Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Najsurovija" pitanja na razgovorima za posao  (Pročitano 6926 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Odgovor na pitanje je osnova za dalju diskusiju.
Anea,
Mislim da je odgovor/i na pitanja koja sam postaio u ovoj temi:

http://forum.burek.com/ekonomski-sistem-danas-planeta-zemlja-i-nove-mogucnosti-t584655.msg11141415.html#msg11141415

u stvari osnova, ne samo za dalju, vec za svaku diskusiju : ) Kada se ta pitanja odgovore, lako cemo se prebaciti na licna podbadanja i uzivati u sopstvenom blatu.

Citat
Ne znam zasto je to losa palanacka sapunica.
Pa...recimo zbog toga sto su to niske strasti, jeftine provokacije u pokusaju (sapunica, Veliki brat show)...Mene to ne zanima. Gde radis, s kim spavas, kolika ti je plata, sta si jeo danas, koliko zuba imas u celjustima, imas li kucnog ljubimca itd..

Citat
I opet to misticno "vi"
Probudjeni i neprobudjeni..sta god to znacilo, nista lose nisam mislio, potrudicu se da pazim svako slovo i rec koju napisem kako ne bi bilo nerazumevanja : )

Da stavimo tacku na ovo? : )

sta da rade ljudi tih '10-ak godina'?
Kako ja to da znam? Neka se obrazuju, neka nauce sta znaci rec "odgovornost", neka nauce sta je sistem i kako funkcionise, eto obecavajuceg pocetka : )  Ako zelis da zadovoljis svoje licne, male, svakodnevne, malogradjanske, kapitalisticke porive, onda trk pa "razgovaraj za posao", pregovaraj dok ne obnevidis, neko mora popustiti : )) Hoces bolji zivot? E pa ne moze i stari rezoni i bolji zivot ; ) Biraj!

Pitajte "strucnjake" : ) Eno, akademija nauka, totalno promasena institucija, gomila oportunista iz kruga dvojke, razgovarajte sa njima o npr sistemu kredit+kamata...i ovako se od "razgovora za posao" necete/necemo najesti 'leba : )

Како шта да раде? Па да верују творцима Венус пројекта а не у неке глупости типа одрживости државе, религије и система робно новчане размене... Венус пројект је кева ово остало су глупости за наивне ...  Smile
Ista tema i za tebe, zmaje:

http://forum.burek.com/ekonomski-sistem-danas-planeta-zemlja-i-nove-mogucnosti-t584655.msg11141415.html#msg11141415

: ))
Za razliku od trenutno postojeceg ekonomskog sistema, koji je dokazano prevara, kriminal, laz, koji ide samo na ruku nekolicini, gde "strucnjaci" baziraju svoje stavove na recima "mi verujemo u oporavak trzista", kao da se radi o gledanju u pasulj, Venus Projekat zagovara ekonomiju zasnovanu na resursima, na maksimalnoj implementaciji tehnologije i maksimalnoj zameni ljudskog rada automatikom. 

Da li je keva ili ne, ja to ne znam. Venus projekat (odnosno Resursno Bazirana Ekonomija (RBE)) jos uvek nije zaziveo u "punom sjaju", pa je vrlo nezahvalno govoriti i trcati kao zdrebe pred rudu i davati bilo kakve ocene. Svaki model koji moze da se testira, treba da se testrira, pa cemo videti ; )
« Poslednja izmena: 15. Avg 2013, 17:49:20 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
da...cela planeta ce da podeli tehnologiju sa onima koji je nemaju. zato sto ih oni vole. kao sto vole same sebe.
i ziveli su svi srecno...

samo sto je covek prvu alatku koju je napravio upotrebio da bi rascopao vugla bliznjem svom i pojebao njegovu zenu i dete. a ostatak istorije ne bih ovde komentarisem.

no vec sam pisao o ovome...

tvoj problem kristal je sto se nisi uopste maknuo ni mm od tog filma iz 2007.  @tax recimo jeste...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung SGH-E630
Hm, najgora pitanja su mi bila

"Kako ocenjujete Vaše poznavanje....[nečega]?" i
"Da li biste znali da....[uradim nešto što nikad ranije nisam]"

Smiley
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Serbia may hire McKinsey consultant as finance minister -source

BELGRADE, Aug 13 (Reuters) - Serbia is in talks with a U.S.-educated McKinsey consultant about becoming the country's new finance minister, following a cabinet reshuffle in July, a political source and local media said on Tuesday.

Mladjan Dinkic was fired, along with at least three other ministers, to avert a snap election. Serbian Prime Minister Ivica Dacic had threatened to bring down the coalition government unless Dinkic was replaced and his small United Regions party ejected from the alliance.

Serbian Yale graduate Lazar Krstic, who is about 30, met Serbian deputy Prime Minister Aleksandar Vucic in Belgrade on Monday, the source said, and Serbian daily Blic said talks would continue over the next few days and that an agreement was near.

http://www.reuters.com/article/2013/08/13/serbia-finmin-idUSL6N0GE2YH20130813
----------------------------
http://www.linkedin.com/pub/lazar-krstic/1/18/a37
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
da...cela planeta ce da podeli tehnologiju sa onima koji je nemaju. zato sto ih oni vole. kao sto vole same sebe.
i ziveli su svi srecno...
Resursi planete Zemlje nisu niciji, vec svaciji. Covek ce shvatiti pre ili kasnije da trosi resurse u prazno. Sta se desava kada jedna drzava potrosi svoje resurse? Osvaja teritoriju druge. Poenta je da i osvajaci i osvojeni treba da shvate da ne samo uzalud trace svoju krv i zivote i da ratuju za tudje interese.

Oni koji "imaju" tehnologiju zive, po standardima sistema "dobro" (sto je daleko od onoga kako bi covek trebao da zivi). Ovi koji je nemaju, oni zive lose, jer rade za ove koji je imaju. E sad, ti kad vidis Nemca, koji je posvetio zivot radnom mestu, koji nema privatni zivot, koji pali TV, cim dodje kuci, jer se oseca usamljeno, depresivno, ako on odluci da to tako vise ne ide i da nema potrebe da tako zivi, stvari se mogu promeniti.

Ne moras ti nista da delis sa bilo kim. Bio-socijalni uslovi ce naterati svakog da razmisli o svemu...samo polako. Privatna svojina ce postati teret.

Citat
samo sto je covek prvu alatku koju je napravio upotrebio da bi rascopao vugla bliznjem svom i pojebao njegovu zenu i dete. a ostatak istorije ne bih ovde komentarisem.

Ali kako se uvek setimo negativnog? Kako se recimo ne setimo da taj isti covek pomaze gladnim i bolesnima, leci bolesne, spasava zivote onima koji su ugrozeni? Zar je npr bajpas tehnologija koja unistava ili spasava zivot?

Citat
tvoj problem kristal je sto se nisi uopste maknuo ni mm od tog filma iz 2007.  @tax recimo jeste...
Ma to je nebitno...ko je @tax?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
E sad, ti kad vidis Nemca, koji je posvetio zivot radnom mestu, koji nema privatni zivot, koji pali TV, cim dodje kuci, jer se oseca usamljeno, depresivno, ako on odluci da to tako vise ne ide i da nema potrebe da tako zivi, stvari se mogu promeniti.

Ne moras ti nista da delis sa bilo kim. Bio-socijalni uslovi ce naterati svakog da razmisli o svemu...samo polako. Privatna svojina ce postati teret.
Citat

Jesi ti to sam zakljucio iz svojih putesestvija po Deutchland-u ili je to Fresko izneo?

Kako ce to 'privatna svojina postati teret'? Zivo me interesuje. Budi opsiran molim te ne bih da propustim nesto...
Hvala.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2013, 23:06:47 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95

Jesi ti to sam zakljucio iz svojih putesestvija po Deutchland-u
Recimo...

Citat
Kako ce to 'privatna svojina postati teret'? Zivo me interesuje. Budi opsiran molim te ne bih da propustim nesto...
Hvala.
Kako bih poceo... U SAD, npr, ima vise slobodnih kuca od broja beskucnika. Zasto te ljude ne puste u te kuce?

Npr. Od kuda potreba za privatnom svojinom? Otuda sto zivimo u oskudici (danas se ona vestacki stvara). Ako covek zivi u oskudici, proradi mu insinkt za prezivljavanjem (udri i bezi), javlja se strah, zato tezi da akumulira sto vise materijalnog kako bi se na sto duze vreme obezbedio.

Sa druge strane, privatna svojina zahteva stalni nadzor, odrzavanje, strah, pa citava ova nenormalna birokratija na planeti pociva zbog regulisanja privatne svojine.

Niko tebe nece sprecavati da u drustvu, koje nema potrebu za privatnim vlasnistvom, ti kazes "Ja sam odlucio da je ova kuca moje vlasnistvo". Pa dobro, eto ti je. Ili kazes "ovaj automobil je moj"...ok, nije problem.  Masovna proizvodnja kuca i automobila, zbog visokotehnoloskog drustva ce dovesti do toga da ce "tvoja kuca i tvoj automobil" biti tvoj problem, jer jednostavno postoji toliko kuca i automobila da ce tvoja starst za tim jednim koji si "privatizoavo" postati besmislena. Ako svi imaju ono sto im treba, nece postojati trgovina. Naravno, gde su granice za "moje potrebe"? Danas zivimo u potrosackom drustvu, drustvu oskudice, gde je pohlepa pozeljna. Sutra to (mozda) nece biti slucaj.

Kada bi dve porodice zivele ispod vodopada, kolike su sanse da dodju u sukob oko vode? Minimalne, nikakve. Zasto bi ti privatizovao vodu u tom slucaju?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
u stvari osnova, ne samo za dalju, vec za svaku diskusiju : ) Kada se ta pitanja odgovore, lako cemo se prebaciti na licna podbadanja i uzivati u sopstvenom blatu.

Kao i uvek.. to su samo teorijska naklapanja...
Eto, ako je stvar toliko kriticna... niko, ali niko te ne sprecava da se vratis na zemlju svojih predaka i krenes od pocetka - naturalna razmena...

Porodica bistrih potoka to radi vec 20+ godina...

Citat
Pa...recimo zbog toga sto su to niske strasti, jeftine provokacije u pokusaju (sapunica, Veliki brat show)...Mene to ne zanima. Gde radis, s kim spavas, kolika ti je plata, sta si jeo danas, koliko zuba imas u celjustima, imas li kucnog ljubimca itd..

Pa, cekaj... zar je sramota reci gde radis i sta radis?
Meni je to uvrnuto...

Citat
Probudjeni i neprobudjeni..sta god to znacilo, nista lose nisam mislio, potrudicu se da pazim svako slovo i rec koju napisem kako ne bi bilo nerazumevanja : )

Da stavimo tacku na ovo? : )

Jao, znala sam.. New Age crap...

A da ti "probudjeni" u stvari nisu ljudi sa kataraktom?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95

Kao i uvek.. to su samo teorijska naklapanja...
: ) Niti govora o teoriji. Matematika za matematicki pismene postoji, da, bas na toj temi. Izvoli pogledaj.

Citat

Eto, ako je stvar toliko kriticna... niko, ali niko te ne sprecava da se vratis na zemlju svojih predaka i krenes od pocetka - naturalna razmena...
Sibica gori ali sta kad izgori? : )
 Ko je spomenuo "naturalnu razmenu"? : ))

Citat
Porodica bistrih potoka to radi vec 20+ godina...
Ocigledno se ti i ja nismo razimeli : )

Citat

Jao, znala sam.. New Age crap...

A da ti "probudjeni" u stvari nisu ljudi sa kataraktom?
Sta bih ti odgovorio, a da zvuci smisleno? : )
Sta da ti kazem, osim da upoznas sistem u kom zivis. To se ne postize ad hominem provokacijama ; ) Neznanje je glavni neprijatelj.

p.s. I dalje ne vidim bilo kakav komentar na postavljena pitanja. Za razliku od ranije, kada je ono sto sam pisao bilo pod "Teorija zavere", sada je "new age crap", sa sve engleskim spelovanjem : ) Sta li nosi sutra, pitam se?
« Poslednja izmena: 16. Avg 2013, 00:13:18 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Batty: I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time to die.

Drugim recima... mozes ti da tvrdis sta god hoces... to je samo pesak vremena. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.