Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasilje nad zivotinjama - slucaj "Srdjan Stankovic'  (Pročitano 48490 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Srki je koliko sam skontao Bosanac!? I sta sad? Pa ljudi nema kod njih tih zakona o zivotinjama ... nema ni u Srbiji (razvijenoj evropskoj zemlji Smile ), a tek tamo Smile

Srki mozda popase disciplinsku posthumno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa spusti se onda jos jedan stepenik nize (na prvi denzitet) - da li kamen "ima ista prava" kao zivotinja? Po tvojoj logici ima.
Pricamo o zivim bicima.
Kamen nije zivo bice, nema nikakvu svest. Tako da ostatak teksta nema realnu primenu na ovaj konkretan slucaj  Smile

Citat
A to sto "ne treba imati milosti prema neljudima koji ne uvidjaju vrednost zivota.", vise govori o tebi nego o "neljudima".

Znaci sud koji nije milostiv prema ubicama vise govori o ustanovi - sudu nego o neljudima. Sud je, da podsetimo, casna ustanova.
Dajmo, nemojmo .. ja nisam rekla "ubici treba skakati po lobanji" , vec "ne treba imati milosti" . .to su dve kompletno razlicite izjave.

Sad ćeš ti da mi kažeš kako životinja ne ubija iz zadovoljstva,pa evo odmah da ti odgovorim,pa sve je to zato što životinja nema taj nivo svesti,mozak joj je mnogo primitivniji.

Nije li mnogo primitivniji mozak onoga ko ubija iz zadovoljstva?  Smile

Onaj imbecil sa snimka je po mom misljenju mnogo primitivniji od zivotinje, nazadniji u svakom smislu. Jer ono sto mu je dato usmerava u pogresnom smeru, zloupotrebljava svest, svesno. U porednjenju izmedju macke i njega, on je na nizem stepenu razvoja, jer - macka se razvila potpuno i dostigla svoj maksimum svesti. On je dosao do nekog stepena razvoja i cak ni ne stagnira, nego nazaduje. On je dakle prirodni otpadak, klasicna prirodna selekcija. Na zalost u nedostatku kosmicke pravde, on i njemu slicni i gori od njega ne mogu biti "ukinuti" odmah, neki i nikad.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 15:07:03 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
nema ni u Srbiji (razvijenoj evropskoj zemlji Smile ), a tek tamo

Naravno da imamo, Ubijanje i mučenje životinja, Čl. 269. Krivičnog zakonika (za koje je skoro izrečena i prva zatvorska kazna u Srbiji, mada bi te kazne trebalo znatno pooštriti, kao i uvesti praksu propisivanja obaveznog psihijatrijskog lečenja za ovo delo)
Nesavesno pružanje veterinarske pomoći Čl. 271.
Proizvodnja štetnih sredstava za lečenje životinja Čl. 272.
Zagađivanje hrane i vode za ishranu, odnosno napajanje životinja Čl. 273.

Munka, slažem se potpuno, upravo razum kojim taj idiot raspolaže (mada je u konkretnom slučaju pitanje koliki je nivo njegovog razvoja) mu je otežavajuća okolnost, jer on zna da čini nedozvoljeno delo, sa sadističkim pobudama.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 15:15:36 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Naravno da imamo, Ubijanje i mučenje životinja, Čl. 269. Krivičnog zakonika (za koje je skoro izrečena i prva zatvorska kazna u Srbiji, mada bi te kazne trebalo znatno pooštriti, kao i uvesti praksu propisivanja obaveznog psihijatrijskog lečenja za ovo delo)
Nesavesno pružanje veterinasrke pomoći Čl. 271.
Proizvodnja štetnih sredstava za lečenje životinja Čl. 272.
Zagađivanje hrane i vode za ishranu, odnosno napajanje životinja Čl. 273.
Oprosti, nisam znao  Smile
To je ovde jos "mlada disciplina". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mlada je, ali zasto smo i mi. Znas kako se kaze-na mladjimas vet ostaje.
Ako se malo angazujemo vrlo lako moze da zazivi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo

Sad ćeš ti da mi kažeš kako životinja ne ubija iz zadovoljstva,pa evo odmah da ti odgovorim,pa sve je to zato što životinja nema taj nivo svesti,mozak joj je mnogo primitivniji.

Nije li mnogo primitivniji mozak onoga ko ubija iz zadovoljstva?  Smile

Taj koji ubija iz zadovoljstva je bolestan čovek,a ne primitivan,tu si se malo prešla.Može da bude i obrazovan i inteligentan i da ima porodicu,decu o kojoj brine ali i da ubija paralelno,znači da ima svou mračnu stranu,i to je dokaz koliko je čovečiji mozak napredniji i drugačiji od životinjskog,primitivan mozak ne može da ubija iz zadovoljstva jer je to nepoznato za takav mozak.Za primitivan mozak su bitne samo osnovne stvari,i to ih tera na rtazmišljanje,znači,kad je gladan gleda gde će da se najede,kad mu se spava,spava,strah ga tera da beži ili da napada....Osnovne stvari.I kako onda životinju da uporediš  sa čovekom,nikako.

I korisniji je jedan čovek nego 1000 životinja,primer,pa da  dospeš na pusto ostrvo sa jednim čovekom ili sa 50000 mačaka i pasa,koja bi te opcija više svidela,i ko bi ti bio korisniji. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Диле контам ја о чему ти причаш ал пусти то то су људи који се трипују да ће им неко одати признање зато што су екстра хумани ил шта ти ја знам па застране и позивају на линч.. Направише од мрава слона. Да је лик идиот па јесте и то тешки умоболник, ал брате да кипиш од беса па брате то је фолирање већ..
ne kenjaj
ako ti ne osecas isto sto i mi, ne znaci da se mi foliramo!!!
Mozes li ti da shvatis da je to sto ste vi ranodusni vas jebeni problem?
Ja ne trazim priznanje, ja trazim da se skotina kazni.

Као што рекох фолирање пред публиком Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
I korisniji je jedan čovek nego 1000 životinja,primer,pa da  dospeš na pusto ostrvo sa jednim čovekom ili sa 50000 mačaka i pasa,koja bi te opcija više svidela,i ko bi ti bio korisniji. Smile

Pa korisniji bi bili kucici i macke. Ukoliko na ostrvu ne postoji hrana, necu sigurno ubiti coveka, mada su to neki radili kada im je opstanak zavisio. Znaci da mogu da biram, korisnije bi mi bile  zivotinje.

Dok bi nas Srle iz pomenutog nam klipa svih 50000 sutnuo u more.. Cisto iz zadovoljstva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

ej, ja baš slušam "complicated" od Paul Van Dyka, mnogo je bolje, veruj mi  Smile

daj jos neku, ali na muzckom podforumu da ne offujemo ovde..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ovog matorog treba baciti u reku samo sa kamenom na nozi a ovaj srdjan voleo bi da ga sretnem da mu objasnim ja neke stvari mamu mu zubatu jebem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.