Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Najekstremniji navijaci,najjace grupe,huligani,incidenti....  (Pročitano 113383 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
I sta,ti ces biti vece mudo ako nekog izbodes nego ako ga ispresavijas? ako ti tako dozivljavas "pobedu" onda nemamo o cemu vise da pricamo.100 ljudi sigurno na tebe nece krenuti sa nozevim i sekirama,cak i ako krenu korak-dva unazad i prozivaj jednog po jednog na fajt...Svako ima makar toliko casti da ti to ispostuje.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Jbg navijacka cast je nesto cemu svi moramo da stremimo.

Nis polufinale kupa, jedan od nasih vidjenih likova se zalece na pandura otima mu paliju i vraca se u masu stim da je nas bilo otprlike isto kao pandura, uzima maramu od nekog i stavlja kapuljacu krece na kornjacu udara ga pendrkom po glavi i rusi ga dole, i onako se seta kod kordona i poziva najjaceg na 1na1, panduri ono u strahu covece 2x2 misica i lud kao struja.
Mozete zamisliti takvog coveka kako se seta pored 150 pandura i trazi 1na1  Smile
Panduri napadaju na njega njih 7-8 on se malo povlaci i kaze nekim svojima iz ekipe ulecite i onda je bilo tuca. I kukavicko nabadanje od strane pandura onog decka tamo u parku, koji je imao najmanje veze stim.

To su huligani a mogli smo mi izvaditi puske i pucati na pandure gde je tu cast i obraz a da ne pricamo o smislu svega toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
opet ne kontate, al' nista cudno...
I sta,ti ces biti vece mudo ako nekog izbodes nego ako ga ispresavijas? ako ti tako dozivljavas "pobedu" onda nemamo o cemu vise da pricamo.100 ljudi sigurno na tebe nece krenuti sa nozevim i sekirama,cak i ako krenu korak-dva unazad i prozivaj jednog po jednog na fajt...Svako ima makar toliko casti da ti to ispostuje.
Ja kao ja ne mogu biti mudo, za razliku od tebe,i opet nisi skontao...samo mi reci: 2 lika stoje jedan naspram drugog sa nozevima i krecu jedan na drugog, pa jebi ga, onaj koji primi noz nema ga dalje, ili 2 lika se zalete jedan na drugog sakama, ovaj malo poplavi i to je to...eh za sta treba imati veca muda? I zelim da mi odgovoris samo na ovo pitanje, dalje me uopste ne zanima tvoje misljenje koje nemam zbog cega da cijenim.
Mrly shvatam o cemu pricas, i ja licno vise volim takve scene koju si sada ispricao,kada je u pitanu moje ucestvovanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Citat
sta treba imati veca muda?
Za fajt na ruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
hvala lijepo,  Smile
ha ha ha, uvijek ste se bojali noza,znam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Cek evo ja cu da izvadim utoku i da te izbusim ko kanticu i ima da pisas na sve strane. O Boze ima li te, pa nismo jebote kriminalci da se bodemo, da su mi one 80 kad se sve mjerilo pesnicama.......
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
@emirz:Dokle je takvih koji razmisljaju kao ti novine ce biti pune "takvih" dogadjaja....nazalost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
i ja kazem, da su, ali... 21. vijek je... i udite u njega, bar jednom nogom, i shvatite realnost onakvu kakva jeste...ali tesko to Srbima ide od ruke, kao sto vas Marćelo reče "Srbi se retko sloze"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Модератори ја мислим да би био ред да уклоните овога лика, јер су му ставови дебилни и немају никакве везе сда навијачима.. он очигледно живи у неком ратном периоду... у глави су му тешки нереди Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Citat: bokiPFC
Признај да су Шкорпиони имали велика муда кад су стрељали оне ваше из Сребренице Smile То ти је исто што и ти говориш за ножеве Smile
  Smile
Samo sto ovo fakat nema nikakve veze sa navijacima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.