Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najekstremniji navijaci,najjace grupe,huligani,incidenti....  (Pročitano 113226 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
upravo su najvece picke oni koji nemaju muda da povuku noz,i ne samo da ga povuku nego i da ga proslijede gdje mu je mjesto...cao kreatoru teme, Muhamedov potomce Wink
Citat
navijač   i ubica nema mnogo veze s' vezom.

@Boki jesu mu stavovi malo uvrnuti al' mu je (emirZ-u) ponašanje i postovi u granicama normale (bar za sada)
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Ne radi se o tome, slucajno sam upucen i poznajem sam ^ moje grupe.
Kad je bila prica o okrsajima receno je
" brate ti mozes da ubijes mene, moga brata vadi noz nije bitno jel vas 40 ja cu uvek imati srce i ono nesto sto razdvaja coveka od zivotinje"

Noz u ruci mis u srcu, navijaci su moderni vitezovi. Nadam se da niko nikad nije imao priliku da se uvece tuce gadja ciglama a sutra sa drugom iz ulice sa kojim se tukao ide zajedno u skolu.Nikom ne bi pozeleo da se zalece na masu gde ima 5 ortaka, poznanika uopste kretena iz svog grada, pa kad prodjete jedan pored drugog u guzvi izbegavate se.

Kad vitez nekog postedi on nije pokazao Slabost, vec milost:
Novi sad, nas 10 sa stajge prolazimo pored firminih klinaca, dobro ti "klinci" su mojih godina ali ja sam bio sa starijim momcima, niko od nas ih nije popreko pogledao.Dok smo cekali ekipu pored stadiona pored nas je proslo u manjim grupicama brdo klinaca nikom nismo ni sal uzeli, bili smo tu i cekali one koji su zasluzili batine one koji su vredni nase paznje i jednake snage sa nama.
Vozdovac: nas 30 ekipa strasna, verujem da su svi ovde culi za ta imena ja naravno necu da ih pisem, pored nas prolaze 3 invalida, mogli smo ih pobiti, cak su mislim nosili i neki svoj transparent i nismo ih dirali.
Banatski Dvor : Kafana covek nas je stalno zakidao na kesu za pivo, jel nismo mogli popaliti tu selendru ? lepo smo mu rekli da baksis nije problem ni da nisu pare problem, ali ne trpimo da nas neko ponizava. Covek je obrnuo 2 ture za celu kafanu, i izvinuo se nasem stolu.

U svim situacijama ja, mi, moja ekipa, delije pokazali smo milost, slabost ne nikako jer cak i golim rukama smo mogli podaviti i jedne i druge i trece.

To je kodeks ponasanja, drug prijatelj neprijatelj nije bitno, on je boziji(alahov, jehovin, budin...) stvor i ti si previse mali da uzimas njegov zivot, ovde se o nicem ne radi ni o zivotu ni o smrti nego o onome sto mene i mnoge druge odvaja od malog broja kukavica, ono sto nas cini ljudima covarima ponosa i casti nase zemlje grada vere uopste ljudske rase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
i ajte bez politike da ja ne upotrebim sad noz  Smile
Mozda i sablju ako treba
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
Модератори ја мислим да би био ред да уклоните овога лика, јер су му ставови дебилни и немају никакве везе сда навијачима..

Smile

@mrly

brate rasplakao si me Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
moji postovi su uvijek u granici normale, kao i moje ponasanje uopsteno tako da necete nikada imati problem sa mnom oko izbacivanja itd. I ako me ne varaju oci naziv teme je Najekstremniji, a ne najposteniji navijaci itd... a sto se Belgradeovog odgovora na moje pitanje, ja cu svima da ga postavim, bas da vidimo jeli to pickasto pojedinacni cinizam ili je to problem cijele vase nacije...
Dali covjek treba biti vise hrabar da ide u dvoboj sa nozevima, ili sa sakama??? (Mislim dakle na dvojicu ljudi naoruzanih nozevima, dakle jednako naourazani, ili dvojica koja ce se zaletiti sakama jedan na drugog,takode jednako "naoruzani")
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: bokiPFC
Признај да су Шкорпиони имали велика муда кад су стрељали оне ваше из Сребренице Smile То ти је исто што и ти говориш за ножеве Smile
Smile
Samo sto ovo fakat nema nikakve veze sa navijacima Smile
Nаравно да нема везе, исто колико и твоји кебаб ножеви. А сад, ти што ниси могао да схватиш моју иронију, то је друга ствар.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Da sumiramo:
Nemojte da trazite banovanje nekog jer su mu kao sto djole rece postovi u normali.
BokiPFC ne javljaj se previse jer je stigla prijava na tvoju pp tako da ti je bolje da cutis.
I da pod tri @Emirz
ne prica se ovdje dal je postenije noz na noz ili pesnica na pesnicu, vec sta je normalnuje u ovom svijetu ako je tebi normalno da vadis nozeve na nekoga zbog toga sto ti je to kao odraz neke jacine ilte mudonje ja bi ti preporucio da odes do nekog psihijatra. Ovo je dobronamjerno nemoj da se nadjes uvrijedjen ali je malo neshvatljivo da bi tek tako olako mogao dici na nekoga noc, to je malo bolesno/////
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moji postovi su uvijek u granici normale, kao i moje ponasanje uopsteno tako da necete nikada imati problem sa mnom oko izbacivanja itd. I ako me ne varaju oci naziv teme je Najekstremniji, a ne najposteniji navijaci itd... a sto se Belgradeovog odgovora na moje pitanje, ja cu svima da ga postavim, bas da vidimo jeli to pickasto pojedinacni cinizam ili je to problem cijele vase nacije...
Dali covjek treba biti vise hrabar da ide u dvoboj sa nozevima, ili sa sakama??? (Mislim dakle na dvojicu ljudi naoruzanih nozevima, dakle jednako naourazani, ili dvojica koja ce se zaletiti sakama jedan na drugog,takode jednako "naoruzani")
Ти по свом, јел теби IQ толико низак или не схваташ и не знаш разлику између навијача и остале багре са улице... Мrly ти је баш лепо објасни и опет ниси схватио, с тобом заиста нема сврхе расправљати.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Pa ljudi, jesam li ja negdje rekao da bih ja nekoga zbo' nozem? Ja nisam nikakav sliedzija, moj licni izbor jesu sake, i to samo kada moram, trudim se izbjeci fajtove, pogotovo zadnjih 4-5 godina, sve u svoje vrijeme!!! I Cgac napominjem da je ime teme Najekstremniji navijaci, huligani itd. ako ti treba definicija huliganizma, ima negdje na prethodnim stranicama.Hvala na prijedlogu za pomoc, ali nisam se uspio naci u njemu, ni meni nije normalno da izvadim noz i da zbodem nekoga, ali ima ih kojima jeste, i to ne pojedinacno, nego u velikim, velikim grupama ljudi, i smatram ih najekstremnijim navijacima, ne samo ja, nego i vecina voda, vodecih huliganskih grupa i rijecima, i djelima (rijetki se nadu da posjecuju utakmice svojih voljenih klubova kada igraju u Turskoj, i to bez ikakvih obiljezja svog kluba). Uopste mi nije jasno zasto je nekima krivo zbog toga...ime teme : Najekstremniji navijaci,najjace grupe,huligani izvolite postavite ekstremnije, jace, "vece" huligane i ja cu se sloziti ako uspijete to naci...ali svemocni google ovaj put ne moze pomoci, puuuuuno sam trazio nesto slicno ali stvarno nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na ovoj stranici Forsi sigurno zasluzuju svoje mesto. Mene bas zanima kako bi se ponasali cigani ili grobari da su otisli na gostovanje u novi pazar! Iako je tada na stadionu bilo 10. 000 pazarca oko 150 radovih navijaca je razvalilo ogradu i uslo na stadion da se obracuna sa tim turcima. E to su meni extremni navijaci! Kasnije tih dana sam citao po novinama da je prava sreca sto nije bilo vecih zrtava ili cak mrtvih. Za one koji ne znaju nije to bila sreca nego prepad u vozu kada su radovci isli na utakmicu i kada im je oduzeto gajba koktela vise desetina nozeva satara itd. Nesmem ni da zamislim sta bi se tada desilo da su na stadion usli sa tim(verovatno bi u novom pazaru naredna tri dana bio dan zalosti)da se obracunavaju sa brojnim turcima!    Kad nema pravde nece biti ni mira! Smile[

[Edit by djole242: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 07:23:57 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.