Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 07:56:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Наша чуда  (Pročitano 33498 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Veruj u sta hoces tvoja stvar tako jer nam je bog ostavio licni izbor. Ne moras objasnjavati neke stvari. Ja znam da je meni molitva pomogla a jos nesto da kazem vera se ne dokazuje. Ti veruj u sta hoces a oboje ne znamo sta je bilo pre dve hiljade godina. Biblija kaze tako a nama je ostavljeno da verujemo ili ne. Ne morate se bar sprdati sa vernicima i vredjati veru na tako glupe nacine pasulj, sra..e i ostalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Veruj u sta hoces tvoja stvar tako jer nam je bog ostavio licni izbor. Ne moras objasnjavati neke stvari. Ja znam da je meni molitva pomogla a jos nesto da kazem vera se ne dokazuje. Ti veruj u sta hoces a oboje ne znamo sta je bilo pre dve hiljade godina. Biblija kaze tako a nama je ostavljeno da verujemo ili ne. Ne morate se bar sprdati sa vernicima i vredjati veru na tako glupe nacine pasulj, sra..e i ostalo.
Mislim da je nasa kritika zdrava i potrebna....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Zdrava i potrebna. Na takav nacin ne bih rekao al ajde. Osporavate nesto staro od 2000 godina. Ma dobro od prepiranja nema leba. Tolerancija svaka misao i misljenje je slobodno. Ja sam takav prasnem ali znam sta mi je molitva dala, snagu da zivim svaki novi dan. Dala mi je nadu da cu biti sa majkom sto je sada tako. Da nije bilo vere i molitve, utehe ko zna sta bi bilo. 10 godina bez majke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Zdrava i potrebna. Na takav nacin ne bih rekao al ajde. Osporavate nesto staro od 2000 godina. Ma dobro od prepiranja nema leba. Tolerancija svaka misao i misljenje je slobodno. Ja sam takav prasnem ali znam sta mi je molitva dala, snagu da zivim svaki novi dan. Dala mi je nadu da cu biti sa majkom sto je sada tako. Da nije bilo vere i molitve, utehe ko zna sta bi bilo. 10 godina bez majke.
Pa hriscanstvo osporava sve druge religije starije od njega nekoliko milenijuma, pa kojeg hriscanina za to briga? Neistine stare jedan dan, ili 2000 godina su opet neistine. Vzno je naci mir, ti si ga nasao u molitvi, i to je dobro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Mir da. I hvala bogu da je tako. Valjda ce svaki covek naci svoj mir bez obzira u sta verovao. Tesko jeste, ali tako sigurno mora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Nije tesko, samo su potrebna dva preduslova. Cista savjest i sva osjecanja dovedena u stanje da nijedno ne zaokupja um u potpunosti. Covjek se mora osjecati dijelom prirode, a ne njenim gospodarem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
Savest mi je cista a i nisam gospodar nicega. Mislim tesko je zbog ljudi koji porobljavaju. Zbog njih je tesko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ti veruj u sta hoces a oboje ne znamo sta je bilo pre dve hiljade godina.

Извини, не знам за тебе, али ја нисам била тамо.

Biblija kaze tako a nama je ostavljeno da verujemo ili ne.
Да ли ти уопште наш када је Библија писана,колико фалсификата и грешака у преводу има та Библија коју ти читаш?

Ne morate se bar sprdati sa vernicima i vredjati veru na tako glupe nacine pasulj, sra..e i ostalo.
Нико се не спрда, ја сам научник, нисам безумник.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 262
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6101 2.0
I ja volim nauku ali neku put je mnogo. Koja nauka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49653
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
krivo mi je kad ovoliko lupetash ...

Jak argument. Kako si se toga samo uspio sjetiti ? Smile

zivimo zivote koji su najbolji za nas - shta si ovim hteo da kazesh leba ti ?

Da je Božja volja volja u svemu, a on nama čini samo ono što je za nas najbolje.

a i dalje mi nisi odgovorio na jednostavno filozofsko pitanje -

koja je svrha postojanja coveka, i njegove slobodne volje, ako bog to zna u napred ?

Čitaj bolje moje postove:

Stvoreni smo u ovakvom vremenu i prostoru kakav je najbolji za nas. Živimo živote koji su najbolji za nas. Pošto nas je stvorio, Bog zna šta je najbolje za nas. Svrha koju ponavljaš je razvoj, koji se ogleda kroz stalno povećanje ljubavi prema Bogu.

Vrijeme nije nepromjenljiva kategorija kao što se misli. U sadašnjosti smo u stanju da mjenjamo budućnost, međutim i budućnost djeluje na sadašnjost. Tako da i sadašnjost djeluje na prošlost i obrnuto. Smile

i da, vazna napomena - bog jeste superiorni entitet, shta ima vishe od superiornog entiteta po rangiranju ? lol, bog je super sega mega drajv 2 plejstejshn uber nindza isus bog! jel to bolje nego da kazem da je superironi entitet ?  Smile

A šta se toliko trudiš? Boga niko nikad nije vidio, tako da niko ne zna kakav i ne postoji ništa što liči na  njega. O ovome sam već ranije govorio.
U starom zavjetu Mojsije govori da je Boga nemoguće vidjeti. To je zato što naš razum nije dovolno razvijen ta bi tako nešto mogao da pojmi. Zato i kažem da je naša logika zakržljala, i da je način na koji razmišljamo nerazvijen. Bog ne razmišlja jer sve zna, čim mi razmišljamo znači da mnogo ne znamo. Pa kako onda znati Boga?

Očigledno, Bog je pritvoren za razum. Međutim, otvoren je za našu dušu, za ljubav našu prema njemu. Jer intelekt je obična individualna ljudska vrijednost koja nas veže za više nivoe zemaljskog, dok jedino duša iskreno stremi Bogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 07:56:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.