Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najekstremniji navijaci,najjace grupe,huligani,incidenti....  (Pročitano 113328 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti si sada nasao da se pravis pametan, a prvi si poceo velicati turke zbog nozeva, prema tome Smile
I mojne o politici molim te, ti znas ko je izgubio rat.. a u polovici svoje drzave ne mozes kaciti svoju zastavu.. prema tome tisina o politici Smile

IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
hehehe, nije u tome poenta bokice( bok = govno na turskom jeziku, pa mi imas nekako najsimpaticniji nick od sviju .....)
poenta je u tome da je neko "mangup" a dode neko drugi i otme mu nozeve,koktele itd...bas me zanima koliko je mrtvih bilo samo od strane samorada...a da i ne pricam koliko je 150 "mangupa"...a ovdje nije mjesto za politiku slazem se...no istina je takva kakva jeste...mi imamo svoju drzavu,a ta polovica...mozes naci negdje na politickim temama ovog foruma pod  temom odlazi vezir, ili nesto tako slicno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehehe, nije u tome poenta bokice( bok = govno na turskom jeziku, pa mi imas nekako najsimpaticniji nick od sviju .....)
poenta je u tome da je neko "mangup" a dode neko drugi i otme mu nozeve,koktele itd...bas me zanima koliko je mrtvih bilo samo od strane samorada...a da i ne pricam koliko je 150 "mangupa"...a ovdje nije mjesto za politiku slazem se...no istina je takva kakva jeste...mi imamo svoju drzavu,a ta polovica...mozes naci negdje na politickim temama ovog foruma pod temom odlazi vezir, ili nesto tako slicno...
Slusaj mangupe, nemam ja sta da pricam o radovcima, ne volim ih, ali kapa do poda za akciju u novom pazaru... Njih 150 provaliti u ogradu i uletiti u teren... ma skini klip, je za svaku pohvalu, ma sta ko mislio o njima.. A covek ti je lepo objasnio mangupe da su im panduri uzeli nozeve... vidis za razliku od takvih internet huskaca poput tebe, koji o takvim akcijama samo sanja, oni nisu ispali picke... naprotiv, i bez tih nozeva su napravili akciju za svaku pohvalu.. da vidim tvoje turke u takvim situacijama, njima jedino zavidim na brojnosti, lako je biti hrabar kad si brojan, onda svako ima muda..ali da vidim njih samo 150 na nekom gostovanju da naprave slicnu akciju..
IP sačuvana
social share
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
nije bitna ta akcija... turci definitivno nebi dozvolili da im se oduzmu nozevi bez posljedica, sto ovi jesu...dakle nije bitno jeli murija ili suparnicki navijaci....ako imas noz...iskoristi ga protiv murije, koja je vise naoruzana nego ti s nozem...a sto se tice klipa, gledao sam te scene... i mogu ti reci dobro su ih raznijeli one sandzaklije...svaka cast i za svaku pohvalu je bio onaj degenek
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije bitna ta akcija... turci definitivno nebi dozvolili da im se oduzmu nozevi bez posljedica, sto ovi jesu...dakle nije bitno jeli murija ili suparnicki navijaci....ako imas noz...iskoristi ga protiv murije, koja je vise naoruzana nego ti s nozem...a sto se tice klipa, gledao sam te scene... i mogu ti reci dobro su ih raznijeli one sandzaklije...svaka cast i za svaku pohvalu je bio onaj degenek

Ne znam ja sta si ti gledao, i boli me....svak ima svoju verziju,  ali ti si ocigledno decko s marsa pao, kada kazes da ces protiv kornjace upotrebiti nozikaru... pa covece bombom ga ne mozes razneti koliko ima opreme na sebi Smile Valjda si gledao scene sa poslednjeg derbija u basketu, mogao si videti na sta lice te zveri... Jel ti mislis da ih je saobracajac zaustavio Smile

Opet ti kazem za turke, oni su prebrojni i to je njihova prednost, lako je imati muda kada imas podrsku hiljadu ljudi..
Ali ja definitivno ovde stajem, kada sam uvideo da raspravljam sa osobom koja za jednu ekstremnu grupu, kakva radovci sigurno jesu, tvrdi da su pic.ke zato jer nisu upotrebili nozeve protiv kornjaca Smile

Over&Out Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 13:35:22 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Boki zao mi je sto se ranije nisam ukljucio u pricu ali ti mogu reci da si me odusevio i sve bih isto  prokomentarisao kao sto si ti lepo objasnio glupom baliji. =D>Emirze jel se ti pravis da si glup ili si stvarno blago retardiran???Pa ko ce drugi na prepad da nam otme ratnu opremu nego kornjace?Sad si se ti nasao pametan pa me kao provociras sto njih niste sekli?Sa pandurima smo se obracunali bezbroj puta i to je svima kristalno jasno sem izgleda tebi.Pa krenuli smo u pazar,a ne da pravimo masakr u vozu.Mislim znam da bi ih turci iskasapili na keca ali ti znas da mi nismo mangupi tog kalibra jebiga!Ipak turci su turci i sa njima nema zezanja evo sav sam se najezio od price,a razmisljam i da istetoviram tursku zastavu :PStvarno si smesan!Inace stvarno su nas sandzaklije raznili bas smekerski.Pa ti likovi sto su taj dan bili na terenu treba da slave svake godine taj dan kao rodjendan sto su nas panduri presreli!Zato nemoj vise da se proseravas kvaris nam temu!Poz za bokija Smile  Nasa vera je vasa snaga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
jbg kasapine...koliko ono rece da si ljudi zaklao?  Smile  Smile  Smile a ljudi vas ubise, a vi kasapini sve jedan do drugog,samo sto se ne zna koji je veci,a sto se kornjaca tice...ispali ste picke i tu je . imali ste koktele i nozeve a oteti su vam... i da ...da ne zaboravim...obicne ste picke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Ko je bre ovde moderator,kad dopusta da ovaj obrezani kenja po srpskim navijacima samo zato sto je bio na nekoliko Turskih derbija,pisao je o i dao svoje vidjenje scene koju poznaje i to je ok,a o nasoj nema pojma a ne bi bila steta da ga banujete.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Huligani,kasapi i ostali "fajteri" - do sada ste lepo uspevali da me nasmejete,ali posto su pocele ozbiljne prozivke i skretanja u politicke vode,resih da se oglasim - znaci,ako nemate sta pametno da kazete,postavite neki materijal(a da nije ubistvo 13-godisnjeg klinca) ili nesto trece,batalite se onda i prozivanja preko interneta(iako je to najlakse i najbezbednije,znam..)

Lepo se dogovorite i nadjete se negde pa resite to kao ljudi,a od prazne price nema nista..Na licu mesta vidite da li cete nozevima ili "ruke na ruke","ruke na noz",ili sta vec,samo prestanite srati kao foke,kad moram tako da se izrazim..Ovo se posebno odnosi na Emira! Ti,batice jebes kevu koliko trujes - ubedio si nas,Turci su najludji i tacka! Ti na koje ti mislis su idioti,ne navijaci,ali ajde,najludji su.. Smile

Dakle,bez psovanja i ostalih sranja ili ode tema u kurac Smile (citaj:pod kljuc)
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Burek zajebant

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1546
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung sgh e720
pitanje za samoRAD :
dali si ti i tvoji drugovi iz uf ponosni na vasu hrabrost upotrebe nozeva i dali ste ponosni na Bojanovu smrt???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.