Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napišite vlastite stihove,misli,pesme,sonete...  (Pročitano 305444 puta)
Jet set burekdzija

...come with me into the trees...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5146
Zastava The Dark Tower
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
Druga strana

Na drugoj strani. Da li ste ikada zamišljali vaš život kao putovanje. Zamislite reku. Brzu, planinsku reku koja se ne može pregaziti, a verovatno ni preplivati. I vi ste u vašem životu došli do obale jedne takve reke. Most koji spaja obale još ne postoji niti će ga za vašeg života biti. A vi, vi želite na drugu stranu. Pregaziti ne možete, a vrlo verovatno ni preplivati. Ne usudjujete se da pokušate. Možda se razbijete o neku od onih oštrih stena koje vas posmatraju iz vode. I tako stojite na obali i gledate na drugu stranu. Nije daleko, samo dvadesetak metara od vas, ta druga nepoznata strana. Koliko samo želite da ste tamo. Šta? Šta će vas naterati da probate da je preplivate? Šta je to? Recite mi. Reći ću vam da je to ovde na drugoj strani. Čeka. Samo na vas da se pojavite i uzmete ga. Sve što ste ikada želeli je ovde na drugoj strani. Svi vaši snovi, želje, ovde su stvarnost. Probajte da preplivate. Možda ćete uspeti. Kada ste već došli do vode. Nemojte se okretati. Verujte mi. Sve je ovde.   Da. Tako je. Samo hrabro, nema razloga za strah. On vas je dovde i doveo, odavde    ja preuzimam. Bravo. Samo tako. Eto već ste prešli pola. Ne brinite, ako vas reka ne ubije, imate sreće, ja sam tu. Na drugoj strani. Smrt je neizbežna. Razočarenje neophodno. Ali, ja sam tu da vam prekratim muke. Na drugoj strani. Da, tu, na drugoj strani, ja vas neću lagati. Jer sve je crno. Ovde, na drugoj strani.
IP sačuvana
social share
...always outnumbered, never outgunned...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
E ljudi,treba mi mala pomoc.Vidim da ovde ima ljudi sto pisu super textove.Pa bih hteo da zamolim nekog ako moze da mi pomogne sa jednom pesmicom... Smile   Za jednu curu,koja ima veoma neobiocno i lepo ime..."Za Larisu"...Pesmica u kojoj zelim da joj nagovestim da bih sve uradio za nju,da je volim(u tajnosti)...i tako nesto...Malo patetike,moram da je osovojim....Molim vas pomozite...

Hvala Unapred!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 432
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ono sto ti neko napise,nije ono sto je u tvom srcu...nije to onda tvoje osecanje...
Potrudi se ...kad volis  sve dolazi iz srca... Smile
IP sačuvana
social share
**ако журиш можда ћеш освојити свет,
али ћеш успут изгубити душу* *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Ma ja sam nekad pisao veoma dobro,ali bojim se da toga vise nema...Pa zato trazim pomoc....  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson K530i
Zasto "pjesmica"? To je za djecu... Moj ti je savjet da joj ti lijepo napises pismo i kazes sve sto zelis, ovako bi sve bilo usiljeno... Ko pise po narudzbini, nije pisac. Mada, bruka bi bila da joj tudju pjesmu odneses kao svoju, pa da je vidi na internetu... To znaci da ces svakako precutati to da pjesma nije tvoja, a u tom slucaju je najbolje uzeti nesto iz domace ljubavne poezije (mada tu dobro "leze" i ruske ljubavne) i da joj odrecitujes ili napises... Ovo je vec dobro skrenulo sa teme, pa da zavrsim- ako ces da me poslusas uzmi nesto profesionalno, kako sam ti rekao, ako neces... Ne znam. Mada, bolje bi bilo da si otvorio posebnu temu sa ovom molbom, pa da posalje ko sta hoce...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Zasto "pjesmica"? To je za djecu... Moj ti je savjet da joj ti lijepo napises pismo i kazes sve sto zelis, ovako bi sve bilo usiljeno... Ko pise po narudzbini, nije pisac. Mada, bruka bi bila da joj tudju pjesmu odneses kao svoju, pa da je vidi na internetu... To znaci da ces svakako precutati to da pjesma nije tvoja, a u tom slucaju je najbolje uzeti nesto iz domace ljubavne poezije (mada tu dobro "leze" i ruske ljubavne) i da joj odrecitujes ili napises... Ovo je vec dobro skrenulo sa teme, pa da zavrsim- ako ces da me poslusas uzmi nesto profesionalno, kako sam ti rekao, ako neces... Ne znam. Mada, bolje bi bilo da si otvorio posebnu temu sa ovom molbom, pa da posalje ko sta hoce...

OK...Zahvaljujem na savetu.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...come with me into the trees...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5146
Zastava The Dark Tower
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
krajnje je vreme da prekinemo ovaj off

* * *

Život je droga. Adrenalin je najbolja droga. Život je najjača. Adrenalin ide direktno u srce. Srce jeste život. Život jeste droga. Kao prekomerna doza droge i život vodi u smrt. Kraj je isti, isti. Droga nije smrt, droga je život. Smrt je kraj i oslobođenje od navike života. Čovek voli život, a život droga je. Zato se čovek najviše plaši smrti i zato ne želi smrt jer ne može da se skine sa života. Samoubice su narkomani sa lošim tripovima. Kukavice su narkomani najviše navučeni na život. Heroji su oni koji ga samo povremeno konzumiraju. Glupi ljudi su oni kojima je život spržio mozak. Geniji su oni narkomani koji život koriste kao inspiraciju. Ubice su oni koji svoj život ne žele da dele sa drugim narkomanima. Bogati ljudi su narkomani na lakom životu (čitaj drozi). Siromašni ljudi su narkomani na teškom zivotu. Srednja klasa su neodlučni narkomani. Rođenje je početak, smrt je kraj navike života. Raj i pakao su dobro i loše lečilište za narkomane. Ali, kako i za ostale droge, tako i za život ne postoji dobar LEK!

IP sačuvana
social share
...always outnumbered, never outgunned...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

It's Better To Burn Out, Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 21158
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung neka dva..
Ponekad se pitaju kako sve mogu da iskuliram. To je bar lako, sve je nebitno osim smisla, ako nema smisla nema ni života. 21:00 ni gore ni dole. Izgubljen u samome sebi, niko me ne može pronaći. Spasenje je iza ćoška, čeka. Ja stojim, ne volim ćoškove. Otvorimo oči. Nasmejmo se. Ponovo ih zatvorimo. Misli su uvek lepše od stvarnosti

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710

* * *

Polako ali sigurno prolazi jos jedan dan,naravno isti kao I svi ostali.Dani u kojima razmisljam samo o tebi…hm,pitam se…kad ce to da prestane.Da li zavaravam sebe? Da li ces me ikada voleti? ….more pitanja,a nema nijednog odgovora ili ima?..Mozda bezim od istine,ne bi bilo nista cudno I da je tako.Nije mi bas strano da bezim od istine,uradio sam to hiljadu puta.Ali za sada neka ostane ovako,lakse mi je tako.Upravo stize poruka na mom telefonu,da kao I uvek ponadao sam se da si to ti…Ironicni smesak na mom licu,naravno-nisi ti..Pitam se,zar je tesko napisati I te hladne reci “cao,sta radis?”,eh da znas kako bi me to usrecilo.Sve ovo oko mene me ubija,gledam kroz prozor..sivi oblaci kao da se na nebu preslikala moja dusa,samo sivilo…Ova polumracna soba me ubija,I da upravo posle duze vremena cujem pesmu koja se vrti ko zna koliko vremena na mom kompu.”Ovo je odluka moja….” to sam cuo,hm…pitam se da li ja mogu da odlucim nesto veoma vazno.Da te zaboravim,da izbacim iz glave tvoje oci koji me prate danju,nocu..Ponovo si tu,ispred mene…Pa ja sanjam,kao I uvek,nikako da se vratim u realnost od koje sam uvek ziveo..Sta imas to u sebi sto mi neda mira.Sta bih dao samo da 5 min. osecas nesto prema meni.Da me barem malo usrecis,da 5 min…shvatio bih to kao dar sa neba,da je Bog I mene jednom pogledao.Ma sta ja to pricam…moram da zapalim cigaretu..palim…dim,mnogo dima…Osecam lagano kako dim prodire moja pluca,zahvata to slomljeno srce,gusi me…jako…Setih se,ne volis pusace…ali sta cu neka vrsta utehe,e da znas odmah bi ih bacio daleko,daleko…samo da si ti kraj mene…hahaha…smeh-ironican…Postao sam kao neki povodljivi klinac koji bi sve uradi,cak I razmisljam da zbog tebe ostavim cigarete…”Da se mogu probuditi u svetu ljubavi”,da tako kaze Tose Proeski u svojoj pesmi…pokusavam da zamislim kakav je to svet,zamisljam…”drzimo se za ruke,setamo,smeh,laganoo mi sapuces VOLIM TE”..hvata me jeza….Zvono,budi me iz ovog dubokog sna u kom sam zalutao,kao izgubljeni decak...Covek pogresio vrata,ali ne zna da je ovom greskom uradio mogo,probudi me iz sna.Pitam se,gde je izlaz? Na kraju tunala,ulice,coska…bojim se da proverim…postao sam I kukavica..Ma devojko….neznam vise..sve je sivo ali… znaj VOLIM TE
« Poslednja izmena: 25. Okt 2007, 17:55:21 od Gorski_Delija!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                       Život mi visi o koncu

„ Ne, ne želim da završim kao ostali! Život je tako neizvjestan, ali i određen. Kako je to bilo!?
Da sam radio, radio sam, trudio sam se i više nego ostali, a rezultati su vrednovani različito kako kad, kako od koga. I toga mi je dosta! Znam ja svoje mjesto. Dobro, možda i nije baš na samom vrhu ali na dnu sigurno nije.
   E, kad se sjetim! Kad sam bio mlad i zelen, ništa mi nije bilo teško. Volio sam Sunce, toplotu, proljeće, vazduh. Ma, sve sam volio! A sada? Sada ne vidim Sunce, samo po malo žmirka, ne grije, proljeće mi ne cvrkuće na uho, vazduh prljav. Došla je jesen mog života!
   Kako sad da se odvojim od svojih? Prerano je za me, prerano.
Ovo nije kraj kakav zaslužujem. Neću da se sapletem i budem na gomili sa ostalim, boljim i gorim...nisam ja za to. Moj život je za nešto drugo.
   Ipak, sve je to normalno. Smjenjuju se generacije. Davao sam sve od sebe da im bude bolje, da se lakše diše...Ne mogu više! Tako mi je teško ovo rastajanje od duše. Život mi visi o koncu! Sad je stvarno kraj!”
Govorio je žuti, uveli list, prije nego što je pao na tlo, prljavo od blata i drugog trulog lišća.

Prebacivanja

„Kako užasno izgledaš, kao olinjalo pseto što se smuca po ulici, tražeći po kontejnerima otpatke.Nekada je to bio pas sa pedigreom, a sada samo izgladnjela džukela. Niko ne zna da je nosila ogrlicu sa imenom, da je bila pažena i voljena. Vidi kako su te pregazili tvoji glupi ideali! Vodiš pasji život, dođu šinteri i odvedu te. Sam si kriv. Uzalud tražiš opravdanja, nema te vode koja može oprati tvoje blatnjavo lice, samo suze kajanja mogu očstiti tvoju prljavu dušu. Šta ti je vrijeme donijelo? Sekundara kagano siše krv satima, a ti još misliš da tvoje srce otkucava. Varaš se čovječe! Bilo je lijepo biti nezavisan, sam sebi vođa, koga slabo poštuješ, bilo je lijepo sanjati i imati planove ali sve je to bilo lajanje u prazno.
Sada ti se sve čita iz očiju, to su one smeđe vodnjikave oči, koje možeš vidjeti kod divljih životinja u zoo vrtu. Tužno gledaju kroz rešetke...pogledom zovu divljinu, sreća je daleko.
Da li imaš više šansi, ko zna?
Iskoristi ovu jedinu priliku, potrudi se, udahni noć bez košmara, i dan bez straha. Ako već imaš slobodu da biraš, biraj manje briga. Sad ćeš reći da te zamaram i da ti ne možeš sam protiv svih! Znam da to ne zavisi samo od tebe, ali bar ono što možeš promijeniti, promijeni na bolje.
Postoji nada, uvijek, neko te voli, voli i ti, ne daj drugima da ćut i strahuju zbog tebe. Ne zaboravi, ti si vođa, i neke trebaš izvesti na pravi put!
Trebaš im pružiti ljubav i osmijeh, to je ono što im je najpotrebnije.
Stavi tačku na te krupne zamisli koje se ostvaruju preko noći.
Pogledaj se, ko je sve bolji ili gori od tebe?
Znaš li svoj identitet, kome si određen, ko te zove? Zašto ćutiš i kriješ se,, iskorači slobodno sam, i reci bez trunke nedoumice da svi griješe i da postojiš, poseban, jak u svojim odlukama.”
Govori čovjek svom liku u ogledalu, dok mu glas odjekuje u polutamnoj zatvorskoj ćeliji.Kroz rešetke naslućuje kakav je svijet, i sija mu nada u očima. Misli mu prekida zvuk nečijih koraka, on ne zna čiji su, sveštenika, dželata ili samo stražara.

[/center][center]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.