Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najvece prevare farmako industrije  (Pročitano 82743 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
107 naucnih studija koje negiraju vezu izmedju vakcina i autizma:

http://justthevax.blogspot.com.au/2014/03/75-studies-that-show-no-link-between.html

*ponovo link, jer je dopunjeno izdanje sa 75
Svaka "studija" koja kategoricki negira vezu nastanka autizma i vakcinacije je nista drugo do laz! Ta se veza ne moze naci, jer vakcine deluju razlicito na razlicite ljude. Ono sto jeste istina je da kod ljudi/dece sa odredjenim predizpocijama, vakcina (posebno MMR) sluzi kao okidac za ostecenje mozga, odnosno nerava, koji potom regresira u autizam! To je dokazano i pokazano mnogo puta. Idemo redom:

http://mercola.fileburst.com/PDF/4.Horvath%201.pdf
The Journal of Pediatrics 2000; 138(3): 366-372
Journal of Clinical Immunology November 2003; 23(6): 504-517
Journal of Neuroimmunology 2005 
Brain, Behavior and Immunity 1993; 7: 97-103
Pediatric Neurology 2003; 28(4): 1-3
Neuropsychobiology 2005; 51:77-85
The Journal of Pediatrics May 2005;146(5):605-10
Autism Insights 2009; 1: 1-11
Canadian Journal of Gastroenterology February 2009; 23(2): 95-98
Annals of Clinical Psychiatry 2009:21(3): 148-161
Journal of Child Neurology June 29, 2009; 000:1-6
Journal of Autism and Developmental Disorders March 2009;39(3):405-13
Medical Hypotheses August 1998;51:133-144.
Journal of Child Neurology July 2000; ;15(7):429-35
Lancet. 1972;2:883–884.
Journal of Autism and Childhood Schizophrenia January-March 1971;1:48-62
Journal of Pediatrics March 2001;138:366-372.
Molecular Psychiatry 2002;7:375-382.
American Journal of Gastroenterolgy April 2004;598-605.
Journal of Clinical Immunology November 2003;23:504-517.
Neuroimmunology April 2006;173(1-2):126-34.
Prog. Neuropsychopharmacol Biol. Psychiatry December 30 2006;30:1472-1477.
Clinical Infectious Diseases September 1 2002;35(Suppl 1):S6-S16
Applied and Environmental Microbiology, 2004;70(11):6459-6465
Journal of Medical Microbiology October 2005;54:987-991
Archivos venezolanos de puericultura y pediatría 2006; Vol 69 (1): 19-25.
Gastroenterology. 2005:128 (Suppl 2);Abstract-303

Linkovi ka svim sajtovima su ovde:
http://healthimpactnews.com/2013/new-published-study-verifies-andrew-wakefields-research-on-autism-again/

Dalje:
http://www.thelibertybeacon.com/2013/06/21/new-published-study-verifies-andrew-wakefields-research-on-autism-again-mmr-vaccine-causes-autism/

"Clinical Presentation and Histologic Findings at Ileocolonoscopy in Children with Autistic Spectrum Disorder and Chronic Gastrointestinal Symptoms"
preuzimanje PDF-a, ovde:
http://www.la-press.com/clinical-presentation-and-histologic-findings-at-ileocolonoscopy-in-ch-article-a1816

Dalje:
Monkeys Get Autism-like Reactions to MMR & Other Vaccines In University of Pittsburgh Vaccine Study
http://www.whale.to/v/monkeys_get_autism.html

"We need to stop calling it Autism and call it what it is! ---Vaccine Induced Brain Injury" -----Dr. Brian Hooker Ph.D. PE

30 SCIENTIFIC STUDIES THAT DEMONSTRATE VACCINES CAN CAUSE AUTISM
http://www.whale.to/v/30_scientific_studies.html
« Poslednja izmena: 30. Nov 2014, 08:48:46 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat
Pa te zbog toga pitam da mi stavis racun koji to dokazuje, a racuna nema jer si se pogubio
Jos uvek te ne sluzi matematika pa ne znas dobitak na tonu ako je kupis za 300E a prodajes za 7E kilogram?  Smile A da, zaboravljam da nemas osnovnu skolu pa ne umes da saberes i vidis koliko je lukrativna alternativna industrija

Citat
Mene uopste ne zanima sta neko prodaje, ako vara i ako manipulise, treba da odgovara, to sam vec dosta puta ponovio.
Odlicno, onda nemoj da serendas i branis tvoje alternativce kada prodaju MMS, zeolit i srebrnu vodu a prica se o tome. Smiley

Citat
Ovco, gde sam ja rekao da ne verujem farmaciji? Jesi li ti normalan? Licno, niti u jednom postou nisam spomenuo nikakav Domestos, zlatne vodice i sl. To ste vi, u nedostatku argumenata lupili etikete, jer to je sve sto znate. Sisaju vas uz duz i popreko.
Ne znam ko ovde prica gluposti o vakcinama i ostalom i kako nas truju, ti ili neko drugi.

Ali dobro, odavno smo utvrdili da si ti od onih hipokrita koji pricaju o farmaciji sve najgore a kada se nabodu na ekser trce po tetanus. Smiley

@bobak

Citat
srebro i  srebrna voda  rade svoj posao 1000 godina unazad...
Ne rade, makar ne onako kako je alternativci reklamiraju tj da je svemoguce i da leci sidu, rak i ostalo. Inace bi odavno video njegovo koriscenje od strane te "zle farmakomafije".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Korisnice pozno jesenji,
Jos uvek te ne sluzi matematika pa ne znas dobitak na tonu ako je kupis za 300E a prodajes za 7E kilogram?  Smile A da, zaboravljam da nemas osnovnu skolu pa ne umes da saberes i vidis koliko je lukrativna alternativna industrija
Ne lupetaj, i ne gubi se nego nabaci matematiku!  ; ))) Koristi Munsa IQ!
Dokazi da farmako mafijakse struktire zaradjuju manje od "alternativaca" (sta god to znacilo)

Citat
Odlicno, onda nemoj da serendas i branis tvoje alternativce kada prodaju MMS, zeolit i srebrnu vodu a prica se o tome. Smiley
Mozes li mi navesti primer gde sam bilo koga branio? : )) Ti si tezak lazov i jajara...
Zna se ko ovde nije spreman da prihvati i drugu stranu medalje! ; ) Polupimseni malogradjani, birokrate strajt auta Munsa.

Citat
Ne znam ko ovde prica gluposti o vakcinama i ostalom i kako nas truju, ti ili neko drugi.
Nemoj misliti da cu prestati da ti ponavljam ; )
Znaci, nigde nisam rekao da nas neko truje sa namerom (mada ni tu mogucnost ne iskljucujem), ono sto jesam rekao jeste da farmako mafija stavlja zaradu iznad zdravlja!
To sto ti mislis da je nesto glupost je veliki pokazatelj da se, u stvari radi o vrlo jasnim stvarima.

Citat
Ali dobro, odavno smo utvrdili da si ti od onih hipokrita koji pricaju o farmaciji sve najgore a kada se nabodu na ekser trce po tetanus. Smiley
Ponovo: Nemam nista protiv farmacije, ti si samo pogubljena mala jajara, koja ne zna sta ce, pa vrti jedno isto. Ono protiv cega jesam i protiv cega bi svako normalan trebao da bude i da preispituje jeste zbog cega se profit privatnih farmako bandi stavlja iznad opsteg interesa i zdravlja? Protiv toga se valja boriti.

Ponovo: Koji racun dokazuje da farmako bande zaradjuju manje od "alternativaca"? : )) Znaci, nabaci jasnu matematiku...ako si u mogucnosti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
pozno jesenji.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat
Dokazi da farmako mafijakse struktire zaradjuju manje od "alternativaca" (sta god to znacilo)
Naravno, mozda nisi isao u osnovnu skolu pa da ti sracunam

300E tona zeolita a ti prodajes za 7E po kilogramu. Prostom matematikom(koju ti izgleda nisi ucio posto izgleda stvarno nisi ni isao u skolu) dolazimo da on od tone koju kupi na svestkom trzistu ima 7000E profita na ulozenih 300E. Ne racunajuci da to sto on prodaje ne leci(jer se dokazano koristi u poljoprivredi a ne za unosenje u coveka niti postoje relevantni podaci za tako nesto) a sluzi za posip mackama i za cvece.

Ako to tebi nije lukrativan biznis na kome zaradjuju tvoji "jadni ljudi" onda ne znam sta da ti kazem. A to je samo jedan u nizu primera kojih ima na hiljade. Tako da, lukrativni su koliko i farmaceutska industrija tj mnogo. Smile

Citat
Mozes li mi navesti primer gde sam bilo koga branio? : )) Ti si tezak lazov i jajara.
Ajde da vidimo na primeru dokazanog lazova na kub kristala85

Ovo je tema za MMS

http://forum.burek.com/cd-protokol-i-mms-ili-kako-najlakse-ubiti-svoje-autisticno-dete-t628133.html

O kome nemas pojma kao ni to da ga tvoj spiritualni guru tzvdr preporucuje. Ali si se nasao pametan da pricas na istoj o farmaciji, dugovima i svakakvim glupostima. Zakljucak, nemas pojma o istom, ali si se nasao pametan da branis svoje alternativce. Ako kazes da nisi u redu, samo nemoj da lupas gluposti po ostalim temama kada nemas pojma sta rade tvoji alternativci. Mislim, to ce biti tezak proces za tebe da ne lupas gluposti o dugovima, farmakomafiji, vakcinama, Novaku, ali bi mogao da se suzdrzis posto kao sto rekoh, ispada da si ovo ti Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Korisnice, vise brda i marko284
Naravno, mozda nisi isao u osnovnu skolu pa da ti sracunam
Pretvorio sam se u oko!!

Citat
300E tona zeolita a ti prodajes za 7E po kilogramu.
Prvo, gde si nasao te cene i odnose? Moze li link, dokaz za to?

Citat
Prostom matematikom(koju ti izgleda nisi ucio posto izgleda stvarno nisi ni isao u skolu) dolazimo da on od tone koju kupi na svestkom trzistu ima 7000E profita na ulozenih 300E. Ne racunajuci da to sto on prodaje ne leci(jer se dokazano koristi u poljoprivredi a ne za unosenje u coveka niti postoje relevantni podaci za tako nesto) a sluzi za posip mackama i za cvece.
Ne lupaj!
Bilo je ovde na forumu i grotesknijih situacija, od tvog pozivanja na matematiku.
Pusti ti 300 i 7000, nabaci racun koji dokazuje da "alternativna industrija" (sta god to znaci) pravi vise novca od farmaceutske industrije?

Evo ti mali putokaz: Record $11 bln fines do not deter pharma giants from crime. Dakle, plate 11 milijardi kazni i dalje rade isto, niko im nista ne moze, sto znaci da obrcu nekoliko desetina puta vise na godinu. Za pocetak pokazi da tvoja tvrdnja premasuje ove cifre!
Citat
Ako to tebi nije lukrativan biznis na kome zaradjuju tvoji "jadni ljudi" onda ne znam sta da ti kazem. A to je samo jedan u nizu primera kojih ima na hiljade. Tako da, lukrativni su koliko i farmaceutska industrija tj mnogo. Smile
Cega ima mnogo? Ima mnogo tvojih gluposti i pogubljavanja..ne znas gde si pa teretises i prosipas glupsoti koje si negde procitao, a ne znas sta znace i da li je to moguce.
Sve sto treba je da dokazes, a ne da lazes.

Citat
Ajde da vidimo na primeru dokazanog lazova na kub kristala85

Ovo je tema za MMS

http://forum.burek.com/cd-protokol-i-mms-ili-kako-najlakse-ubiti-svoje-autisticno-dete-t628133.html
Cekaj bre, Korisnice sinji! Pa ne mzoes tako elegantno da preskaces probleme i lazi koje prosipas...nisam ja tvoja pedagogija kojom si priucen.
Kakav SMS? Ne vrdaj.
Lepo te pitam: Gde sam ja branio bilo koga? Ne, to sto iznosim i drugu stranu ne znaci da nekog branim. Vi, malogradjani niste spremni da cujete i druge stavove, jer vam udara na sujetu, to vam je sve sto imate.

Citat
O kome nemas pojma kao ni to da ga tvoj spiritualni guru tzvdr preporucuje. Ali si se nasao pametan da pricas na istoj o farmaciji, dugovima i svakakvim glupostima. Zakljucak, nemas pojma o istom, ali si se nasao pametan da branis svoje alternativce. Ako kazes da nisi u redu, samo nemoj da lupas gluposti po ostalim temama kada nemas pojma sta rade tvoji alternativci. Mislim, to ce biti tezak proces za tebe da ne lupas gluposti o dugovima, farmakomafiji, vakcinama, Novaku, ali bi mogao da se suzdrzis posto kao sto rekoh, ispada da si ovo ti Smile
Nikog ne brnim, to radis ti, bez ikakovg smisla i pokrica, braneci farmako mafijaske korpracije. Totalno indoktriniran i nesposoban da vidi siru sliku.
Ti dodjes na temu koju sam ja otvorio, pises nepovezano, pogubis se i onda meni prebacujes isto? : ) Nisam ja kriv sto tebe istina boli ; )) To je tvoj problem.
Dugovi su evidentni, sluze za porobljavanje, manipulaciju, ucene, biznis farmako mafije je takodje evidentan, sve je to dokazivo! Vakcine su takodje problematicne i dosta upitne. Novak (nije Novak, vec "nas Nole"...znam da ga volite, pa kacim njegove slicice...sta?) je manifestacija sire slike, korporativnog biznisa i pljacke, ne zanima me ali je sipma ; )))
Citat
Ima i za tebe:

Nikako da se okanes te kutije ; )
« Poslednja izmena: 30. Nov 2014, 15:27:43 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.59
mob
I-mate 30 Pro
Stiti covek profesiju  Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

"Clinical Presentation and Histologic Findings at Ileocolonoscopy in Children with Autistic Spectrum Disorder and Chronic Gastrointestinal Symptoms"
preuzimanje PDF-a, ovde:

http://www.la-press.com/clinical-presentation-and-histologic-findings-at-ileocolonoscopy-in-ch-article-a1816

Ajd procitaj malo ponovo.

Ove studije proucavaju vezu izmedju gastrointestinalnih tegoba i autizma.

Vakcine se ne spominju. Idi na Ctrl F.. pa nadji vakcine.

O cemu ti covjece .. pricas? Navodis studije koje uopste nemaju veze sa temom tj.  vakcinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
То му је већ више пута речено...не вреди... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.71

preuzimanje PDF-a, ovde:

Ajd procitaj malo ponovo.

Ove studije proucavaju vezu izmedju gastrointestinalnih tegoba i autizma.

Vakcine se ne spominju. Idi na Ctrl F.. pa nadji vakcine.

O cemu ti covjece .. pricas? Navodis studije koje uopste nemaju veze sa temom tj.  vakcinama.
Upravo tako! No, nisi pazljivo citao. Zapravo, o cemu se radi:

Dr Vejkfild je pokazao da deca koja imaju gastro probleme, vrstu bolesti poznatu kao "Bovelova bolest", u kontaktu sa kompomentom iz MMR vakcine zvanom Urabe, dobijaju osetcenja nerava na mozgu, sto kasnije regresira u autizam.

Ta istrazivanja, pokazuju da deca sa autizmom imaju ove (gastro) tegobe, do kojih je dosao i Vejkfild! Dakle, kao sto se prilikom ubistva, balisticar ne bavi autopsijom, vec strucnjaci iz pojedinih oblasti daju svoje rezultate, sto kasnije formira citavu sliku. O tome se radi, ja sam to vec pojasnjavao ali ljudi citaju ono sto zele.
То му је већ више пута речено...не вреди... Smile
Receno ali nesrecno...netacno ; )
« Poslednja izmena: 30. Nov 2014, 20:46:25 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.