Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najekstremniji navijaci,najjace grupe,huligani,incidenti....  (Pročitano 113206 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Emirse vidi ovo:prvi sam ja bio u situaciji da secem likove.Znaci nije da te branim cak sta vise odvratno ti je ime i predlazem ti da ides u turku da se koljes tamo sa tim tvojim zemljacim(mozes i u novi pazar)Moje licno misljenje je da si ti mali mis i da nemas muda da se peglas na ruke.Na ono tvoje pitanje za sta ti trebaju veca muda konkretno ne postoji odgovor zato sto <primer> Nekoj pic*i kao sto si ti trebaju ogromna muda za tucu na ruke  iz razloga sto se osecas slabim i unapred znas da ces da popijes batine(sto te izuzetno plasi)pa ti vadis nos nebi li uplasio ili na sigurniji nacin  onesposobio protivnika da bi sacuvo sebe jer se plasis batina!<primer 2>Ja bi u 99%slucajeva izvadio noz i iseckao te ne zato sto se plasim batina vec da bi te tako povredio da ti vise nepadne u zivotu na pamet da krenes na mene i da ti bude za ceo zivot zao sto si me sreo.E u tome je razlika!Sto se ti pravis da si pglu kad znas da kad je neko pic*a on ce sa nozem da krene na nekog i kao za to treba muda!?Pa taj sto krece nozem na nekog radi to izkljucivo radi svog dupeta!Inace tema je extremni navijaci,grupe,huligani itd i ja se nerado slazem sa tim da turci odgovaraju ovoj temi.Ipak su to extremni!!! Kad nepravda postane zakon,otpor je tvoja duznost!!!U.F. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Boy Parma, brate mili sto pricas gluposti pa svaka grupa u italiji je sa strane zasticena kao beli medvedi ti parma boysi su pojam propadanja ultra italijanske scene.Znaci na svakoj su tekmi ali njihov incident nije zabelezen vez 20 godina

mrly jel mozes da mi kazes razlog zbog kojeg su cuvena braca, vodje Fightersa (Juve), dobili difidate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Difidate - Zabrana ulaska na stadione ultrasima.

Iskreno ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Difidate - Zabrana ulaska na stadione ultrasima.

Iskreno ne znam.

Zbog tuce u Parmi gde su ih Boys Parma napali.
Ne spada Parma u vrh naravno, ali nisu ni toliko bas prelosi a pogotovo je glupo ovo sto si ti napisao, na sta sam ja prvi put reagovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Iskreno Parma boysi, nisu ni dno navijacke scene, oni po meni jednostavno ne postoje.
Jel u pitanju bio transparent FDL-a , ono politicko komesanje izmedju svih grupa u italiji ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Evo da ne menjam, da odgovorim malo pripit na temu Ital scene,
ovako pored neminovnog propadanja jer kad dostignes sam vrh na njemu ne mozes dugo da budes, sledi neminovno propadanje.U italiji je razvijena navijacka svest, tako da po nekim ultra kodeksima napadanje regularnih navijaca znaci ne pristalica i clanova Ultra pokreta, od strane ultrasa iskljucuje te "ultrase" iz grupe, takodje vredjanje difedata je zabranjeno ultra pravilima.

E sad ja licno nisam bio ali gradski derbi milano, inter.Moj jako blizak ortak na tekmi izlazi kad pored njega jedan od interista peva Inter ale.. a odma pored njega lik u jasi sa macom, lacoste tikama peva Milan ale, znaci uopste se ne napadaju.Naravno postoje Casual ekipe koje brane cast na ulicama ali u Italiju sada to sve ima manje veze nego sa fudbalom i navijanjem, tuku se krajevi protiv krajeva znaci nema veze sto je Dorcol bar njegov donji deo grobarski a sto je senjak nas, znaci samo se tuku kraj protiv kraja.
Sada su u rimu najjaci neki Roma Boysi iz nekog ludog kraja, i jedino postoji rivalitet izmedju rome i Lacija(grupe propale, prevelika indisponiranost u javnosti, provaljeni kumovi grupe sa dozivotnim zabranama, u rimu stvari krecu na dole, sada se svi obracuni svode na te tuce izmadju krajeva.

Jedino jug italije i navijaci sa strogo politickim opredeljenjem upadaju u sukobe, Brigate Atlanta, Navijaci Livorna BAL, i sam jug italije.

Raspad FDL-a:

Od prilike :
Brigate i Commandos (Barone na celu) su na neki nacin primorale Fossu da prestane da postoji. Stvarno ne znam koji su im bili argumenti (mogu samo da predpostavim) , jer to znaju samo oni koji su bili prisutni , ili ti najuze jezgro grupa.
Najverovatnije da ce Commandos da zauzmu Fossino mesto na gornjem nivou. Mozda gresim .
Fossa je bila levo orijentisana grupa, dok su Commandos i sadasnje Brigate (stare su bile levicari) desno orijentisani . Sigurno je da su tu trazili svoj pravi interes da ugese Fossu , iako im je zvanicni razlog bio drugi. Drugi vazan razlog je taj sto su Commandos i Brigate grupe mnogo sklonije profitu nego Fossa. Ovako, bez Fosse im se pruza sansa da zagospodare celom juznom tribinom . FDL je bila poznata da je svoj materijal prodavala po najnizim mogucim cenama .
I Berluskoni i uprava kluba su jos jedan od razloga . Berluskoni kao najveci krivac za nove zakone koji su uvedeni navijackom svetu u Italiji , nikada nije prozvan od strane navijaca Milana. Fossa je bila za prozivanje , ali je zbog mira u kuci (na tribini) cutala. Barone (antipaticni dedica vodja Commandosa koji ima malo zajednickog sa pravim ultrasima) cuvao je stranu Berluskoniju i cesto isao na zajednicke vecere sa ljudima iz uprave kluba . Poslednji protesti na milanovoj tribini mu nisu odgovarali i to je jos jedan od razloga zasto im je u interesu da se FDL rasformira.
Meni licno FDL su bili antipaticni jer sam video vise puta jednog od njihovih vodja kako nosi jaknu sa grbom "Zbora Narodne Garde". Medjutim navijacki gledano , bili su nepotkupljivi i nisu dozvoljavali da se manipulise sa ljudima na tribini . Bili su veoma solidarni sa ostalim navijackim grupama kada je to bilo potrebno . Nisu puno pricali .
Nestankom Fosse , milanovi navijaci se svrstavaju u desnicare . Velike su sanse da njihova juzna tribina pocne da lici na Laciovu ili Juventusovu , to jest da ce vodjama postati profit vazniji od svega . Oni koji budu vladali tribinom nece dozvoliti nikakvu demokratiju vec ce silom nametati svoju volju drugima .
Sto rece jedan Fossa : " Niste hteli da dignete glas protiv vlasti koja nas je od kada je dosla na vlast dovela na nivo kriminalaca, sve zarad novih automobila ili mobilnih telefona. I vi zelite da budete ultrasi ? Sramota !"
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 13:56:40 od mrly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I onda kad gubis ti...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia N70 ME
Emirse vidi ovo:prvi sam ja bio u situaciji da secem likove.Znaci nije da te branim cak sta vise odvratno ti je ime i predlazem ti da ides u turku da se koljes tamo sa tim tvojim zemljacim(mozes i u novi pazar)Moje licno misljenje je da si ti mali mis i da nemas muda da se peglas na ruke.Na ono tvoje pitanje za sta ti trebaju veca muda konkretno ne postoji odgovor zato sto <primer> Nekoj pic*i kao sto si ti trebaju ogromna muda za tucu na ruke  iz razloga sto se osecas slabim i unapred znas da ces da popijes batine(sto te izuzetno plasi)pa ti vadis nos nebi li uplasio ili na sigurniji nacin  onesposobio protivnika da bi sacuvo sebe jer se plasis batina!<primer 2>Ja bi u 99%slucajeva izvadio noz i iseckao te ne zato sto se plasim batina vec da bi te tako povredio da ti vise nepadne u zivotu na pamet da krenes na mene i da ti bude za ceo zivot zao sto si me sreo.E u tome je razlika!Sto se ti pravis da si pglu kad znas da kad je neko pic*a on ce sa nozem da krene na nekog i kao za to treba muda!?Pa taj sto krece nozem na nekog radi to izkljucivo radi svog dupeta!Inace tema je extremni navijaci,grupe,huligani itd i ja se nerado slazem sa tim da turci odgovaraju ovoj temi.Ipak su to extremni!!! Kad nepravda postane zakon,otpor je tvoja duznost!!!U.F. Smile

E majstore sad sta ti naprica...I sad ti nisi picka, jer ti vadis noz jer si mudonja,da bi nekoga isekao jer se zajebao da krene na tebe?Pa bas dok ima "ljudi" kao sto si ti ginuce ljudi od nozeva u Srbiji, jer je tvoje rezonovanje isto kao kod Emira.Onaj ko ne ume da popije batine u fer okrsaju je najobicnija picka.Sto uopste navijate kada cete da vadite noz da biste kasapili ljude?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 

bili su nepotkupljivi i nisu dozvoljavali da se manipulise sa ljudima na tribini .  Nisu puno pricali .

meni su fossa dei leoni zbog toga bas bili gotivni

IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako brate isti rezon???Ovaj balija kaze da treba biti mudonja da se krene u klanje aj sam sam lepo objasnio da to nije tacno iz vec navedenih razloga.Koga cu ja da kasapim i sta cu da radim to te ne zanima jer meni nije zao da te izbodem ako ti hoces "posteno samnom da se peglas na ruke"!!!Zasto?Pa ako neko hoce da se dokazuje u tuci i da glumi baticu zasto da ja trosim ruke na kretena kad mogu lepo da ga iskasapim pa nek bude da sam i ja picka zbog toga!Navijam za svoj klub RAD zato sto volim taj klub!Sad mi ti pricas pricu da dog god likovi razmisljaju kao ja ljudi ce da ginu!?Naravno da hoce i treba da ginu!Sta neko ima recimo da me jurca da mi skine sal{da bi se posle hvalio kako je uzeo radovcu sal}da se dokazuje itd a ja da se bijem sa njim?!Pa takve odma treba iseci i cao.Ko voli fudbal neka ide da navija,a ne da se bije samim tim ljudi onda nece da ginu.Kapiras?Brate znas onu pesmu:dva,tri noza dva,tri noza u stomaku stoje RADOVI se navijaci nikoga ne boje!> Kad nema pravde nece biti ni mira!!!< Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
samorade samorade... svjestan sam da se ti ne mozes stiditi sebe, jer si dovoljno glup da ti se sve svodi na to da sam ja balija...i jesam...!!!... imas nesto protiv?mozda da me isjeces???samorade, samorade jesi ti svjestan da ste vi izgubili rat radi imbecila kao sto si ti???Dakle prica...ima nas mnogo, mozemo sve...i siguran sam da oni srbi koji su dolazili u BiH razmisljaju bas kao ti...no zar vama takvima nije opao ego???Izgubili ste rat i ti i svi tvoji istomisljenici...predpostavljam da nije lahko, ali tu gorcinu nisam osjetio pa zato i ne mrzim bas srbe (a vidim da ti bas nas mrzis i mogu ti reci da imam osjecaj da mi se srusio sav moj svijet itd...) ono sasvim mi svejedno sta takvi misle o meni, balijama, turcima , ustasama,cetnicima,kinezima, japancima itd...kazes oteli vam nozeve????? ko ih je oteo???murija je li???a koliko je mrtvih drotova bilo zbog toga????Ako nije murija...ko vam je oteo nozeve i koktele i koliko je bilo mrtvih koji su vam oteli nozeve na "prepad"??? Otimaju vam nozeve...a ti tvrdis da ste neke mudonje...ono bas vas boli k*rac...prave ste mudonje... hehehehheehehehehe, koliko si ljudi do sada isjeckao???Koliko si godina lezao u zatvoru zbog svojih nedjela???(Mogu li te ikako od sada zvati Kristijan Golubovic??? respect, normala  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.