Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На малограђански начин НЕСТАЈЕМО: Зашто је данас срамо  (Pročitano 15066 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Genije svaki tvoj post je povećanje broja poruka Smile pa ništa,a bavljenje ozbiljnim temama kačenjem petparačkih tekstova je tvoj trejdmark i zbog toga te ovde niko ne uzima za ozbiljno kao ni tvog idola Ducija,isti slučaj je sa tobom kao kad gledaš njega,gledaš čoveka i nekako ti ga žao,ali jebi ga svako nosi svoj krst...

Odgovori na dva pitanja :koliko imaš dece i možda te neko shvati ozbiljno,i drugo pitanje hoćeš ti da finansiraš te gomile socijalnih slučajeva koje bi Srbija dobila ukidanjem abortusa,ali s obzirom da mlatiš o malogradjanštini,nekako nagadjam da baš nisi finansijski potentan da to izguraš,zbog svega toga bolje ćuti i bavi se teorijama zavere jer kao što ti rekoh lako je tudjim q gloginje mlatiti...jer ako je ova zemlja spala na to da je ti i Duci spašavate do q onda...

Ostaje i dalje nada da ti o ovim stvarima lupetaš iz dosade jer ako su ovo stvarno tvoja mišljenja ja bih se na tvom mestu zabrinuo...Pusa

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Ja sam prosle godine za vreme posete  Srbiji cuo na srpskim vestima da u Srbiji nestane iz porodilista 10 hiljada bebi godisnje .Svi znaju da je medicinsko osoblje direktno umesano u krijumcarenje decom ali niko nije optuzen,
i starinski sistem nije promenjen .

Smile

znaci srbi kradu male bebice   Smile: olos su ti srbovi  Smile Smile Smile Smile  Smile

zamisli ti da u zemlji gdje se u nekom prosjeku u poslednjih 20 g radja oko 80 000 bebica
neko ukrade 10 000 bebicadi  Smile

mislim da je ovo sranje najvece sranje u ovoj godini na bureku... Smile

cude se svi sto mladez ne produzava svoju lozu...
a u prosjeku mladi ljudi  i do 30te zive sa starcima.. mislim da nema potrebe da kazem zasto  Smile
onda posle i kad se snadju za zivot svoj....sujeta im proradi...
jer im je mozak godinama bombardovan novinskim clancima
o tome kako tridesete i nisu najbolje godine za prvo dijete  Smile
kao nije  kasno  u 35oj rodti bebce..ali nije ni najbolje...

to su najbolje godine...tada si i najzreliji...
duhovi proslosti su nestali...
pogled na zivot je betoniran...
covjek ako vodi racuna o sebi..tada je u najboljoj psihofizickoj  formi...i zna x nacina da se izbori sa svakom situacijom...
i mogu nabrajati do ujutru... Smile

drugar moj iz djetinstva dobio je brata kada je imao 22 g
buraz mu je momcina sad...zgodan i lijep...zdrav ko jabuka....sportista...rukomet fura -rastura  Smile
otac im je nastradao ...
majka im je fala bogu i zdrava i ziva...
pici na trznicu pjehe ..zena je ko zvrk.. Smile

i tako
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Citat
Ja sam prosle godine za vreme posete  Srbiji cuo na srpskim vestima da u Srbiji nestane iz porodilista 10 hiljada bebi godisnje

Ма ниси добро чуо. Нестане минимум 2 милиона деце годишње Smile
E'o, mrgec raspolaze sa pravim podacima, upucen je u materiju. Mrgec, маћоре, kazi ovim neznalicama sta se tu zapravo desava!!1

Genije svaki tvoj post je povećanje broja poruka Smile
Jeste, s tim, sto to moze biti klasican spam, smajli ili nesto sto ima smisla, a ti vidi gde spada tvoja poruka : )

Citat
pa ništa,a bavljenje ozbiljnim temama kačenjem petparačkih tekstova je tvoj trejdmark i zbog toga te ovde niko ne uzima za ozbiljno kao ni tvog idola Ducija,isti slučaj je sa tobom kao kad gledaš njega,gledaš čoveka i nekako ti ga žao,ali jebi ga svako nosi svoj krst...
: ))) Znas i sam da to nije tako, ono sto ti radis jeste da tvrdis pazar, neko bi to nazvao "problem sujete". Sta je pretaparacko u ovome:

Citat
Prema rečima dr Katarine Sedlecki, načelnice Republičkog centra za planiranje porodice u okviru Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije, abortus se u Srbiji obavi kod svake dvanaeste žene starosti od 15 do 49 godina, a najveći broj abortusa (čak 80 do 90 odsto) obavi kod žena starijih od 20 godina koje su u braku i već imaju decu.
: ) vidis, to je kalsican primer, kako malogradjanu mozak radi, kako je istreniran. Ono sto ga nervira, poziva na odgvoornost je "neozbiljno". Duci je, ako pricamo o postojecim merilima vrednosti, za zivota postigao ono sto neki nece i da zive tri puta. Medjutim, on i sam kaze da to njemu nije bitno i da moze, uradio bi sve opet isto, tako da, dok drma, znaci da deluje.

Lepo te pitam da mi das prave podatke, ti nabacujes neke trice i kucine.

Citat
Odgovori na dva pitanja :koliko imaš dece i možda te neko shvati ozbiljno,i drugo pitanje hoćeš ti da finansiraš te gomile socijalnih slučajeva koje bi Srbija dobila ukidanjem abortusa
: )) Neces to nikad saznati, predji preko toga. To kiliko ja imam dece (ako uopste imama ; ) ) nije bitno za ovu temu. Ako cemo tom logikom, sta ces na politici, ako nisi politicar. Zasto pricas o ekonomiji, ako nisi ekonomista? : )

Ne smes zivot potcinjavati novcu i prevarnoj ekonomiji! To je upravo ta malogradjanstina. Ljudi treba da se izbore da vise ne zive u duznickom rosptvu, da se izbore na pravo da zive od svog rada, da ih kapitalisticke bande, korporacije i banke ne podkradaju i ne urnisu planetu... Koliko je tvoja tvrdnja priglupa, svedoci i cinjenica da najbogatije (sta god to znacilo) drzave zapada, imaju isti problem pada nataliteta, kao i Srbija. Saberi dva i dva i shvatices da to sto pricas nema veze sa vezom i da je Duci jos kako u pravu!

Naravno, znamo i ti i ja da vi ta pitanja postavljate, jer vas sve ovo pogadja ali najlakse je da turite glavu pod tepih.

Citat
ali s obzirom da mlatiš o malogradjanštini,nekako nagadjam da baš nisi finansijski potentan da to izguraš,zbog svega toga bolje ćuti i bavi se teorijama zavere jer kao što ti rekoh lako je tudjim q gloginje mlatiti...jer ako je ova zemlja spala na to da je ti i Duci spašavate do q onda...
To i mozes, da nagadjas, neka, mastaj, lepo je to.
Cime se ti bavis? Teorijama spontanog razvoja dogadaja? Trudis se da racionalises sasvim ocigledne stvari, koje su cista prevara, kako bi se lespe osecao (pametnije u drustvu, jer je to danas Opste prihvacena misao).

Citat
Ostaje i dalje nada da ti o ovim stvarima lupetaš iz dosade jer ako su ovo stvarno tvoja mišljenja ja bih se na tvom mestu zabrinuo...Pusa
Naravno da su to moja misljenja, tvoja konstatacija mi je samo vetar u ledja i znak da sam na pravom putu. Da sam ja na tvom mestu, ja bih se zabrinuo, jer konstantno padate na licno, niti na jednom mestu niste ni pokusali da date argument ...Pusa.

« Poslednja izmena: 01. Sep 2015, 10:26:37 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Бовел ака тајни агент Сикрет.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Бовел ака тајни агент Сикрет.
Sikret, sikret, nego sta ; ) Boldovao sam bitno! : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Елаборирај још мало о вагиналним сикретима, да видимо шта се ту крије...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Елаборирај још мало о вагиналним сикретима, да видимо шта се ту крије...
Citas moje poruke, vidi se : )))) Boldovano je bitno!1 U pocetku se nerviras, ali na dobrom si putu.

p.s. valjda ce se naci i za tebe neka forumasica sa viskom sazaljenja, koja pada na tvoje izlive "muskosti", pa ces postici i ti zgoditak : )))
« Poslednja izmena: 01. Sep 2015, 10:33:58 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Што сам минираш тему који су покренуо? Ја сам искрено жељан да ухватимо аждаху абортуса и сикрета за врат а ти врдаш. Како мислиш да тако неозбиљним приступом спасиш Србадију?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
ili nesto sto ima smisla
Ništa u tvojim postovima nema smisla veruj mi prijatelju

Citat
ono sto ti radis jeste da tvrdis pazar
Ne samo ludačkom nastupu pokušavam da dam neki saosećajan ugao

Citat
Prema rečima dr Katarine Sedlecki, načelnice Republičkog centra za planiranje porodice u okviru Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije, abortus se u Srbiji obavi kod svake dvanaeste žene starosti od 15 do 49 godina, a najveći broj abortusa (čak 80 do 90 odsto) obavi kod žena starijih od 20 godina koje su u braku i već imaju decu.
Nadji post u kom sam polemisao sa ovim podatkom,nema ga

Citat
Duci je, ako pricamo o postojecim merilima vrednosti, za zivota postigao ono sto neki nece i da zive tri puta.
Duci zbog svoje lude glave i karaktera,talenat koji je bio neizmeran je sveo na epizodu,a mogao je da udje u večnost kao jedan od najvećih...sad je samo dvorska luda koja skače po medikritetskim emisijama i medijima praveći budalu od sebe...

Citat
Neces to nikad saznati, predji preko toga
ne prelazim preko toga jer dok ne otkrijemo taj podatak,tvoja priča je nebitna

Citat
Ne smes zivot potcinjavati novcu i prevarnoj ekonomiji! To je upravo ta malogradjanstina. Ljudi treba da se izbore da vise ne zive u duznickom rosptvu, da se izbore na pravo da zive od svog rada, da ih kapitalisticke bande, korporacije i banke ne podkradaju i ne urnisu planetu... Koliko je tvoja tvrdnja priglupa, svedoci i cinjenica da najbogatije (sta god to znacilo) drzave zapada, imaju isti problem pada nataliteta, kao i Srbija. Saberi dva i dva i shvatices da to sto pricas nema veze sa vezom i da je Duci jos kako u pravu!
Dakle znaš šta sam ja pročitao ovde?-bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ....pitanje je bilo

hoćeš ti da finansiraš te gomile socijalnih slučajeva koje bi Srbija dobila ukidanjem abortusa?

Citat
Cime se ti bavis? Teorijama spontanog razvoja dogadaja?
Svodjenjem ludaka koji misle da sve znaju na njihovu meru

Citat
tvoja konstatacija mi je samo vetar u ledja i znak da sam na pravom putu.
Ako pitaš ludaka u ludnici da li je lud,reći će da nije nego da su to oni vani...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Што сам минираш тему који су покренуо? Ја сам искрено жељан да ухватимо аждаху абортуса и сикрета за врат а ти врдаш. Како мислиш да тако неозбиљним приступом спасиш Србадију?  Smile
Ako treba da miniram sopstvenu temu, tako sto cu tebi da odgovorim, tu sam! ; )
Meni je bitno da ti citas, a za sikret ces cekati jos neko vreme, jebi ga, nije do mene ; )

Citat
Ništa u tvojim postovima nema smisla veruj mi prijatelju
Slicno i ja misim za tebe, sta cemo sad, prijatelju?

Citat
Ne samo ludačkom nastupu pokušavam da dam neki saosećajan ugao
To i ja radim sa moje strane. Postoje slucajevi za zaljenje ali ih je puno, dota ih ima, pa se to ne primeti : )

Citat
Nadji post u kom sam polemisao sa ovim podatkom,nema ga
Sa kojim jesi? Izracunaj malo "nezvanicne" podatke i broj koji ti predstavlja problem.

Citat
Duci zbog svoje lude glave i karaktera,talenat koji je bio neizmeran je sveo na epizodu,a mogao je da udje u večnost kao jedan od najvećih...sad je samo dvorska luda koja skače po medikritetskim emisijama i medijima praveći budalu od sebe...
Znaci, za tebe su "intelektualne" emisije one koje podrzavaju pozeljnu kritiku sistema? : ) Pa sa tvog nivoa razumevanja sveta, nema nista lose u tome sto je eugenika bila meinstrim za vreme Gebelsa?

Duci jeste legenda i velik covek, jer nije dopustio da postane mediokritet, koji je na laz reagovao tako sto se pkorio jacem. To ti nikad neces razumeti.

Citat
ne prelazim preko toga jer dok ne otkrijemo taj podatak,tvoja priča je nebitna
Slicno tome, sve stosi pricao u vezi politike i ekonomije je nebitno, jer nisi politacr/ekonomista.
Mastaj, sta drugo da ti kazem : )
Naravno, znamo da ti je bitna moja prica i to je dobro.

Citat
Dakle znaš šta sam ja pročitao ovde?-bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ....pitanje je bilo
I hoces da te neko shvati ozbiljno? : ) Pa naravno malogradjaninu je najteze da se otrgne ljusture.

Citat
hoćeš ti da finansiraš te gomile socijalnih slučajeva koje bi Srbija dobila ukidanjem abortusa?
Pravo ptanje: zbog cega je svetska ekonomija losa? : ) Kad postavis to pitanje, krece domino efekat.

Kontrapitanje:
Koliko je tvoja tvrdnja priglupa, svedoci i cinjenica da najbogatije (sta god to znacilo) drzave zapada, imaju isti problem pada nataliteta, kao i Srbija. Saberi dva i dva i shvatices da to sto pricas nema veze sa vezom i da je Duci jos kako u pravu!
Citat
Svodjenjem ludaka koji misle da sve znaju na njihovu meru
Tako sto pravis ludaka od sebe? Ne znam sve...daleko od toga, samo mi se povraca od mediokriteta ; )

Citat
Ako pitaš ludaka u ludnici da li je lud,reći će da nije nego da su to oni vani...
Upravo tako. U ludnici, kao i u "spojnem svetu", vlada pravilo vecine. Ako ubedis vecinu da je normalna, eto ti mogucnosti za manipulaciju ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.