Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasilje nad zivotinjama - slucaj "Srdjan Stankovic'  (Pročitano 48124 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ti treba da se lecis, sto brze, to bolje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
Citat
Citat: Blueberry hill danas u 16:15:26
Citat
I korisniji je jedan čovek nego 1000 životinja,primer,pa da  dospeš na pusto ostrvo sa jednim čovekom ili sa 50000 mačaka i pasa,koja bi te opcija više svidela,i ko bi ti bio korisniji. Smile

Pa korisniji bi bili kucici i macke. Ukoliko na ostrvu ne postoji hrana, necu sigurno ubiti coveka, mada su to neki radili kada im je opstanak zavisio. Znaci da mogu da biram, korisnije bi mi bile  zivotinje.

Dok bi nas Srle iz pomenutog nam klipa svih 50000 sutnuo u more.. Cisto iz zadovoljstva...
Čekaj bre,ti sad govoriš da bi ih jela,ako sam dobro razumeo,kad gledaš iz tog ugla jesu korisniji,a kakva je onda tvoja ljubav prema životinjama,o čemu onda govorimo,ako za čoveka kažeš da ne bi mogla da ubiješ,a životinju bi mogla da ubiješ i da pojedeš,i šta to onda dokazuje,pa ono što govorim,da ljudi i životinje nikako ne mogu da budu isto.

Preživjeli planirali pojesti pilota

Jose Miguel Almonacid, jedan od preživjelih
Preživjeli u padu aviona u planinama Patagonije, opstali su na velikoj hladnoći do dolaska spasioca grijući se tijelima i paleći ostatke aviona. Čak su razmišljali i o kanibalizmu.

Cessna 208 s devet putnika srušila se u subotu 7. lipnja u planinama Patagonije, u blizini grada La Junta.

''Letjeli smo u vrlo lošim uvjetima. Počela je padati kiša praćena snijegom i bili smo samo deset minuta od zračne luke. Odjednom smo uletjeli u oblak, a kada se razbistrilo nalazili smo se ispred planine. Uspio sam samo vrisnuti – Pazi!'', kazao je Jose Miguel Almonacid, jedan od preživjelih.

U srijedu popodne je jedan 'Blackhawk' helikopter iz čileanske flote uočio ostatke Cessne u šumi, ali zbog vjetra, snijega i činjenice da mjesto nesreće nije bilo dostupno, potraga je nastavljena tek u četvrtak.

''Bilo je previše snijega i previše hladno. Bili smo uvjereni da je to to.'', kazao je Almonacid, a prenosi britanski Guardian.

Preživjeli i pilot grijali su se paleći ostatke aviona i vlastitm tijelima, a hranili su se krekerima koje su pronašli. Pilot je pri padu zadobio veliku ozljedu glave, te je nakon dva dana iskrvario do smrti.

''Nismo ništa mogli učiniti za njega'', kazao je Victor Suazo, čileanski policajac koji je također preživio nesreću.

Ubrzo nakon smrti pilota, preživjeli su počeli gubiti snagu, a neki su čak počeli raspravljati o tome da pojedu pilota kako bi preživjeli.

''Mislili smo o pilotu, ne znam kako da kažem…da se nahranimo njime. Razmišljali smo o tome, no neki su bili protiv jer je situacija već ionako bila ekstremna'', kazao je Suazo.

Ova nesreća podsjetila je medije na 1972. godinu kada se avion urugvajske ragbi ekipe srušio u Andama.

Ragbijaši su tada pojeli člana ekipe kako bi opstali, a o njihovoj 72 dana dugoj borbi za opstanak napisana je knjiga i snimljen film.

T.J.|Net.hr

Ja mogu da filozofiram i osuđujem gore pomenute ljude, jer Bože ja to nikako ne bi mogla da uradim, ali činjenica dok ne dođeš u takvu situaciju, možeš samo da filozofiraš.

Oni to nisu radili iz zadovoljstva, ljudi su posle toga imali teške duševne traume.

Da je Srle šutnuo mače, kuče ili bilo koju životinju  zato što ga je napala, razumela bih i svi ljudi ovde bi razumeli.
Uradio je to instinktivno, u samoodbrani. I nekako mi se čini da smo previše otičli od same teme.

Elem poenta je... Srle leči se!
Je li,šta misliš,da li bi silne mačke i kerovi nasrnuli na tebe,da li bi se oni pretvorili u zveri posle izgladnjivanja pa bi ti postala njihov plen,a to što su ti ljudi bili kanibali,ja bih jeo lišće,a i verujem da bi se snašao da upecam nešto,jeo bih koru od drveta,ma i da crknem,ne bih jeo čoveka,da pojedem inteligentno biće,koje će da se brani i moli za život,važi nikada. Smile

I jebeš jedno mače,i onako iz svakog legla bar po neko strada. Smile To su zakoni prirode,životinje se u principu štite kad su ugrožene,da ne nestanu,a životinje kojih ima koliko hoćeš i koje se nekontrolisano razmožavaju,to se bre ubija da im se broj održava na nekoj normali,kad ni jedno mače ne bi bilo ubijeno i kad bi iz svkaog legla svi mačići odrasli u ovom gradu ne bi moglo da se živi od mačaka i onako ih ima koliko hoćeš i njih i džukela lutalica. Smile
Tako su Amerikanci štitili kajmane,ili krokodile ne znam tačno i onda su se ovi namnožili i ima ih preko 2 miliona u Americi,i sad je dozvoljeno ubijanje,jer su počeli da prave probleme. Smile

Da je udavio mače u lavoru pred kamerama ,to bi bilo ok. i po propisu. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
diletant

Zamisli, ubijem pacova i zavrsim 3 godine u zaatvoru, ili pustim kera na njega i dobijem dozivotnu robiju ?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
diletant

Zamisli, ubijem pacova i zavrsim 3 godine u zaatvoru, ili pustim kera na njega i dobijem dozivotnu robiju ?   Smile
Vidiš ti da su ovi spremni da ga linčuju čoveka što je deganžirao jedno mače,ja rekoh da je čin debilan samo zbog njegovih godina,jer je čin nezreo,ali nije baš tolika tragedija koliko su se oni potresli,i nije razlog da ga cimaju. Smile

I pazi razmišljanje,oni bi njega mučili jer on muči mače,pa ko je tu gori. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24

ali nije baš tolika tragedija koliko su se oni potresli,

Е то ја овде пишем од прве стране, али људи су препуни емоција према кућним љубимцима па не могу рационално да расуђују. Да шутнем жабу у поток то се можда ником не би чинило толико страшним чином.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Vidiš ti da su ovi spremni da ga linčuju čoveka što je deganžirao jedno mače,ja rekoh da je čin debilan samo zbog njegovih godina,jer je čin nezreo,ali nije baš tolika tragedija koliko su se oni potresli,i nije razlog da ga cimaju. Smile

Da pa svi mi radimo gluposti kao klinci. Zavrćemo šije pilićima, šutiramo mačke, seciramo kučiće... jbg nezrelost je jedna čudna stvar    Smile

Slažem se da lik ne treba da završi u zatvoru, ali stvarno mislim da mu treba stručna pomoć. Nezrelost je jedno, iživljavanje drugo. Da li stvarno misliš da je lik normalan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
lik je sifra
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Mislim da ga niko ovde ne podržava, niko nije sporio to da je ono što je on uradio pogrešno. Nije ništa jednostavno pa da si ili za ili protiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung XYZ1004
Можете ли да раздвојите убијање ради исхране и убијање ради забаве?

Sto lovacka udruzenja cini udruzenjima kakvih ljudi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ајде коригуј ако си направио неку грешку јер не капирам питање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.