Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napišite vlastite stihove,misli,pesme,sonete...  (Pročitano 305433 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Posle skole ja volim
Da ulazim u zgrade iz kraja
Tako sebi ubijam vreme
Ponekad cak bezim od ocaja

I tako tu je jedna zbilja siva
Hodnici smrde, vrata su joj kriva
Al u njoj zivota jos ima
Jedna baba izlazi iz dima.

Preti da ce zvati sup
Jer udjoh ja u njenu zgradu
Al nisam ja tolko glup
Oni ne vataju ni one sto kradu.

Drugo nesto mene muci
Sta cu ja u takvoj zgradi?
Neko drugi tada uci
Neko se necim sladi.

IP sačuvana
social share
Zeruiani (the Serbs), whose kingdom is so great, that from them all the Slav peoples came into being and are said to originate from them
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Još uvek ne shvatam da ne mogu svakog momenta da pogledam u te tvoje plave oči, malo iskošene na dole...trebalo je ranije da kažeš da ideš, trebalo je da učiniš čudo i ubediš me da dođem da te ispratim...trebalo je da povedeš i mene...
Mislila sam da će biti lako, da mi više nećeš zadavati tremu i znojenje dlanova, i što je nagore, da mi nećeš nedostajati. Ne znam kako, posle drugog dana sam se tek razbistrila i shvatila da si stvarno otišao, da nisi više blizu, da neću imati nenormalne pozive u pola noći. Gledala sam tvoju sliku, i bi mi čudno što sam ti tek sada, neke crte lica više upoznala. A mislila sam da te poznajem najbolje na svetu. Izgledao si mi stariji,  bistriji, iskreniji.
Nisi me tim osobinama posipao mnogo svih ovih godina.
No dobro, tako je-kako je.
Ali sam sigurna da ćemo se opet videti, možda za 20 godina, ali ćeš opet biti moj jedini primerak ljubavi.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ljubav vera nada

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 3375
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x-66o
 Smile Smile Smile Smile Smile licci  i tarantulica  Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2007, 00:32:54 od blanche69 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
moj naklon... Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kvatr je prepun ljudi
Munja je 1000 na nebu
Kriminalcima se silnim sudi
Al eto osecam se prazno

Blata ima na sve strane
Izbeglica pola miliona
Al eto osecam se prazno

Izlazim bez kapice na kisu
Tu je smisao zivota
Kavez ne treba ni misu
Napolju se nalazi toplina

Trazim gde su ljudi koje volim
Neke nadjem, drugih nema
Onda se nasalim
Za razgovor uvek ima tema

Napolju se nalazi toplina
IP sačuvana
social share
Zeruiani (the Serbs), whose kingdom is so great, that from them all the Slav peoples came into being and are said to originate from them
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 
               Ko zna zašto je to dobro?

Lutajući po hodnicima misli, toliko dugo da se više ne sećam ni odakle sam krenuo, ni gde idem, video sam hiljade slika i čuo hiljade glasova. Video sam klupko izmešanih bolova,patnje nepoznatih ljudi. Ne znam zašto sam im se uvek vraćao,stalno razmišljao o nepravdi,hteo da progovorim u ime svih onih koji ćute,ali njihova reč mi je zastajala u grlu i pekla me.
Pre nekoliko dana ustao sam težak i sanjiv,oči su me bolele kao da ih prvi put otvaram. „Od čega se svet sastoji?“Od tople postelje i zvuka kišnih kapi koje udaraju po prozoru. Od vrućeg hleba,od meda...Od jeseni i njenog jutra. Onog koje nam daje moć da se osetimo kao deo sveta. Svet se sastoji samo od prijatelja koji razumeju i pomažu gotovo bez reči. Bitange sam počeo da zaboravljam čim ih upoznam. U sećanju ostaju samo devojke u smešno velikim kaputima,koje vetar razgrće. Postoje na ovom svetu slatke treme prvih razgovora,iščekivanje osmeha.Postoje hladne ruke, vrele usne..postoje oči. Oči zbog kojih postoji sve drugo. Ima i onog nerazumljivog mira u bdenju i osećaja da se sve što je važno na svetu nalazi u jednom krevetu. Život je satkan od smeha, zvezda, kestenja,od pesama za koje se ne sećamo kad smo ih prvi put čuli a čini se da ih znamo oduvek. Od klavira, tambura i električnih gitara. Pesak,bosa stopala,zagrljaji...postoje uvek drage knjige,pisma i reči. Postoje hiljade vrsta sreće...
Ustanimo ujutru i tecimo kroz život, neka i život teče kroz nas- Sve je stvoreno samo za nas, sve je pred nama, sve je slomljeno i pleše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Bez naslova

Prođe i to, kao što sve prolazi,
Bolje ili lošije, ali prolazi,
Ne znam šta će mi sutra doneti,
Ali znam da će biti porazi.

Nisam izgubila dostojanstvo,
Ostala sam iskrena do kraja,
Meni je loše, tebi je zadovoljstvo
Da gledaš dok bledim od očaja.

Uludo bačena osećanja,
Kao prokockane pare na zelenoj čoji,
Za ništa obećana obećanja
Za nešto što više ne postoji.

Boli me što nije kraj,
Želim eutanaziju sa rečima tvojim,
Nije kraj...samo dugi očaj
Završimo to, pa da se više ne bojim.

Dajem ti svu slobodu sveta,
Imaj radost, ponos i strah...
Ja ću se izvući kao i uvek
Uvek uspem da isplivam i uzmem dah.

Samo zavši, molim te.
Neka bude kratko i da ne boli,
Ljubim te sad, poslednji put u mislima
Ali nema tu šta više da se voli.

Odlazi od mene, molim te.
Odlazi, daj mi priliku da se podignem.
Krenuću kuda sam i pošla
A stići ću tamo gde stignem.

IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...come with me into the trees...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5146
Zastava The Dark Tower
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
Smile Smile Smile Smile Smile licci  i tarantulica  Smile

Smile evo pocrveneo sam Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 16:48:46 od Licci »
IP sačuvana
social share
...always outnumbered, never outgunned...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5146
Zastava The Dark Tower
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
               Ko zna zašto je to dobro?

Lutajući po hodnicima misli, toliko dugo da se više ne sećam ni odakle sam krenuo, ni gde idem, video sam hiljade slika i čuo hiljade glasova. Video sam klupko izmešanih bolova,patnje nepoznatih ljudi. Ne znam zašto sam im se uvek vraćao,stalno razmišljao o nepravdi,hteo da progovorim u ime svih onih koji ćute,ali njihova reč mi je zastajala u grlu i pekla me.
Pre nekoliko dana ustao sam težak i sanjiv,oči su me bolele kao da ih prvi put otvaram. „Od čega se svet sastoji?“Od tople postelje i zvuka kišnih kapi koje udaraju po prozoru. Od vrućeg hleba,od meda...Od jeseni i njenog jutra. Onog koje nam daje moć da se osetimo kao deo sveta. Svet se sastoji samo od prijatelja koji razumeju i pomažu gotovo bez reči. Bitange sam počeo da zaboravljam čim ih upoznam. U sećanju ostaju samo devojke u smešno velikim kaputima,koje vetar razgrće. Postoje na ovom svetu slatke treme prvih razgovora,iščekivanje osmeha.Postoje hladne ruke, vrele usne..postoje oči. Oči zbog kojih postoji sve drugo. Ima i onog nerazumljivog mira u bdenju i osećaja da se sve što je važno na svetu nalazi u jednom krevetu. Život je satkan od smeha, zvezda, kestenja,od pesama za koje se ne sećamo kad smo ih prvi put čuli a čini se da ih znamo oduvek. Od klavira, tambura i električnih gitara. Pesak,bosa stopala,zagrljaji...postoje uvek drage knjige,pisma i reči. Postoje hiljade vrsta sreće...
Ustanimo ujutru i tecimo kroz život, neka i život teče kroz nas- Sve je stvoreno samo za nas, sve je pred nama, sve je slomljeno i pleše.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5146
Zastava The Dark Tower
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
Ponekad se pitaju kako sve mogu da iskuliram. To je bar lako, sve je nebitno osim smisla, ako nema smisla nema ni života. 21:00 ni gore ni dole. Izgubljen u samome sebi, niko me ne može pronaći. Spasenje je iza ćoška, čeka. Ja stojim, ne volim ćoškove. Otvorimo oči. Nasmejmo se. Ponovo ih zatvorimo. Misli su uvek lepše od stvarnosti
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 17:13:02 od Licci »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.