Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti srpski turisti u Hrvatskoj: Bež'te kući, četnici  (Pročitano 43131 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Sad ce taj "Helsinksi odbor za ljudska prava" pa razni NVO.i, pa zene u crnom da dignu dreku za ovo u Vodicama  Smile Smile

Citat
Ma ajde bre, lupas gluposti. Ko se naoruzavao '88 godine.

ja zivela tamo , a ti ? Smile

Aha, i ko dete sa sest godina si gledala komsiju Rvata kako nosa kaljasnjikov po dvoristu. Eto, i ona doticna Hrvatica sto prica da Srbi drze VBR-ove po dvoristu je iz Vukovara (mislim, u ovo doba, danas)  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Nije uopste isto. U Istri je potpuno drugaciji mentalitet i tamo je mnogo vise Istrijana nego Hrvata. Sa druge strane je cinjenica da svuda mozes da naletis na budalu, bilo gde u Hr kao i bilo gde u npr. Bg, . O tome svedoci jedan mali ali dovoljan broj napada na strance. Meni je isti ovaj maloumnik sto je napao ovu porodicu kao i likovi koji po Bg tuku strance, nema razlike. Zato ako vec neko i odluci da ide ne mora bas da izaziva sudbinu i zapuca pravo u osinje gnezdo.

A šta je to "Istrijan"?  Smile

E to je Italijan koji se zadesio u nekoj tzv. Hrvatskoj nakon sto je od Italije oduzeta Istra... i to su oni kojima se jebe za hrvatstvo, osecaju se italijanima i tako i zive.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung XYZ1004
Skandalozno: Hrvati pozivaju na linč turista iz Srbije!

Brojni građani Hrvatske juče su na najčitanijem informativnom sajtu u toj zemlji, Index.hr, otvoreno pozivali na linč srpskih turista! Komentarišući napad na srpske turiste u Vodicama kod Šibenika posetioci ovog sajta ostavljali su uvredljive komentare na račun Srba, poručujući im da nisu dobrodošli u Hrvatskoj!

Brojne provokacije... Srbe napadaju i na letovanju i na internetu

Povod za ostrašćene komentare je tekst iz Pressa nedelje pod naslovom „Bež'te četnici", koji je Indeks, kao i brojni drugi hrvatski mediji, juče preneo. U ovom tekstu detaljno se opisuje agonija kroz koju su prošli turisti iz Srbije koje je grupa huligana, bez ikakvog povoda, napala u centru Vodica, nedaleko od Šibenika. Jedan mladić brutalno je pretučen, nakon čega su se naši turisti spakovali i vratili u Beograd.

Puhovski: To je svinjarija!

Hrvatski sociolog Žarko Puhovski kaže za Press da je incident koji se dogodio u Vodicama, kada je bez povoda pretučen mladić iz Beograda, svinjarija jedne grupe huligana koja mora imati oštru javnu osudu u Hrvatskoj!

- Možete to nazvati huliganstvom, nasilničkim ponašanjem, kako god hoćete. Ja to zovem svinjarijom! Ali ono što mene više brine je činjenica da su televizijski komentatori, koji su prenosili teniski meč između Srbije i Hrvatske, sa simpatijama komentarisali prostačko ponašanje publike prema srpskim teniserima. Njihova dužnost je bila da kažu da je to nedopustivo ponašanje, a ne da hvale publiku koja se ponaša skandalozno - upozorava Puhovski.

On ističe da incident u Vodicama zahteva oštru i hitnu reakciju nadležnih, bez ikakvog opravdanja za ovakve stvari!

- Ovde je reč o pojedinačnom slučaju i takvi incidenti se ne mogu preduprediti ni ovde ni u Srbiji. Sličnih incidenata će biti i dalje jer raste broj ljudi koji dolazi iz Srbije. Ali ja se iskreno nadam da će oni vremenom biti sve ređi i da će biti oštro i javno osuđeni. Ponavljam, meni je mnogo gore to što se u publici pred početak teniskog meča između Srbije i Hrvatske našla krpa na kojoj je pisalo „Srbe na vrbe". Ta poruka se odnosi na sve Srbe, a incident u Vodicima na jednog čoveka - kaže Puhovski.

On navodi da nije tajna da postoje određeni krajevi u Hrvatskoj gde su tenzije oštrije, a to je prvenstveno zadarsko zaleđe!

- Gotovo dve trećine incidenata sa Srbima povratnicima dogodilo se upravo u zadarskom zaleđu - kaže Puhovski.

Komentari sa sajta Index.hr
- Srbe na vrbe!
- U Vodice su spuštaju Srbi iz Đevrsaka, Kistanja i ostalih vukojebina, jednostavno ta traktorska bagra nije dobrodošla i to im mora biti jasno.
- Neka, treba naučiti nejač da nisu dobrodošli besramni u ovu zemlju kojoj su toliko zla naneli, palili, pljačkali, otimali, i sutra bi opet isto da im se pruži prilika. Zato, bando beskarakterna, marš sa naše lepe obale, niste poželjni i nećete nikada biti.
- I 22 hiljade poginulih za vreme domovinskog rata od srbočetničkih primitivaca imaju svoju ispovest.
- Lično podržavam premlaćivanje srpskih turista, neka ne dolaze i gotovo, jer ne volimo ih i nikada ih nećemo voleti.
- Slobodarska Dalmacija ne oprašta.
- Marš na Adu Ciganliju letovati, bando četnička! Pozdrav Vodicama iz Zagreba!
- Mislim da su ovo sve usrani Srbi slagali, nije im niko „a" reko... a poznati su kao pravi provokatori.
- Srbi, pa nađu ići u Vodice, dobro da u Bibinje nisu otišli. Da ste otišli u Istru, Kvarner ili južnije od Splita, niko vam ne bi ni reč rekao.

Izvor: Press

---------------------------------------------------------------

Fin neki narod  Smile     Sva sreca pa ih je svega 0.1%  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 3Gs
Budale su svuda iste. Apsolutno nikakve razlike nema izmedju nasih "nacionalno osvescenih" i njihovih. Isti idioti i treba se prema njima isto ophoditi.

"Biti Srbin ili Hrvat su datosti, a biti cetnik ili ustasa su dusevna oboljenja."
« Poslednja izmena: 13. Jul 2010, 06:04:21 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Haha, još neko ko tvrdi da je svaki oblik nacionalizma primitivizam. I bez priča o rodoljubima i ostalim koji nisu ustvari primitivci, svako ko uopšte priznaje da postoji nacionalnost je kromanjonac, koji zajedno sa ostalima nazaduje ceo ljudski rod.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2010, 08:10:38 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
Citat
Odmor na Hrvatskom primorju, prvi posle 20 godina, po svemu sudeći biće i poslednji za porodicu Milke L. (61) iz Beograda, čiji je bratanac bez ikakvog razloga brutalno pretučen u centru Vodica, nadomak Šibenika. Posle niza neprijatnosti koje su doživeli za svega nekoliko dana, saglasni su samo u jednom - nikad više!

ni posle 18 godina neki ljudi jos nisu odrasli ...dosla zena lepo na odmor ... ne moze ni da se odmori kako treba

IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Sad ce taj "Helsinksi odbor za ljudska prava" pa razni NVO.i, pa zene u crnom da dignu dreku za ovo u Vodicama  Smile Smile

Citat
Ma ajde bre, lupas gluposti. Ko se naoruzavao '88 godine.

ja zivela tamo , a ti ? Smile

Aha, i ko dete sa sest godina si gledala komsiju Rvata kako nosa kaljasnjikov po dvoristu. Eto, i ona doticna Hrvatica sto prica da Srbi drze VBR-ove po dvoristu je iz Vukovara (mislim, u ovo doba, danas)  Smile

mislis 8 godina  Smile

majku mu poljubim imala sam i oca i bracu dosta stariju, i strica, i dedu  tamo ...pa valjda sam nesto od njih cula kad smo dosli u srbiju  Smile
kod nas se i dan danas , kad se sastanemo, potegne pitanje rata, vrate se secanja i traume ...sta ces blesave izbeglice  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia ispo iz modu
Budale su svuda iste. Apsolutno nikakve razlike nema izmedju nasih "nacionalno osvescenih" i njihovih. Isti idioti i treba se prema njima isto ophoditi.

"Biti Srbin ili Hrvat su datosti, a biti cetnik ili ustasa su dusevna oboljenja."

Није згорег понекад нешто и прочитати чисто да човек зна о чему коментарише.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung S500
E to je Italijan koji se zadesio u nekoj tzv. Hrvatskoj nakon sto je od Italije oduzeta Istra... i to su oni kojima se jebe za hrvatstvo, osecaju se italijanima i tako i zive.  Smile

Dakle, ti nekakvi "Istrijani" bi bili Talijani.

A Talijana u Isti nema većina, kako si ti naveo.  Smile

Nadalje, Istra nije oduzeta Italiji, nego je vraćena Hrvatskoj. To ti je isto kao da kažeš da je Vojvodina oduzeta Mađarskoj.

Istrijan, baš kao i Dalmatinac, Slavonac ili Ličanin, može bit samo i jedino pojam koji označava regionalnu pripadnost, a ne nacionalnost. Baš kao šta ni Šumadinac ni Vojvođanin nisu nacionalnosti.

I konačno, od osobe iz tzv. Srbije sam očekivao barem mrvicu više predznanja o ovakvim pojmovima. Ali, očitzo sam te precijenio.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2010, 10:59:34 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
svako ko uopšte priznaje da postoji nacionalnost je kromanjonac

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.