Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:56:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nacionalizam  (Pročitano 42242 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
mob
LG G3
Ili jednostavnije dabiša kaže da je istoričar i jeste  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
  nacionalizam nastaje u XVIII veku i preovladjuje u evropi tokom XIXog. normalno je bilo ne biti nacionalno osvescen. nemci nisu bili nacionalno osvesceni a kamo li neko drugi.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 09. Okt 2016, 14:38:26
Bizmark je savremenik gaja i nabrojanog društva i bio je baš nacionalnoi neosveščen.

da, bizmark je ziveo u XIX veku a svoj posao je cak odradio u njegovoj  drugoj polovini
primetices da to odgovara hronologiji u mojoj primedbi tako da si pisao potvrdu za moju tezu

za sve ostalo ponovicu
etnicko opredeljenje je ljudsko pravo.
hoces da si marsovac? ok. marsovac. i tu sva prica staje.

ako neki crnogorac recimo, nece da se naziva srbinom nego bira da pripada crnogorskom narodu, ma koliko ta ideja bila nova, to je zato sto je jedna propaganda nadjacala drugu. srpska propaganda je bila slaba i pripadnost srpskom narodu je bila nepozeljna.
ko gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da iskrivljava cinjenice, da tlaci, ubija ili primorava na pripadnost nekom narodu.
moze da se duri ali ne bi trebalo da laze.
nek laze samog sebe
Po tom osnovu mi mozemo tebe prozvati Shiptarsko-Ustasko-Balijskim izmetom jer je to nase osnovno pravo.   Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
  nacionalizam nastaje u XVIII veku i preovladjuje u evropi tokom XIXog. normalno je bilo ne biti nacionalno osvescen. nemci nisu bili nacionalno osvesceni a kamo li neko drugi.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 09. Okt 2016, 14:38:26
Bizmark je savremenik gaja i nabrojanog društva i bio je baš nacionalnoi neosveščen.

da, bizmark je ziveo u XIX veku a svoj posao je cak odradio u njegovoj  drugoj polovini
primetices da to odgovara hronologiji u mojoj primedbi tako da si pisao potvrdu za moju tezu

za sve ostalo ponovicu

ako neki crnogorac recimo, nece da se naziva srbinom nego bira da pripada crnogorskom narodu, ma koliko ta ideja bila nova, to je zato sto je jedna propaganda nadjacala drugu. srpska propaganda je bila slaba i pripadnost srpskom narodu je bila nepozeljna.
ko gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da iskrivljava cinjenice, da tlaci, ubija ili primorava na pripadnost nekom narodu.
nek laze samog sebe

Илирство и хрватство

Гај је постигао да илирска идеја буде прихваћена у Хрватској. „Za Ilirstva ne biaše drugo nego da budeš Ilir ili Magjaron. Reći da si Hervat, znamenova da si Magjaron.“ (За Илирство не бијаше другог него да будеш Илир или Мађар. Рећи да си Хрват, значи да си Мађар). Тако је, послије три деценије, посведочио већ првом реченицом својих мемоара сам Анте Старчевић

Aha, gaj je bio švaba koji je prvo postao ilir jer nije bilo hrvata. Tek kasnije je postao hrvat i po tom modelu hrvati postadoše svojevoljno a.starčević i svi ostali pokršteni Srbi jer hrvata nije bilo na lageru Smile Smile Smile

Da ponovim ovo sa prošle stranice. Ovo tvrde očevi i ideolozi hrvatske ustašije a ne ja.

Citat
za sve ostalo ponovicu

Slažem se, proglasi se marsovcem ili budalom, potpuno je svejedno jer to je tvoje ljudsko pravo. Svako normalan će ti reći da si šizofrenik koji ne mora da govori da je budala jer se to vidi. Prmer da uvidiš koliko je besmisleno kod nas to što tvrdiš. Šta bi rekao čika doktor ne znam. Isto važi i za hrvate koji svoju šizofreniju ispoljavaju krađom tuđeg kulturnog nasleđa i teritorija. Identitet koji se nema iznova se gradi a rezultat je genocid i propaganda koju zahedno sa ološem i kvazi intelektualcima šire po Srbiji i svetu.

Citat
nek laze samog sebe

Inače, srpska propaganda bila je toliko jaka da se Njeogš i svi njegovi savremenici ali i oni pre i posle njega nazivaše Srbljima. Ma bravo, nadmašio si samog sebe Smile Smile Smile

I dođosmo do ključnog momenta a to je propaganda. Nisu važne činjenice, važna je propaganda koju sprovodi milo i ova gomila odnarođenog ološa iz kruga dvojke koju predvodi još uvek živa brozova flora i fauna u čijim zakrečenim mozgovima je nacionalizam ostao kao jedan od najvećih grehova. Kod te gospode vlada samo jedan princip dobro opisan u srpskoj narodnoj poslovici "Što guzici koristi obrazu ne smeta".

Zna se ko je ovde tlačio, ubijao i ko je žrtva genocida stvarnog ali i kulturnog koji sprovode i dalje pomenuta grupa školovanih budala i parazita koje i Srbija između ostalog plaća i toleriše. Arbanasi od kojih su neki okrvavili ruke, purgeri koji su stručni poput njihovih domaćina iz centra za dekontaminaciju bliži su pomenutom anacionalnom ološu od roda rođenog. Domaćini nisu ništa drugo nego megafon tuđe propagande i to nam je Dabiša lepo napisao. Nisu važne činjenice već propaganda.

Što bi naš narod rekao sličan se sličnom raduje Smile

Ko gubi, ko iskrivljuje činjenice i ko se ljuti neka zaključe drugi. Isto važi i za laži koje ponjavljaju dotični koji tako od žrtve prave krivca. Da ponovim, ustaše su jedine između ostalog imale logor za decu i to i lingvistica i svi iz Srbije koji su za kulturnu i bilo koju drugu dekontamonaciju znaju i zato kao papagaji ponavljaju besmislice koje su jedinja istina jer oni tako kažu. Oni su ti koji tako fini i obrazovani mogu i smeju da vređaju jer oni su čuvari svete vatre i luče mikrokozme. Dijagnostičari kojima je lekar neophodan.

Ovo se naravno ne odnosi na cenjenog Dabišu. Molio bih ga da se ne stidi kao što se nije stideo ni do sada i da nastavi da u ovoj temi kači tekstove i misli svakog stručnjaka za koga misli da je ove teme dostojan.  Smile

« Poslednja izmena: 10. Okt 2016, 05:08:36 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
Citat

Po tom osnovu mi mozemo tebe prozvati Shiptarsko-Ustasko-Balijskim izmetom jer je to nase osnovno pravo.   Smile
po tom osnovu sebe možes da zoves kako hoces pametnice, a ne druge.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 10. Okt 2016, 00:43:26
Citat
nek laze samog sebe

Inače, srpska propaganda bila je toliko jaka da se Njeogš i svi njegovi savremenici ali i oni pre i posle njega nazivaše Srbljima. Ma bravo, nadmašio si samog sebe Smile Smile Smile
uzalud je tebi pricati. ne umes da mislis. ja sam pisao o nastanku crnogorskog naroda kao odvojenog od srpskog a ti pises o njegosu i njegovom vremenu kada poseban crnogorski narod nije postojao i imalo je jos vise od veka da prodje dok nije poceo da nastaje

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 10. Okt 2016, 00:43:26
  I dođosmo do ključnog momenta a to je propaganda. Nisu važne činjenice, važna je propaganda koju sprovodi milo i ova gomila odnarođenog ološa iz kruga dvojke koju predvodi još uvek živa brozova flora i fauna u čijim zakrečenim mozgovima je nacionalizam ostao kao jedan od najvećih grehova. Kod te gospode vlada samo jedan princip dobro opisan u srpskoj narodnoj poslovici "Što guzici koristi obrazu ne smeta".
da, zmaju, propaganda.
posto je jedina cinjenica osecaj pripadnosti, propaganda je nacin da se osecaj pripadnosti menja.
nikako da skontas da ne postoje srpski geni i da se ne može dokazati da je neki crnogorac zapravo srbin. jednostavno zato jer je on ono sto kaže da jeste.

privoli ti njega da se oseća srbinom, da mu bude toplo oko srca kada kaže: "ja sam srbin". dzaba mu drvis o njegosu

ostalo su gluposti nedostojne komentara
« Poslednja izmena: 10. Okt 2016, 11:50:17 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.116
напредовали смо  Smile ипак су они сви срби само себе сад другачије зову Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
ne nego su preci danasnjih etnickih crnogoraca bili srbi.
danasnji etnicki crnogorci nisu srbi

naravno postoji i izraz crnogorac kao regionalno odredjenje ili pripadnost naciji u smislu drzavljanstva
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 53.0.2785.116
тако су исто преци срби,делу оних који се зову хрватима и великом делу ових новијих што себе зову бошњацима
а ти можеш да цвилиш до сутра  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Zorane i Gale, pustite ga da prosipa svoje gluposti, svaka vaša rasprava s njim mu samo daje još više energije i inspiracije za trolovanje. Na kraju krajeva, on je zato i otvorio ovu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
тако су исто преци срби,делу оних који се зову хрватима и великом делу ових новијих што себе зову бошњацима
а ти можеш да цвилиш до сутра  Smile
nema potrebe da cvilim.

to sto si napisao je najverovatnije tacno

a ti hkj mozes da odjebes u skokovima
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
To tako razgovaraj sa mamom i tatom.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:56:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Nacionalizam

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.