Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najvece prevare farmako industrije  (Pročitano 82710 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat
Znaci, nije bitno sto te neko zaista truje, jer te neko drugi truje sa necim "jos gorim"?
Ajde da tvoje idiotsko rezonovanje stavimo ovde

Sa jedne strane imas antibiotike. Koji uz te pobrojane nusefekte i celokupnu industriju iza dokazano pomazu i lece.

Sa druge strane imas Milojicu koji prodaje zeolit, srebrnu vodu i ostalo. Koji ne leci osim placeba, itekako ima i nuspajova i zaradjuje ogromne pare na tome.

Po tebi je opcija A gora samo zato sto je "farmakomafija" dok je opcija B sjajna. Jer, ono, nije bitno sto te dokazano leci(cak i ti priznao) nego je bitno sto zaradjuje pare. A opcija B odlicna jer je to jadni muceni Milojica koji samo zeli "zloj farmakomafiji" da utera onu stvar pa prodaje neprovereni proizvod koji truje ljude. I koji takodje od proizvoda zaradju ogromne sume novca pod parolom "dok je ovaca bice i sisanja".

PS mogao bi da malo naucis da citas napisano, nisam rekao da zaradjuje vise od farmacije, samo da zaradjuje itekako mnogo i da ti nemas pojma koliko je alternativna medicina lukrativan biznis i zaradjuje to tako sto truje narod bez ikakvog naucnog dokaza da je to sto prodaje dobro. Jer dok ti lekovi dok dodju do police prodju proveru, njegov zeolit, srebrna voda i ostalo ne prodju niti klinicke studije niti bilo sta. A prodaje ih po neverovatno idiotski velikoj ceni ovcama kao ti koji ne veruju farmaciji, misle da ih truju vakcinama, lekovima i ostalim a posezu za necim sto uopste ni ne leci vec je u najboljem slucaju na nivou placebo efekta.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2014, 14:02:50 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Ajde da tvoje idiotsko rezonovanje stavimo ovde
Sad cemo da vidimo koliko idiotekse i maloumne rezone imas. Dakle, ti si izjavio ovo:
Onda ne znam sto podrzavas tzvdr i njenu sektu, to ti je veci biznis od tvoje farmakomafije. Antibiotik 200 dinara, koloidno srebro 1500 dinara. Smile Smile Smile Smile Smile
Pa te zbog toga pitam da mi stavis racun koji to dokazuje, a racuna nema jer si se pogubio, jer si opet samo nesto procitao, bez ikakovg preispitivanja...zato redovno ispadas smesan.

Citat
Sa jedne strane imas antibiotike. Koji uz te pobrojane nusefekte i celokupnu industriju iza dokazano pomazu i lece.
Eto da i ti ubodes..."pomazu i lece" ali je pitanje da li mogu da izlece Ne kazem da je to pravilo, ali lekovi generalno samo maskiraju simptome. Svaki lek je otrov, sve sto mozes da uardis je da vagas kolika je steta, a kolika korist.
Citat
Sa druge strane imas Milojicu koji prodaje zeolit, srebrnu vodu i ostalo. Koji ne leci osim placeba, itekako ima i nuspajova i zaradjuje ogromne pare na tome.
Mene uopste ne zanima sta neko prodaje, ako vara i ako manipulise, treba da odgovara, to sam vec dosta puta ponovio. Sa druge strane, vi niti jednom niste rekli nista protiv farmako mafije, koja radi sve u 16, ne zato sto ista ne psotoji, vec zbog toga sto vam to rusi sujete i vasu imaginarnu konstrukciju sveta.

A realnost je sledeca: kada zdravlje postane biznis, bolest se namece kao potreba.

Citat
Po tebi je opcija A gora samo zato sto je "farmakomafija" dok je opcija B sjajna.
Ponovo si slagao iako dobro znas sta mislim. Ne brukaje se vise, ispadas glup ispocetka. Ono sto sam uvek govorio je da svako ko vara treba da odgovara, vi, sa druge strane, toi nikad niste rekli, jer ste ili izmanipulisani ili teski sujetasi.

Citat
Jer, ono, nije bitno sto te dokazano leci(cak i ti priznao) nego je bitno sto zaradjuje pare. A opcija B odlicna jer je to jadni muceni Milojica koji samo zeli "zloj farmakomafiji" da utera onu stvar pa prodaje neprovereni proizvod koji truje ljude. I koji takodje od proizvoda zaradju ogromne sume novca pod parolom "dok je ovaca bice i sisanja".
Dobor, sad spies cisto da napises...ne znas gde se nalazis.

Citat
PS mogao bi da malo naucis da citas napisano, nisam rekao da zaradjuje vise od farmacije
Naravno da si rekoa, eno ti citat gore. Ne lazi i prihvati da lupetas.

Citat
samo da zaradjuje itekako mnogo i da ti nemas pojma koliko je alternativna medicina lukrativan biznis i zaradjuje to tako sto truje narod bez ikakvog naucnog dokaza da je to sto prodaje dobro. Jer dok ti lekovi dok dodju do police prodju proveru, njegov zeolit, srebrna voda i ostalo ne prodju niti klinicke studije niti bilo sta. A prodaje ih po neverovatno idiotski velikoj ceni ovcama kao ti koji ne veruju farmaciji, misle da ih truju vakcinama, lekovima i ostalim a posezu za necim sto uopste ni ne leci vec je u najboljem slucaju na nivou placebo efekta.
Ovco, gde sam ja rekao da ne verujem farmaciji? Jesi li ti normalan? Licno, niti u jednom postou nisam spomenuo nikakav Domestos, zlatne vodice i sl. To ste vi, u nedostatku argumenata lupili etikete, jer to je sve sto znate. Sisaju vas uz duz i popreko.
Ne znam o cemu priacs...sama korporacija GSK priznaje da je prodavala stetan lek, lazirala iztrazivanja i podmicivala istrazivace, platili kaznu i ponovo rade isto. Jednostavno, kalkulisu, idu na to da plate kaznu, jer imaju zagarntovanu zaradu. To nisam ja izmislio, to su cinjenice. Druga je stvar sto vasa sujeta to ne priznaje.

p.s.
 Znaci, moja poenta nije kao vasa da bezrezervno i bez pokrica stitim samo jednu stranu, vec da se cuje i druga strana! Farmako mafiji su ruke bukvalno krvave do ramena!
« Poslednja izmena: 29. Nov 2014, 15:04:10 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Jos uvek nema vakcina za bolesnu africku decu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
Apple 15
ima.. oralna polio vakcina...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Jos uvek nema vakcina za bolesnu africku decu...
Што Рус не дадне?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
A
Citat
jde da tvoje idiotsko rezonovanje stavimo ovde

Smile

marko markovicu  Smile mojne da mi diras u srbrnu vodicu Smile

ako nisi bio malo otrovan kojekakvim otrovima  Smile
 i nisi bio ljecen srebrnom vodom i aktivnim ugljenom... nije red da me diras u ugljen i srebro  Smile
sram te bilo  Smile ajd sad se stidi  Smile

salim se ja malo... Smile

srebro i  srebrna voda  rade svoj posao 1000 godina unazad... Smile
znam ja da je teko to skapirati..i povjerovati u te price...posebno ako je covjek  aspirindzija  Smile Smile Smile

priroda ima recept za sve...za sve boljke u prirodi postoji lijek.....
samo treba znati.. Smile Smile Smile a ja to sve znam jer sam kull  Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
I šta sad, svi preskačemo lek koji košta milion za terapiju koja pokriva šest godina i zamenjuje lek koji za ceo život ne košta milion. Nećemo da vidimo kako će neko dati 200 milki iz fondova za zdravstvo nas običnih građana da bi se za 6 godina pojavio novi čudotvorni lek a zaboraviće se onaj stari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
Apple 15
107 naucnih studija koje negiraju vezu izmedju vakcina i autizma:

http://justthevax.blogspot.com.au/2014/03/75-studies-that-show-no-link-between.html

*ponovo link, jer je dopunjeno izdanje sa 75
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Али Анеа...те студије су писали они које плаћа фармако мафија Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Али Анеа...те студије су писали они које плаћа фармако мафија Smile
Mahom - da, ne sve ; )) Farmako mafija ili farmako mafijakse bande (korporacije). Oba pojma su dosta dobra slika citave price ; )
« Poslednja izmena: 30. Nov 2014, 08:46:08 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.