Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Napadnuti srpski turisti u Hrvatskoj: Bež'te kući, četnici  (Pročitano 42709 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia ispo iz modu
Coolrunner

Ne lupaj, u novom sadu za vreme exita ima dosta hrvata, a cesto vidjam i automobile sa hrvatskim tablicama, ni jedan incident se nije desio.

Utuvi u glavu hrvati su gori od srba 100 puta, oni su i zapoceli rat a ne srbi!

Ajde ti ne lupaj. Ako na Exitu niko nije pretucen to znaci da se ovi koji su bili pretuceni po Srbiji (ne precesto ali jesu) potiru, nije se desilo?  Smile

Idu u Istru i sansa da ce ti se nesto desiti je 0,1%... osim ako ne budes trcao po ulicama i na sav glas iznosio stav ko je poceo rat  Smile

Znam gomilu ljudi koji vec 4-5 godina unazad idu svake godine tamo i nisu imali ni neprijatnu situaciju a kamoli veci problem.

Из конкретног примера могу да те демантујем. Знам људе који су имали непријатности у Ријеци и то старији породични људи. А то је ваљда у Истри. (проблем су имали због нс табли на колима)

Anea, i ja sam prvo to pomislio. Mogli su i u Split.   Smile

У чему је разлика сплит, шибеник, дубровник, задар, пула... усташе где год одеш. Уосталом они су наивно насели на усташке рекламе по билбордима, а на њима није писало у којој вукојебини су веће, а у којој мање усташе.

navijaci partizana koji promovisu odlazak na hrvatsko primorje se ne bi sa tobom slozili:

oni dogodine idu na more u hrvatsku a ti kako hoces  Smile

Ћутуче Книн није на мору. Зашто мораш увек и на свакој теми да доказујеш колико си глупав?  Smile

Ne bih otisla ni da mi daju milion dolara  Smile  Jebe mi se i za njih i za njihovu lijepu i za njihovo more i za njihovo sve predivno  Smile

ovi bilbordi po gradu su isto sto i reklama za cigare, tako da ih ne osudjujem. Ljudi traze nacin da zarade .."pusite i ubice vas, ali nase pljuge su najbolje" .. "letujte u Kroaciji, rizikujte da vas premlate, ali pokusajte, jer tako treba".

Stalno slusam price ljudi koji u sve vecem broju idu u Hr da letuju i svima je super, niko nije imao nikakvih problema, svi su se sjajno proveli. Ja ne verujem da niko od njih nije imao stalno prisutan osecaj straha ili bar nelagode. To je instinkt, to je u coveku i mozemo da se lazemo do sutra. A ja na takav "odmor" ne bih otisla nikad.

Свуда има мазохиста па и у Србији. То ти је исти случај као и са овим педерчинама што хоће параду. Једном годишње морају да добију порцију батина на очиглед новинара, полиције и шире јавности. Тако и ове будале оду у усташију на море по порцију батина и још им за то плате.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2010, 17:02:07 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Сррско - хрватско туристички рулет - Србин треба да изабере место У хрватској где неће добити батине.
Да су Хрвати паметни као што нису, схватили би да их сваки овакав инцидент кошта много туриста из Србије. И како да не мрзиш неког ко толико мрзи твоју нацију?!
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Citat
Ћутуче Книн није на мору. Зашто мораш увек и на свакој теми да доказујеш колико си глупав?  Smile

u kninu je saborno mesto, a odatle se ide na obalu. mi srbi se uvek prvo saberemo

a gde ti ides na more, kada je cela obala u neprijateljskim rukama?  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2010, 17:27:54 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Coolrunner

Ne lupaj, u novom sadu za vreme exita ima dosta hrvata, a cesto vidjam i automobile sa hrvatskim tablicama, ni jedan incident se nije desio.

Ajde ti ne lupaj. Ako na Exitu niko nije pretucen to znaci da se ovi koji su bili pretuceni po Srbiji (ne precesto ali jesu) potiru, nije se desilo?  Smile

Idu u Istru i sansa da ce ti se nesto desiti je 0,1%... osim ako ne budes trcao po ulicama i na sav glas iznosio stav ko je poceo rat  Smile

Znam gomilu ljudi koji vec 4-5 godina unazad idu svake godine tamo i nisu imali ni neprijatnu situaciju a kamoli veci problem.

Из конкретног примера могу да те демантујем. Знам људе који су имали непријатности у Ријеци и то старији породични људи. А то је ваљда у Истри. (проблем су имали због нс табли на колима)

A kako to demantuje cinjenicu da ljudi koje znam nemaju neorijatna iskustva? I da to o cemu ti govoris statisticki spada u pomenutih 0,1%?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
treba biti umno oboleo pa ici u hrvatsku na letovanje  Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
treba biti umno oboleo pa ici u hrvatsku na letovanje  Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Dobri su Hrvati. Moj drugar pre dve godine bio u Dubrovniku sa devojkom i ovi videli tablice BG i poceli da psuju majku srpsku. Fora je sto on nije Srbin, vec Hrvat.  Smile Nije imao srca da izadje iz kola da im objasnjava, da ne kvari momenat. Ipak, zabava je to.

Ima ludaka na svim meridijanima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia ispo iz modu
Coolrunner

A kako to demantuje cinjenicu da ljudi koje znam nemaju neorijatna iskustva? I da to o cemu ti govoris statisticki spada u pomenutih 0,1%?

Ма заборави, срећан пут и лепо се проведи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
A obilazenje srpskih svetinja po Krajini  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
ko ih hebe,kad idu uopšte tamo  Smile

ta govna nas nisu volela ni kad smo bili u jugi,a kamoli sada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.