Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti srpski turisti u Hrvatskoj: Bež'te kući, četnici  (Pročitano 43084 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ћале био у војсци у Вараждину после 3 месеца тражио да га пребаце да га не би укокали. Причао ми и деда кад је био код њега у посети па кад су ишли у кафану на ручак како су их гледали... Мрзели су све што носи униформу ЈНА.
После прекомандован у Винковце где је и одслужио своје до краја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Tattoo
Vi polazite od pretpostavke da sada opet moramo da se volimo... kao sto i oni polaze od pretpostavke da moramo da se volimo...

Tuzno...
Ja polazim od predpostavke da ako u Beogradu reklamiraš svoju obalu,da ne cimaš te ljude kad dođu da ti ostave pare,koga da voliš,volim samo Srbe,ostale mogu da poštujem ili ne,ali da nekoga volimo kao naciju,smešno,svako gleda svoje dupe,ne zovu oni nas tamo jer nas vole,nego jer im treba lova,a da daješ lovu a da te neko gleda popreko,ili da me ne gleda,ali da znam da me u susednom gradu mogu da imam problem zbog jebenih BG tablica,o čemu pričamo,o kom letovanju,neka se svi komplet nose. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Sony 
verujem da će se i oni provesti ko bosi po trnju kad dođu u Srbiju na Evropsko prvenstvo u rukometu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Vi polazite od pretpostavke da sada opet moramo da se volimo... kao sto i oni polaze od pretpostavke da moramo da se volimo...

Tuzno...

ma šta ima da se volimo,nit rod nit pomoz bog

ali su oni od malena zadojeni mržnjom prema nama,i to je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Ћале био у војсци у Вараждину после 3 месеца тражио да га пребаце да га не би укокали. Причао ми и деда кад је био код њега у посети па кад су ишли у кафану на ручак како су их гледали... Мрзели су све што носи униформу ЈНА.
После прекомандован у Винковце где је и одслужио своје до краја.

kasnije su vinkovci bili mnogo poznati...po nicem lepom nazalost  Smile

@ Anea nema tu neke velike filozofije . zasto ici tamo gde nisi pozvan ni dobrodosao . oni ne znaju da kriju osecanja kao slovenci kurve pa da se smeskaju i vicu "dobrodosli". ma koliko njihovo rukovodstvo tezilo ka unapredjivanju njihog "gospodarstva" tako sto ce i nas pozivati da dodjemo ne mogu uticati na narod tamo ....mozda odemo jednom i to je to  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

jedna informacija ...hrvati su se u vukovaru naoruzavali joj '88 dok smo mi srbi ziveli i tada u zabludi . oni su znali sta se sprema, bili su divne komsije i dalje , putovali su na posao zajedno,radili zajedno sve dok nije doslo vreme da se srbi proteraju ...

Ma ajde bre, lupas gluposti. Ko se naoruzavao '88 godine. Ti si ko sto je jedan provalio da je vidjao naoruzane cetnike '88 po Bosni. Vise danas imas oruzja kod omladine nego tada sto je bilo. Tad je bilo "oruzje" lanac od bicikla, bokser od ventila za vodu, skakavac i te stvari, al u urbanijim sredinama. Ko jedna Hrvatica sto je provalila da Srbi danas oko Vukovara imaju VBR-ove u dvoristu al im se eto ne moze nista zbog ovog i onog  Smile

tako je  Smile

konretno, bas u tim vodicama smo imali kucu ... jos kad sam bila klinka sa 5 ili 6 godina deca nisu htela da se igraju sa nama srbima  Smile...a bili smo dole po 3 meseca  Smile

Hebi ga, skola zivota. Imalo se dosta para i napravila kuca na pesku. Sa druge strane, drugar, tj. njegovi matorcu su imali isto kucu na moru i on se dobro slagao sa domacima osamdesetih. A isti slucaj sa decom od pet sest godina kad odu kod babe na selu pa seoska deca ih zezaju i nece da se igraju sa njima.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2010, 15:48:42 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
A и шта би они радили да није Срба?! Када не би било Срба, не би имали разлог за постојање. Читава национална свест им се заснива на мржњи према Србима. Много више они мрзе нас, него ми њих...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung S500
Nije uopste isto. U Istri je potpuno drugaciji mentalitet i tamo je mnogo vise Istrijana nego Hrvata. Sa druge strane je cinjenica da svuda mozes da naletis na budalu, bilo gde u Hr kao i bilo gde u npr. Bg, . O tome svedoci jedan mali ali dovoljan broj napada na strance. Meni je isti ovaj maloumnik sto je napao ovu porodicu kao i likovi koji po Bg tuku strance, nema razlike. Zato ako vec neko i odluci da ide ne mora bas da izaziva sudbinu i zapuca pravo u osinje gnezdo.

A šta je to "Istrijan"?  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Citat
Ma ajde bre, lupas gluposti. Ko se naoruzavao '88 godine.

ja zivela tamo , a ti ? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
Што је најзанимљивије, увек батине добију еУро-Срби  Smile , они најлибералнији атланттисти чији су родитељи веровали у братство и јединство, док они сада верују у толеранцију.  Smile
Са друге стране опет, ако неки Хрват добије батине у Србији, то ће опет бити неки њихов левичар либерал, јер усташа нипошто неће доћи у Србију.

Coolrunner

Ne lupaj, u novom sadu za vreme exita ima dosta hrvata, a cesto vidjam i automobile sa hrvatskim tablicama, ni jedan incident se nije desio.

Utuvi u glavu hrvati su gori od srba 100 puta, oni su i zapoceli rat a ne srbi!
Наравно, али и како да будеш сигуран да се не ради о Србину који живи у Хрватској. Они немају тај проблем, јер овде има јако мало Хрвата, па кад неко каже ''ало бре'', велика је вероватноћа да је Србин.

Citat
A и шта би они радили да није Срба?! Када не би било Срба, не би имали разлог за постојање. Читава национална свест им се заснива на мржњи према Србима. Много више они мрзе нас, него ми њих...
Све лажне нације граде идентитет на мржњи према својим коренима. Њих мржња окупља око исте идеје.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.