jer ipak ne treba generalizovati.
Meni onda nije jasno, zbog cega je OK i zbog cega nema medijske hajke i predloga da se seku kurcevi, prsti, ruke i noge (kako su neki, humano, predlozili) onima koji su istrebili citave vrste!, a mnoge druge doveli do ivice istrebljenja ili im drasticno smanjili broj iz ciste zabave i obesti?
Kako to da nema nikakve reakcije na cinjenicu da se ljudi organizuju da ubijaju zivotinje, koje nemaju nameru da pojedu, nego samo da uzivaju u njihovom ubijanju i eventualno punjenju istih slamom da bi ih preparirali i koristili kao ukras.
Zbog cega su oni "sportisti"  Smile  Smile  Smile a ovaj idiot je proglasen za psihicki poremecenog kome treba odseci kurac?

Ovo se nimalo ne odnosi na tebe licno...nego sam poceo da citam temu, mrzelo me da idem do kraja  Smile a tvoje pitanje je, po meni ubolo u sutinu, pa sam zato njega citirao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
Можете ли да раздвојите убијање ради исхране и убијање ради забаве?

Sto lovacka udruzenja cini udruzenjima kakvih ljudi?

Ајде коригуј ако си направио неку грешку јер не капирам питање.

Dakle, ako treba praviti razliku izmedju ubijanja zivotinja iz potrebe (ishrane) i ubijanja zivotinja iz zabave - a treba! I ako one koji rade ovo drugo treba okarakterisati kao psihicki poremecene likove ....gde bih se delimicno i slozio, jer ipak ne treba generalizovati.
Meni onda nije jasno, zbog cega je OK i zbog cega nema medijske hajke i predloga da se seku kurcevi, prsti, ruke i noge (kako su neki, humano, predlozili) onima koji su istrebili citave vrste!, a mnoge druge doveli do ivice istrebljenja ili im drasticno smanjili broj iz ciste zabave i obesti?
Kako to da nema nikakve reakcije na cinjenicu da se ljudi organizuju da ubijaju zivotinje, koje nemaju nameru da pojedu, nego samo da uzivaju u njihovom ubijanju i eventualno punjenju istih slamom da bi ih preparirali i koristili kao ukras.
Zbog cega su oni "sportisti"  Smile  Smile  Smile a ovaj idiot je proglasen za psihicki poremecenog kome treba odseci kurac?

Ovo se nimalo ne odnosi na tebe licno...nego sam poceo da citam temu, mrzelo me da idem do kraja  Smile a tvoje pitanje je, po meni ubolo u sutinu, pa sam zato njega citirao  Smile
Baš to,lovci su kao sportisti,a klasično ubijaju iz zabave i strasti,a ovaj se toliko crn da ga treba ubiti za ovo "veliko" nedelo što je učinio. Smile Smile

A niko nije primetio taj prefinjen deganž,ima momak sportske predispozicije,da mu pozavide golmani naše prve lige. Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 20:25:05 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ја колико знам оно што се улови иде исто за исхрану. Од тога јесте направљен спорт, али на крају крајева кад идеш на зеца тај се зец касније користи у исхрани. Бар је тако овде где ја живим.

Мада има и у лову разлика. Рецимо у Србији постоје ловачка друштва где доминира љубав према животињама. Ти се људи о животињама брину, хране их, чувају од ловокрадица, а лов иде само у случају да има вишка животиња. Кад је број јединки у драстичном паду лова нема. Дакле нема истребљивања врста.
Раније је било, али сада је већ то на вишем нивоу, постоје прописи и закони и то је то, лови се само ако то не наноси штету врсти.

За мене је лов дивље свиње доста сличан обичном свињокољу, само што дивља свиња живи у дивљини а ова обична се узгаја, п аједну мораш уловити а другу не. На крају све заврши на трпези.

Али најбитнија је разлика између лова и иживљавања. У лову се животиња која се лови поштује и то ће вам сваки ловац рећи. Нико се над том животињом не иживљава, не мучи је.. већ једоставно иде метак и крај. А шутирање мачета ми је далеко бруталнија ствар, и контам да то може да уради само неки кретен и идиот. Не кажем да је ментално болестан, већ да је као човек ђубре.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
"Lovačka društva gde dominira ljubav prema životinjama".  Smile Smile Smile

Mora da plaču dok pucaju. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.