Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nasilje nad zivotinjama - slucaj "Srdjan Stankovic'  (Pročitano 48498 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ljudi imaju instinkte,ali životinje nemaju razvijenu svest,jer da imaju ne bi ker lizao svoja .... a mačka jurila klupče vunice,nego bi igrali šah. Smile

I zato što mačka kad vidi svoj odraz u ogledalu skoči kao da je videla duha,jer mačkin mozak ne može da shvati šta je odraz u ogledalu nego tamo vidi još jednu mačku. Smile

Ja samo hoću da uporedim da nije isto da nastrada jedno mače, i jedan čovek.Ni približno isto. Smile

To sve cinjenicno stoji, ali nista od toga i dalje nije argument koji bi stao iza tvrdnje : Ljuski zivot je vredniji od zivota zivotinje!
Zasto je vredniji, zato sto mo mi inteligentniji, imamo ''svest'' pa nam se zivot ne sastoji samo od pukog prezivljavanja i zivotarenja, nego eto, mi razmisljamo, osecamo? Od kad je inteligencija bitna za bilo sta, onda uzmite pa pobijte brdo ljudi zato sto nisu inteligentni, ili su mentalno zaostali ili one teske psihicke bolesnike sto zive ne znam ni ja gde u glavi, sto veze nemaju sa nasim svetom ovde, pa eto, nemaju cak ni tu svesnost.

Hocu da kazem, ista ta macka je zivo bice koje dise i oseca neke stvari na bazicnom nivou isto kao i mi, ako nista drugo, deli istu zelju za zivotom kao ljudi i prema tome niko nema pravo da joj oduzme zivot samo pod izgovorom superiornosti ili cega vec.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 01:08:32 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Citat: Blueberry hill danas u 00:43:50
Elem to što neko ubije svinju radi to sa ciljem, da bi je pojeo.... Činjenica je da mu to neće biti zadovoljstvo, ali neko i to mora da radi ...

Ali kada se neko iživljava kao ovaj lik na mačetu... Pod hitno mu treba  Smile

Čudna je to podela među životinjama,znači,svinja je manje životinja od mačeta,svinja je šunka koja hoda. Smile

Ne pravim nikakvu podelu tj. htela sam reći da ako jednog dana osvane klip u kome lik šutira prasence isto mišljenje ću imati..

Ubijati životinju ili maltretirati je iz hira(iliti bilo čega drugog) je odraz lošeg psihičkog stanja date osobe.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Диле није овде реч о томе чији је живот вреднији. Реч је о томе да је умоболно иживљавати се на живом бићу које може да осети патњу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Диле није овде реч о томе чији је живот вреднији. Реч је о томе да је умоболно иживљавати се на живом бићу које може да осети патњу.

ja ne mogu to više da objašnjavam ovim prikrivenim sadistima  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Cela ta rasprava je krenula jer su ljudi krenuli da pozivaju na linč. Ironično, hteli smo da dakožamo da je to mnogo gore od bilo čega šta su ti umnobolnici uradili, ali ne, odma smo sadisti. Po čemu su ti "moralisti" bolji kada mogu da žele čoveku toliko zlo?
« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 02:06:05 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cela ta rasprava je krenula jer su ljudi krenuli da pozivaju na linč. Ironično, hteli smo da dakožamo da je to mnogo gore od bilo čega šta su ti umnobolnici uradili, ali ne, odma smo sadisti. Po čemu su ti "moralisti" bolji kada mogu da žele čoveku toliko zlo?

'Pojedimo ljudoždere'
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
HTC Tattoo
Ljudi imaju instinkte,ali životinje nemaju razvijenu svest,jer da imaju ne bi ker lizao svoja .... a mačka jurila klupče vunice,nego bi igrali šah. Smile

I zato što mačka kad vidi svoj odraz u ogledalu skoči kao da je videla duha,jer mačkin mozak ne može da shvati šta je odraz u ogledalu nego tamo vidi još jednu mačku. Smile

Ja samo hoću da uporedim da nije isto da nastrada jedno mače, i jedan čovek.Ni približno isto. Smile

To sve cinjenicno stoji, ali nista od toga i dalje nije argument koji bi stao iza tvrdnje : Ljuski zivot je vredniji od zivota zivotinje!
Zasto je vredniji, zato sto mo mi inteligentniji, imamo ''svest'' pa nam se zivot ne sastoji samo od pukog prezivljavanja i zivotarenja, nego eto, mi razmisljamo, osecamo? Od kad je inteligencija bitna za bilo sta, onda uzmite pa pobijte brdo ljudi zato sto nisu inteligentni, ili su mentalno zaostali ili one teske psihicke bolesnike sto zive ne znam ni ja gde u glavi, sto veze nemaju sa nasim svetom ovde, pa eto, nemaju cak ni tu svesnost.

Hocu da kazem, ista ta macka je zivo bice koje dise i oseca neke stvari na bazicnom nivou isto kao i mi, ako nista drugo, deli istu zelju za zivotom kao ljudi i prema tome niko nema pravo da joj oduzme zivot samo pod izgovorom superiornosti ili cega vec.
Nije isto,ljudski život je vredniji od mačećeg i tu nema poređenja. Smile

Ti mačku žališ jer je slatka,da je bacio zmiju,ne bi trepnula,a zmija i mačka su isto,mislim,zmija je gmizavac,ali je isto biće. Smile

Da je ovaj debil deganžirao neku bebu,pa nije valjda da bi te to isto potreslo kao za ovo mače,valjda bi bila više potresena. Smile

Ja njega i ne branim,debil ima glupo zezanje,ali nije sad uradio toliko zajebanu stvar da bi ga proganjali.Ustvari,mogu oni da mu pljunu pod prozor,za to se krivično ne odgovara,samo razni dokoni ljubitelji životinja vrište,a ne vrište što životinje sede po kavezima u zoološkom vrtu,to je prihvaćeno kao sasvim normalna stvar,interesantno je videti tigra ka sedi u kavezu od 10 kvadrata,mislim,smrt je bolja nego biti u kavezima,pa gde ćeš veću torturu nad životinjom,a svi idete u zoo vrt i još plaćate da vidite tigra u kavezu.Meni žalije tog tigra,ili kondora kako skače po nekim granama,a nije preleteo 7 metara od kad je došao na svet.Pun zoološki vrt izmučenih životinja,pa nikome ništa. Smile

Mnogo ste digli frku a realno nije tako,to je cela fora,čin jeste glup i ružan,ali deca rade 5 puta gore stvari životinjama samo je problem što ovaj nije dete,kao što sam napisao već. Smile

« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 12:03:06 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Po meni trebalo bi dečka poslati kod psihijatra, a ne u zatvor. Ispitati da li je svestan šta je uradio, jer ne bi da se ponavljam, osoba koja muči bilo koju životinju ima problem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Диле контам ја о чему ти причаш ал пусти то то су људи који се трипују да ће им неко одати признање зато што су екстра хумани ил шта ти ја знам па застране и позивају на линч.. Направише од мрава слона. Да је лик идиот па јесте и то тешки умоболник, ал брате да кипиш од беса па брате то је фолирање већ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Диле контам ја о чему ти причаш ал пусти то то су људи који се трипују да ће им неко одати признање зато што су екстра хумани ил шта ти ја знам па застране и позивају на линч.. Направише од мрава слона. Да је лик идиот па јесте и то тешки умоболник, ал брате да кипиш од беса па брате то је фолирање већ..

ne kenjaj
ako ti ne osecas isto sto i mi, ne znaci da se mi foliramo!!!
Mozes li ti da shvatis da je to sto ste vi ranodusni vas jebeni problem?
Ja ne trazim priznanje, ja trazim da se skotina kazni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.